Şimdi Ara

Mercedes Citan Satışa sunulmuş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
26.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: hicranyarası

bu işin kralı caddyyy...

bu işin kralı doblo hem ekomomik hemde parçası ucuz ve sağlam hemde gayet güzel caddy yükseltilmiş polodan başka bişeye benzemiyor

+1
    quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

babam çitan bakıyordu dedim reno motoru var o zaman salla gitsin dedi vazgeçti.

şimdi caddy bakıyoruz büyük ihtimal alıcagız, bakalım ne olucak zaten caddy daha güzel bir araç citan'dan...olmamış çitan...

Ne yani şimdi dCi motor başarısız,dandik bir motor mu.

/>

450.000 bin km'de c250 td aracımız vardı bir kere tık demeden gitti hep.

şuan 250.000 bin km'de vito var hiçbirşey demeden hala sorunsuz bir şekilde gidiyor. tek masraf çıkarmadı bize.

şimdi biz bu kadar sorunsuz motorlarla yıllarca gezdik durduk ailecek, reno'nun motorunu bilmem az yakması güzel olabilir ama önemli olan sorunsuzluk bir motorda ve güç.

mercedes'in kendi motorunda bunların hepsi vardı, reno pek başarılı değil dostum az yakmak için alınıcaksa alınır.

renault motoru yabana atılıcak bir motor değildir.
    Eğer Mercedes PSA'dan değil Ford'dan değil Renault'dan alıyorsa Mercedes kalitesine en yakın buldukları içindir.

mercedes her aracına gidip renö motoru takmıyor güzel kardeşim.

bu aracı ticari sektörüne göre ayarladılar, yani bir caddy gibi asla olmayacak bu araç adamlar reklamlarında bile şantiyelerde kullanmış aracı.

sizin bu aracı gördügünüz şekli söyleyeyim, ülkemizde bu tür araçlar aile aracı olarak geçer, o yüzden siz böyle baya janjanlı birşey bekliyordunuz.

ben reno motoruna kötü demiyorum, ama iyide değil. hem birşey daha var mercedes kendi motorlarından birisini taksa vito 2.2 cdi viano'larda öyle en fazla 1.7 dizel vaneo motor'u vardı taksa bu seferde çok yakar kimse almaz mantıgı gelirdi.

sadece asıl sorun burada mercedes'in bmw ile karşılaştıran o süper zeka arkadaşlarda.

gelmiş A serisi ve Citan ile mercedes kendini batırdı vs. vs. vs. konuşup duruyorlar.

ya arkadaşım sen adamların dünya genelindeki satışlarından haberin var mı ? sen burada yorumunu yaz mercedes gayet güzel bir atak yaptı, rakibi vag grubu'nun ticari sınıfındaki üstünlügünü söndürmeyi hedefliyor ve inan bana bunu bu araçla yaparsa artık vw-caddy'i üretmeyi durdursun

@cihanair

ben hayatımda bu kadar boş yorum yapan bir insan görmedim.

burada ticari sınıfından bahsediyoruz.

sen gelmissin yine A serisi diyorsun.

bak dostum senin yaptıgın yorumlarla mercedes birşey kaybetmez, sen gidip almassan ne olucak araba'yı koskoca firma batıcakmı ?

bir bmw satış fiyatlarına bak birde mercedes.

ticari ve binek gruplarını ayıramıyorsan bu senin problemin.

he mercedes'in ticarisi kötü diyorsan gel izmit/kocaeli'ne vito ile tur attırıyım sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 4 Kasım 2012; 11:43:21 >

• mercedes tarihinin en büyük yanlışı bu olsa gerek prestij sahibi markaya hiç yakışmadı açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: v.fırat

keske mercedes fason yaptirmak yerine kendisi, yapabildigi kadar, yapsaymış.
    bu aracın kalitesi kango ayarında ama bakım masrafları mercedes tarifesinden olacaksa hiç mantıklı olmaz bunu almak. doblodan şaşmamak lazım bence..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

mercedes tarihinin en büyük yanlışı bu olsa gerek prestij sahibi markaya hiç yakışmadı açıkçası

