Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
99
Favori
103.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıklar olsun gerçekten sizi o halinizde bu kadar sinir stres altına sokmuşlar, laf gelimi süründürmüşler ya Allah da onları süründürür inşallah.
    Tamam bir mal kusurlu,ayıplı olabilir ancak neden müşterinin yanında olup kusur kabul edilip gereği yapılmıyor. Neden? Lanet olsun böyle sisteme ya. Resmen acınacak hale düşmüşsünüz gerçekten hem de o fiziki halinizle. Yazıklar olsun gerçekten. O halinizi gözümün önüne getirdim bir an 2 tane koltuk değneğiyle zar zor yürüyor muşsunuz bir de sizi uğraştırmışlar bu kadar.
    Aslında yazılacak çok şey var da neyse.
    İnşallah en kısa sürede adalet yerini bulur da siz de rahat edersiniz. Ayrıca hem bu durum hem de fiziki durumunuz için çok geçmiş olsun.
  • Kusura bakmayın geçmişde olsun ama yazınızı baştan sona üşenmeden okudum ve yazınız bittiğinde tek aklımda kalan şu iyi niyetiniz olayından dolayı kusma hissi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Konuyu takip eden arkadaşlar için son gelişmeleri yazayım istedim;

- MBT hukuk bürosu tarafından araç değişimi ile ilgili yapmış olduğum istek reddedildi.
    - Aynı şekilde sulh yolu ile bu konuyu çözmek açısından aracın 2. Elde değerlendirilmesi konusundaki talebime de alay edercesine bir cevap verdiler (şu anki liste fiyatı 220.000 TL olan araç için 155.000 TL teklif ettiler :) )

Tüm bunlar üzerine hukuki yol kaçınılmaz olduğu için dava dilekçesi ilgili mercilere iletildi. Bundan sonra denecek tek şey sanırım hayırlısı olsun.

Saygılarımla.

Çok geçmiş olsun, dava sonucunu merakla bekliyorum bende.
    Umarım, Yaptıkları yanlarına kar kalmaz, hakkınızı alabilirsiniz.
  • Mercedes arabam yok hiç ilgimde yok ama yazılanları baştan sona okudum. Resmen rezalet.

Marka yönetimi insanların algısını yönlendirmeye bağlıdır. İnsanlar üzerinde nasıl bir algı bırakmak istiyorsanız ona göre çalışma yaparsınız. Mesela sağlam, konforlu, dayanıklı vs. Buna göre ürünün özelliklerini ön plana çıkarır diğer zayıf yönlerini gizlersiniz.

Markanız bir defa parladı ve müşteride istediğiniz algı oturduktan sonra artık müşteri sizindir.

Demek istediğim bu sorunu yüzlerce kişi yaşasa bile insanlar üzerindeki Mercedes algısı değişir mi ????!!!

Alaman hayranı olan, her fırsatta Almanlar yapmış diyen ve onlara çok güvenen arkadaşlar VW emisyon hilesini hatırlatmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

İnşallah.

O gün geldiğinde ilk olarak konuyu takip eden arkadaşlara haber vereceğime emin olabilirsiniz.

Teşekkürler.

hocam sizdeki sabır peygamber sabrı dedikleri türden.

hele araçla çok oynamışsınız sözünü duysam (20k - 30k para vermişim. daha siparişlerini çekmekten acizler...)

şöyle söyleyeyim... ben onlara dava açamazdım onlar bana dava açardı.
    ama sizinki de son gülen iyi güler olacak umarım.
  • Hocam gelişmeleri yazmaya devam ederseniz sevinirim takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil işi şanş işi ama bu şans faktörünü bazı önemli noktalara dikkat ederek azaltabilirsiniz. Mesela bir aracı ilk çıktığında en azından 6 ay içersinde almayın ki kobay olmayın, veya mümkünse bir aracın fiyatı eğer, o markanın üst segment aracının fiyatını geçtiyse daha da boş olsa onu alın. (c180>e180) Bu şekilde sorun yaşama riskini minimize etmiş olursunuz.

