Şimdi Ara

Mercedes C 180K' nın Performansı neden kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
25.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi abarta abarta yarış yaptık falan demek istemiyorum,10 dk. boyunca baya bi gittik.Bende 140 hp DSG li Passat var ve 156 hp lik Mercedes in beni baya baya geçmesini beklerdim.Ama böyle olmadı o hep öndeydi ama ben sürekli onun tamponunda gittim ve yavaşlayıp tekrar hızlandığımızda(önümüze başka araç çıkıyor) ayağımı az da olsa gazdan çekmek zorunda kaldım.Yol vermedi hep arkasında gittim ama benim arabanın geçeceği kesindi.

Benim anlamadığım bu arabanın problemi ne?Passat dan hafif,ön yüzü daha dar,16 hp fazlası var ve benzinli bi araç.

• Sen yaristigini sanarken o comfort modda normalce kompresorlu ve benzinli canavarini 3000 devirde suruyor oldugundandir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkyn

Sen yaristigini sanarken o comfort modda normalce kompresorlu ve benzinli canavarini 3000 devirde suruyor oldugundandir :)

• Sen kendi kendine gelin güvey olmuş olmayasın
  • sanki 3.0 motor araba ne kadar abartıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Sen kendi kendine gelin güvey olmuş olmayasın

Arkadaşlar siz hiç mi başka biri ile kapışmadınız yukarıda da biraz açıkladım olayı.Neyin ne olduğunu iyi biliyorum.
  • Yettiği kadar basmıştır, zaten trafiktesiniz adamın dip gaz, sınırsız hızlanacak hali yok.
    Ayrıca 2 km takip edip de performansı kötü demek de bir garip olmuş. Spor araç değil sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkyn

Sen yaristigini sanarken o comfort modda normalce kompresorlu ve benzinli canavarini 3000 devirde suruyor oldugundandir :)

kesinlikle

performansları gayet iyi, yakıt tüketiminden dolayı sakin kullanıyorlar benzinli araçlar ne de olsa.
  • passat 2.0 tdi 140hp tabiki mersedesin tamponunda gidicek ama c180k uzun düzlüklerde arayı açar.
  • Of of ben soruyu sordum ama kimse inanmamış bile.
    Arkadaşlar 180-200 km den bahsediyorum ve sürekli dipgaz yapıldı.Bunda anlaşılmayacak bişey yok adam sürekli bastı.
  • Passat 2.0 TDI 140bg DSG

0-100 : 9.8 sn Maksimum Hız : 211 km

Mercedes C 180 Kompressor 156 bg

0-100 : 9.5 sn Maksimum Hız : 230 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 8 Ocak 2011; 18:37:40 >
  • Adamın dip gaz gittiğini bilemezsinki.Kaldıki 140 beygir passatta kötü bir araç değil.Hatta ben olsam hiç zorlanmadan geçerdim mercedesi.
  • Kötü işte ne beklersin 1.6 merso motorundan..

Şöyle bir C63 olacaktıki seni asfalta gömsün
  • Otomatik C180K 1.6 9.9 saniyede 100'e çıkıyor, 2.0 140 Hp Tdi Dsg Passat 9.8 demiş.

Birbirlerine çok yakınlar, ama son hız olarak Passat 211 km/s, Mercedes ise 223. Uzun düzlükte Mercedes alacaktır.

Ama bence şaşırmamak lazım çokta.

Neticede Mercedes'te standart otomatik şanzıman var, Passat'da Dsg gibi hızlı vites değiştirme özelliği + olarak 2.0 motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

Passat 2.0 TDI 140bg DSG

adam araba kullanmayı bilmiyormuş

Sırf tartışma çıksın diye mi yazdınız son cümleyi?
    Adam bariz bi şekilde dipgaz gidiyordu,zaten çok yüksek süratlere bu iki araç da dipgaz yapmadan imkanı yok çıkamaz.Biraz mantıklı düşünelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playumb -- 8 Ocak 2011; 18:30:23 >
  • garip,cunku ayni arabalar ile yasamislgim varda,passat baya ondeyken 200lu hizlara cikilarak yavas yavasta olsa geride birklmisti 2.0tdi passat
  • passat hemde dsg tdi 140 bu konunun nerelere gideceğini tahmin edebiliyorum bali mısır patlatayım polemik ve joskun gelmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

Passat 2.0 TDI 140bg DSG

adam araba kullanmayı bilmiyormuş

Sırf tartışma çıksın diye mi yazdınız son cümleyi?
    Adam bariz bi şekilde dipgaz gidiyordu,zaten çok yüksek süratlere bu iki araç da dipgaz yapmadan imkanı yok çıkamaz.Biraz mantıklı düşünelim.

Hayır böyle bir amacım yoktu. Bilgi olması açısından teknik verileri yazdım sadece ve dipgaz olduğunu arabadan arabaya tam olarak bilemezsiniz fakat büyük ihtimal öyle olduğunu düşünüyorsunuzdur ona saygı duyarım. Kavga çıkarmak amacıyla yazdığım 1 yorumum yoktur bu foruma. Bahsettiğiniz iki aracı da kullandım o yüzden yazdım. Böyle bir anlam çıkarttığınızdan dolayı düzenliyorum mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 8 Ocak 2011; 18:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

garip,cunku ayni arabalar ile yasamislgim varda,passat baya ondeyken 200lu hizlara cikilarak yavas yavasta olsa geride birklmisti 2.0tdi passat

Galiba en fazla 205 falan olmuştur.
    Ayrıca yine söyleyim bu tip iki araç ile dipgaz yapmadan kısa süre içinde 200 km gibi hızlara çıkılamaz.
    İki araçta dipgaz gitti.
  • Performansı düşük demek için iki aracı da alır bir piste gidersin. Önce 1. araçla sonra 2. araçla birkaç tur atıp sonra zaman turu atarsın. Hangisi daha hızlıysa o daha performanslıdır. Saygılarımla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.