Şimdi Ara

MERCEDES C SPORTCOUPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandan beridir araba almayi dusunuyordum fakat kararsizlik Euro nun artmasiyla birlikte bana pahaliya maloldu ne yazik ki..
    C200 sportcoupe almayi dusunuyorum ama arac hakkinda detayli bir bilgim yok. Bu arac hakkinda dusunceleriniz nelerdir Veya bu sinifta bu araca alternatif olabilecek modeller neler olabilir ? Yardimci olursaniz sevinirim.

• güzel araba ama bence fiyatı biraz pahalı hele birde opsiyonlar eklenince baya pahalı oluyor zaten 2. elide fazla yok bir sürü para verdigin arabanı ölü fiyata satmayı istemezsin herhalde bide galericilerin eline düştünmü adamı çileden çıkartırlar bence o fiyata mazda rx8 al 87 milyar fiyatı var hem vergiside 1300cc lik arabalar kadar hemde çok karizma bi araba bence.şimdilik aklıma bu geldi
  • Eğer ikinci el fobin yoksa, biz kısa süre önce 2001 model 70,000 km. de c 200 k aracı 30,000 euroya aldık. Euro o zaman 1,6 ytl civarındaydı. İkinci eller nispeten daha uygun.
  • bilmiyorum gercekten cok kararsizim bir yandan da aklimda 2. el CLK var ama bilemiyorum...
  • up
  • Arkadaslar yok mu bu arac hakkinda yorumu fikri olan
  • bence paran warsa clk al daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    chevrolet cruze - citroen c elysee
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BMW Cİ varken mercedesın lafı mı edılır ya tipine baksan tip deil cıktıgından berı sevemedım gıttı o kdr para sadece mercedes dıye..bence bu mantık yanlıs..rx8 var cıdden o paraya
  • Arkadaşım git al arabayı. Mercedes .almayı insan düşünür mü hiç. Süper bir araba, ben senin yerinde olsam sedan C200 komp. düşünürüm. Sedanın kasası bana her zaman daha spor gelmiştir. Sportcoupe biraz kısa,bodur gözüküyor gözüme. Buradaki yorumlara falan hiç bakma. Dediğim gibi sedanı tercih ederim. Hiç düşünülmeden alınacak bir araç. Alternatifi ise Audi a4, 3 serisi ama bunlar yalan Merso forever...
  • Çokhoş araba ama fiyatlar euro dan sonra tavan yaptı,birazdaha beklesen E200 ün yenisi geliyor 1-2 aya.2003 model e200 al derim,süper karizma
  • Yeni kasa sanırım 2003 ve sonrasında çıktı. C 220 CDI ya da E 220 CDI al. Yakıtı da makul keyfine bak. Bende o kadar para olsa hiç düşünmem Merso alırım. C ya da E. Paran yetiyorsa E yetmiyorsa C ikisi de süper arabalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.