Günümüzde insanlar sadece dış görümüne ve donanımına bakıp araç almaya başladılar. Aracın altyapısı, bileşenleri, sistemleri pek umurlarında değil. Öyle olunca da otomobil firmaları işte bu şekilde görünmeyen biryerlerden kısmaya başladılar ama bu vatandaş gibi mağdur kimseler yarattılar. Gelmiş geçmiş olsun. Benim başıma böyle bir olay gelse satar geçerim hiç uğraşamam vaktim ve akıl sağlığım böyle ufak şeylerden daha değerli...
  • Mercedes de yalan olmuş desenize
    225 bin ver araba bozulsun, yapacak servis beceriksizliğinden
    arabayı mahvetsin sonrada değiştirmesinler kullanıcıyı mağdur etsinler,yok öyle bi dava
    söke söke arabayı yenilemeleri gerek çok canım sıkıldı servisin bu vurdumduymazlığına
    ısınıca sesi keser ne demek rot balansa başka yere göndermek ne demek şahin- doğan mı tamir ediyon be adam
    sıfır merso bu dünya para ödenmiş, 30 sene anahtar değmez adam gibi kullanınca, araba kusurluysa alanın suçu ne fabrikanın hatasını müşteri çeksin..
  • Kafama takılan şey
    O rezil motoru ile 1.6 motor c180 nasıl 220.000 oluyor
    2000 dizel otomatik jaguar xe alınıyor o paralara

Geçmiş olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı tam okumadım.acaba almanya mercedese başvurdunuz mu belki onlar işi cözerdi.gecmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kafama takılan şey

Geçmiş olsun bu arada

Aynen.

• Çok geçmiş olsun sabrınıza hayran kalmamak mümkün değil gerçekten. 2012 c180 amg kullanıyorum özellikle sıcak havalarda araba biraz ısındıktan sonra frenlerden çok yüksek ıslık gibi bir ses geliyor. 2 defa servise gittim sorun yok diyorlar zaten emin olamıyordum ama şu olayı okuduktan sonra eminim artık başlarından savmaya çalıştıklarına. İşin hukuksal boyutu hakkında hiçbir fikrim yok birşey yapılabilir mi bilmiyorum ama pazartesi sanayiye gidip şansımı birde orda deneyeceğim artık.
  • yaw bu ne!!! mercedes de bunu yaparsa ölelim biz. bitelim. gidelim. kapanalım. arabalar da gitsin. forum da kapansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Kusura bakmayın geçmişde olsun ama yazınızı baştan sona üşenmeden okudum ve yazınız bittiğinde tek aklımda kalan şu iyi niyetiniz olayından dolayı kusma hissi oldu.

İyi niyet konusunda hem fikiriz..tamam iyi niyette bu biraz iyi niyeti geçmiş sanki.....

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Kusura bakmayın geçmişde olsun ama yazınızı baştan sona üşenmeden okudum ve yazınız bittiğinde tek aklımda kalan şu iyi niyetiniz olayından dolayı kusma hissi oldu.

İyi niyet konusunda hem fikiriz..tamam iyi niyette bu biraz iyi niyeti geçmiş sanki.....

iyi niyetten ziyade merco dan bu rezilliği beklememekten olabilir. ben de olsam sabırla beklerdim ne zaman" haa, pardon kusura bakmayın hemen düzeltiyoruz" diyecekler diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

iyi niyetten ziyade merco dan bu rezilliği beklememekten olabilir. ben de olsam sabırla beklerdim ne zaman" haa, pardon kusura bakmayın hemen düzeltiyoruz" diyecekler diye

Bu işin Merso'su falanı filanı yok..sonuçta çalışanları Türk..fazla sessiz kaldın mı iyi niyet çok çabuk istismar ediliyor..tamam hemen harlayıp gürlemeye gerek yok ama baktın seni sallıyorlar o zaman biraz diş göstermek gerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Kafama takılan şey

Geçmiş olsun bu arada

Aynen.

shadow hocayla atisirken volvo ordan burdan motor topluyor mercedes istese o motorun kralini yapar diyordun,demek yapmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 18 Ekim 2015; 16:54:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

quote:

quote:

Kafama takılan şey

Geçmiş olsun bu arada

Aynen.

shadow hocayla atisirken volvo ordan burdan motor topluyor mercedes istese o motorun kralini yapar diyordun,demek yapmislar

kim diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

quote:

quote:

Kafama takılan şey

Geçmiş olsun bu arada

Aynen.

Mercedes 2000 altı motorda mağlesef beni ve mercedes severleri hayal kırıklığına uğrattı
    İstese yapar ama neden yapmadı bilmiyorum
    Ama c180'de olan motor tam hoşaf bir motor
    Hem fazla yakıyor hemde gitmiyor araba
    1.4 tsı 150 act motoru çok daha verimli ve daha az yakıyor
    200.000 lira üzeribe c180 alsam kahrımdan ölürüm kafama silah falan dayasan yine almam
    C200 bile aşırı pahalı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.