C veya E serisi Mercedes alacak olan adam CİTAN almayacak. Prestij düşmedi yani. S kasa alacak adam CİTAN'a bakmaz zaten. Yahu hem bu tarz arabaları aile aracı olarak görmeyip ticari arabadan aile arabası olurmu derler hemde vay efendim niye böyle üretti diye veryansın ederler. Ona bakılırsa Metrobüsler Mercedes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

90 hp motor,böyle bi kokpit,yandan arkadan kango.bakalım yıldızı yetecekmi

Mercedes Citan Satışa sunulmuş

hayatımda gördüğüm en b.ktan kokpitlerden...
  • quote:

bu aracı ticari sektörüne göre ayarladılar, yani bir caddy gibi asla olmayacak bu araç adamlar reklamlarında bile şantiyelerde kullanmış aracı.

sizin bu aracı gördügünüz şekli söyleyeyim, ülkemizde bu tür araçlar aile aracı olarak geçer, o yüzden siz böyle baya janjanlı birşey bekliyordunuz.

ben reno motoruna kötü demiyorum, ama iyide değil. hem birşey daha var mercedes kendi motorlarından birisini taksa vito 2.2 cdi viano'larda öyle en fazla 1.7 dizel vaneo motor'u vardı taksa bu seferde çok yakar kimse almaz mantıgı gelirdi.

sadece asıl sorun burada mercedes'in bmw ile karşılaştıran o süper zeka arkadaşlarda.

gelmiş A serisi ve Citan ile mercedes kendini batırdı vs. vs. vs. konuşup duruyorlar.

ya arkadaşım sen adamların dünya genelindeki satışlarından haberin var mı ? sen burada yorumunu yaz mercedes gayet güzel bir atak yaptı, rakibi vag grubu'nun ticari sınıfındaki üstünlügünü söndürmeyi hedefliyor ve inan bana bunu bu araçla yaparsa artık vw-caddy'i üretmeyi durdursun

dostum biliyorum her aracında reno motoru kullanmadığını
    sadece a serisi ve citanda kullanılıyor.

Türk tüketicisi Citan dururken Caddy'e dönüp bakmaz bile
    tabi doblo, fiorino, connect kadar satamayacağı da aşikar.
    sırf mercedese biniyorum demek için bile alıcak olan vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

mercedes tarihinin en büyük yanlışı bu olsa gerek prestij sahibi markaya hiç yakışmadı açıkçası

C veya E serisi Mercedes alacak olan adam CİTAN almayacak. Prestij düşmedi yani. S kasa alacak adam CİTAN'a bakmaz zaten. Yahu hem bu tarz arabaları aile aracı olarak görmeyip ticari arabadan aile arabası olurmu derler hemde vay efendim niye böyle üretti diye veryansın ederler. Ona bakılırsa Metrobüsler Mercedes.

Dünya'nin dort bir yanindaki Devlet baskanlari sahip olduklari S serisi Mercedeslerini satmali bence. Citan cikti cunku :)

Hatta Abdullah Gul'un Pullman'i da yeni alinmis ama hemen elden cikarmali. Yakismaz bu marka. Kamyon, otobus, minivan ureten bir markanin aracina mi binilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Bmw hergecen gun kendini gelistiriyor bakiniz 1 serisi ile A serisini kiyaslayin anlarsiniz. Ama mercedes gercekten kalitesini sarsiyor. Ve bu yuzdendirki saris rakamlarinda bmw ike aralarinda az birsey fark kaldi bmw nin ticari tiri kamyonu minibusu otobusu olmadigi halde bu noktadaysa sorgulayin bi..

Benim işim ticari kimse kalkip bana bu araclari ogretmeye calismasin..

Aziz'cim işine saygım sonsuz fakat kalkıpta dünya markasından ticariyi daha iyi bilirim diyemezsin.

Bende inşaatçıyım sözde fakat çok iyi inşaatçı olsaydım belki şuan TV'lerde ben reklam filmlerinde oynayabilirdim değil mi?

