Şimdi Ara

Mercedes C 180K' nın Performansı neden kötü? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
25.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydaa.Konu passat mı geçer mercedes mi geçerden nerele gelmiş. Nedir bu tanjant kotanjant sinüs cosinüs? Bu kadar bilim akıllara zarar.Konumuza dönelim. Türkiyede yaşayan 3 yaşındaki çocuk bile bunu bilir. Passat her zaman,herkezi geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö.K.

Haydaa.Konu passat mı geçer mercedes mi geçerden nerele gelmiş. Nedir bu tanjant kotanjant sinüs cosinüs? Bu kadar bilim akıllara zarar.Konumuza dönelim. Türkiyede yaşayan 3 yaşındaki çocuk bile bunu bilir. Passat her zaman,herkezi geçer.

• quote:

Haydaa.Konu passat mı geçer mercedes mi geçerden nerele gelmiş. Nedir bu tanjant kotanjant sinüs cosinüs? Bu kadar bilim akıllara zarar.Konumuza dönelim. Türkiyede yaşayan 3 yaşındaki çocuk bile bunu bilir. Passat her zaman,herkezi geçer.

cCc passat yoktu rakipler çoktu, passat geldi herkesi yendi, bu güzel aracı bizlere verdi cCc

(122 TSI 0-100 5sn 340Torque Azami hız 330)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

cCc passat yoktu rakipler çoktu, passat geldi herkesi yendi, bu güzel aracı bizlere verdi cCc

(122 TSI 0-100 5sn 340Torque Azami hız 330)

TSI değil, tiyesay
  • Arkadaşın bahsettiği standartlar sehirler arası yollarda geçerlidir.
    Şehir içi yollarda çoğu zaman bu koşullar sağlanamamaktadır.
  • quote:

beni asla.....dönüpte bakmam bile bmw serisini getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: evomit

quote:

Yav arkadaşım konuyla,senin burda çırpınıp çabaladağın şeyin ne alakası var.Üstelik kullandığın araç da hiç bi güvenliği olmayan kibrit kadar araba.5 saniyede 300 e çıksa ne yazar.
  • osenin kibrit dediğin araç ...520 d ile tam 120 km boyunca dans edipte adamı delirten sonuçtada adamın beni durdurup...elimi sıktığı andır
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

quote:

Yav arkadaşım konuyla,senin burda çırpınıp çabaladağın şeyin ne alakası var.Üstelik kullandığın araç da hiç bi güvenliği olmayan kibrit kadar araba.5 saniyede 300 e çıksa ne yazar.

evomit nickli arkadaşın imzası bu zaten:

"106 GTİ'ye sormuşlar: Sence Mercedes mi BMW mi? 106 GTİ demiş: Ben Koyar geçerim polemiğe girmem...
    ZéNqin ÇocukLArıNın PahaLı maKiNeLerİni yoLLarDa ağLatan deLi çockLrz Biz Çünki Biz 106 GTI cıyız..."

Çırpınıp çabaladığı şeyi imzasında belirtmiş.Senin imzandaki tabirinle "Koyar geçerken" dikkatli ol güvenlik adına çok zayıf bu otomobiller. Pahalı makineleri ağlatacağım derken ağlama sonra.

• quote:

osenin kibrit dediğin araç ...520 d ile tam 120 km boyunca dans edipte adamı delirten sonuçtada adamın beni durdurup...elimi sıktığı andır

Adam biraz fazla sıkmış herhalde Türkçe bilgisi fışkırmış biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

quote:

evomit nickli arkadaşın imzası bu zaten:

"106 GTİ'ye sormuşlar: Sence Mercedes mi BMW mi? 106 GTİ demiş: Ben Koyar geçerim polemiğe girmem...
    ZéNqin ÇocukLArıNın PahaLı maKiNeLerİni yoLLarDa ağLatan deLi çockLrz Biz Çünki Biz 106 GTI cıyız..."