Bmw'nin kaç tane modeli? Mercedes sınıf yaratır Bmw o sınıfa rakip üretir.Sadece 1 serisini Bmw yarattı ve MB'de ona geçte olsa A serisi ile cevap verdi.

Madem kalitesiz, neden ilk çıkan ML serisi, Vaneo serisi, ilk çıkan A serisi ve ilk çıkan Vito serisi kalitesizdi değil mi? Neden bunlar marka imajını zedelemedi?

Citan alıpta Mercedes'e biniyorum diye hava atmak isteyen bizden başka toplum yoktur heralde.

MB her zaman pahalıdır ve pahalı olucaktır bunu kafanıza yerleştirin.Kango ile aynı paraya mı olsaydı?Mutlu mu olucaktık, kaliteden bahsetmicekmiydik?

Bu forum benim için sayılı kişiler hariç pekte gerçek yorumları görmemi sağlamıyor ne yazık ki.

• bune böyle dalga geçiyor mercedes galiba iğrenç olmuş bu paraya caddy alınır üstüne biraz daha koyunca 2.0 140 bg sportline caddy alınır.
  • quote:

quote:

fiyat kol gibi kalite reno gibi olduktan sonra adamı enayi yerine koymaktır bu. aynı kasa aynı motor herşey aynı servise gittiğinizde kat kat fazla bakım masrafı vereceksiniz renoyla aynı donanıma sahip araca fazladan 10bin kağıt bayılacaksınız sonra etrafta yıldızı yeter diye dolaşacaksınız en azından iç mekanda uğraşsaydı farklılaştırsaydı

• bazı arkadaşlar anlamıyor direk savunmaya geçiyor ki bende mercedes i çok seven biriyim dünyada mercedes bi yana diğer araçlar bi yanadır gözümde ama mercedes e ticari aracı yakıştıramıyorum otobüsü eyvallah ama ticari araca ne gerek var ? yarıştığı firmaların hangisinin ticari aracı var ? (bmw , audi , volvo vs.) bu benim kendi düşüncem ama tekrar söyleyim yıldıza ticari yakışmıyor
  • içi çok kaba olmuş. mercedes logosu hariç kokpitte mercedes kalitesinden eser yok
  • bu araç mercedes falan değil bildiğin kangoo sırf bizde varız diye yaptırılmış (yapılmış demiyorum) saçma bir olay bu segmentte caddy connect doblo varken sahsım adıma bu b..tan iç mekanıyla sırf mercedes amblemli kangoo ya okadar para vermem

bizim insanımızı keriz yerien koymaktan baska bir olay değil bu bu sınıfta rüştünü ispatlamış bir sürü araba var servis olayıda zaten kol gibi olacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

dostum biliyorum her aracında reno motoru kullanmadığını
    sadece a serisi ve citanda kullanılıyor.

Türk tüketicisi Citan dururken Caddy'e dönüp bakmaz bile
    tabi doblo, fiorino, connect kadar satamayacağı da aşikar.
    sırf mercedese biniyorum demek için bile alıcak olan vardır.

yani hocam bu durumda, mercedes kötü birşey yapmamış, yıllardır caddy'nin üstünlügünü görüyordu mercedes, bunu bildigi için böyle birşey yaptı ve en doğrusunu yaptı, ben ne adamlar tanıyorum sırf o yıldız var diye alıcak görüceksiniz tutulucak bu citan baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

quote:

Bmw hergecen gun kendini gelistiriyor bakiniz 1 serisi ile A serisini kiyaslayin anlarsiniz. Ama mercedes gercekten kalitesini sarsiyor. Ve bu yuzdendirki saris rakamlarinda bmw ike aralarinda az birsey fark kaldi bmw nin ticari tiri kamyonu minibusu otobusu olmadigi halde bu noktadaysa sorgulayin bi..

Aziz'cim işine saygım sonsuz fakat kalkıpta dünya markasından ticariyi daha iyi bilirim diyemezsin.