Çırpınıp çabaladığı şeyi imzasında belirtmiş.Senin imzandaki tabirinle "Koyar geçerken" dikkatli ol güvenlik adına çok zayıf bu otomobiller. Pahalı makineleri ağlatacağım derken ağlama sonra.

Kullandığı harfler de akıllara zarar.

• akıllara zarar olduğu için koyup geçiyor zaten ....playumb küçümsemeye gerek yok
  • quote:

osenin kibrit dediğin araç ...520 d ile tam 120 km boyunca dans edipte adamı delirten sonuçtada adamın beni durdurup...elimi sıktığı andır

Hocam 520d yi falan bırakın siz. O arabaları farklı. Onlar spor otomobil değil.

Çok 106 GTI cı arkadaşım oldu. ben onlara da diyordum, spor araba kullanıyorsunuz, spor arabalarla uğraşın,

Örneğin; İmpreza GT, Supra , EVO falan. Bırakın zenginlerin Mercedes'lerini, BMW lerini. Mutlaka BMW lazımsa 330 lar var buyrun, değil mi ama?

• quote:

akıllara zarar olduğu için koyup geçiyor zaten ....playumb küçümsemeye gerek yok

Hocam umarım yanlış anlamazsınız, ama sizin arabanın bu konuyla alakasını hala çözebilmiş değilim. 106 GTI benim de çok sevdiğim bir tabuttur ve eğer buraya yazdığınız mesajları yeni bir konu olarak başlatırsanız, bence daha yerinde bir hareket olur.

Tabii yine de siz bilirsiniz. Ben buradan da sizin mesajlarınızı okurum.
  • Neydi bi laf vardı: Aptalın biri kuyuya bi taş atmış...
  • Mercedes C 180K'nın performansı kötü müymüş?
  • vergiler nedeniyle genleriyle oynanmış bir motordan çokta birşey baklememek lazım...performans yok yakıt çok;
    arkadaşıma söylenmiştim 60 bin km de c220 cdi mı alınır diye..iyiki de almış; gayet hızlı ve konforlu
  • -MorphY- benim dediğim dedik...bmw mercedes ...hani şu elini camdan çıkarıp parmak gösteren g..tlere lafım.. İmpreza GT, Supra , EVO bu kişiler olayı aşmış arkadaşlar lafım geçmez onlara...uzun yolda bu 3 araç ile aracı kullanmaktan daha güzel bir olay olamaz

webbie _ aslında buraya cevap yazmak gibi bir niyetim yoktu taki şu yazıyı görene kadar dayanamadım yazdım

Ö.K.

sen hayal et daha
  • quote:

-MorphY- benim dediğim dedik...bmw mercedes ...hani şu elini camdan çıkarıp parmak gösteren g..tlere lafım.. İmpreza GT, Supra , EVO bu kişiler olayı aşmış arkadaşlar lafım geçmez onlara...uzun yolda bu 3 araç ile aracı kullanmaktan daha güzel bir olay olamaz

webbie _ aslında buraya cevap yazmak gibi bir niyetim yoktu taki şu yazıyı görene kadar dayanamadım yazdım

Ö.K.

sen hayal et daha

Sen o cevap yazdığın mesajdaki espriyi anlamamışsın bu bir, 5.20d gibi kg/bg oranı performans verme amaçlı olmayan bir arabayla, trafikte ufak arabanın avantajını kullanarak yaptığın yarışı kazanman bir anlam ifade etmez bu iki, maçan yiyorsa o bmw'lerin x.30, x.45'lerine bulaş bir de gel ondan sonra konuş bu üç.

• Arkadaşlar, herkes motor performansını konuşmuş şimdiye kadar. Peki
    C180 lerin sürüş konforu nasıl, iç donanimlari yeterlimi. İçeriye gürültü geliyormu , yada hiç görültü gelmeyen
    hangi araçla karşılaştırabilirsiniz. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.