Bende inşaatçıyım sözde fakat çok iyi inşaatçı olsaydım belki şuan TV'lerde ben reklam filmlerinde oynayabilirdim değil mi?

Bmw'nin kaç tane modeli? Mercedes sınıf yaratır Bmw o sınıfa rakip üretir.Sadece 1 serisini Bmw yarattı ve MB'de ona geçte olsa A serisi ile cevap verdi.

Madem kalitesiz, neden ilk çıkan ML serisi, Vaneo serisi, ilk çıkan A serisi ve ilk çıkan Vito serisi kalitesizdi değil mi? Neden bunlar marka imajını zedelemedi?

Citan alıpta Mercedes'e biniyorum diye hava atmak isteyen bizden başka toplum yoktur heralde.

MB her zaman pahalıdır ve pahalı olucaktır bunu kafanıza yerleştirin.Kango ile aynı paraya mı olsaydı?Mutlu mu olucaktık, kaliteden bahsetmicekmiydik?

Bu forum benim için sayılı kişiler hariç pekte gerçek yorumları görmemi sağlamıyor ne yazık ki.

Abi 90 ps bir MB diyoruz araba muhtemelen 1.500kg ve arac 90ps fiyati ise 53bin tl abi bu mercedesin fiyaskosudur o paraya 2.0cc caddyy alinir ve senin aracindaki gibi yagli sanziman olur sorunsuz olur 6ileri ile kango110ps dizel ile 40bin tlye alabilirim suan ben arada 13-14bin tl fark var abi bunu hakedecek ne var hepsi ayni hatta kangoo 110ps motorla uretiliyor. arada olacak max. Fark 4-5bin tl olmaydi ..

Caddy ile kiyaslarsak 1.6 tdi caddy 105ps comfortline manuel 47bin tl arada var 6bin tl fark ikiside ortada bir arac. 2.0cc tdi 140ps caddy manuel 51bin tl suan aradaki fark 2bin tl.

Citan tekrar bu fiyatla ama 1.6 dci gtline ile gelseydi ben fiyata normal der gecerdim..

Yani diyecegim o ki ben mb ye o lafi etmedim forumda sacma yorum yapip koru korune bu araci destekleyenlere dedim abi bu yorumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araç bence diğer rakiplerine oranla daha konforlu olabilir ...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: GHETTOZE

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

2.0 TDİ 140ps + DSG caddy alırım 54bin tl 6 ileri SORUNSUZ yaglı DSG ile bakarım keyfime

Mercedes A class ve Cıtan la neden bmw nin önüne geçemedigini açıkça anlattı yakışmadı yani

Cahil misiniz hey allam

neden

Hiç BMW'nin Mercedes gibi ticari arabası varmı? Minibüsü, Doblo tarzı arabası varmı BMW'nin? Komedisiniz yani. Ve Mercedes sadece A serisi ve Cİtan'dan mı ibaret?

C var, E var, S var, SLS var, SL var, SLR var, CL var, CLS var, GL var, G var, GLK var, ML var. Ama siz tutmuş A class ve Citanla BMW'nin önüne geçemediğini açıkça anlattı diyorsunuz ve destekleyen oluyor bunu birde.

kamyonu metrobüsü otobüsü olmadığı halde bu noktadaysa kısmı yanlış

otomobil ve ticari araçlar ayrı ayrı değerlendirilir

merdeces otobüs ve kamyon ürettiği halde aradaki fark bu kadar az demek abes olmuş

ona bakarsanız volvonun da iş makineleri tırları var..(yukarıda bi üye yarıştığı firmalarda böyle şeylerle uğraşan yok demişti)

bi de citan dan önce yollarda kalan 403 leri travegoları kimse görmedi ne hikmetse..travego üretmek prestij sarsmıyor da citan mı sarsıyor

fabrikadan çıktığı gibi servise giren bir çok otobüse şahit oldum..kiminin kliması arızalıydı kimisinin aerodinamik problemleri vardı vs

bunlar mercedes i bmw nin gerisine mi attı..ya da adamlar travego yolda kaldı diye e serisi s serisi araç almadı mı...eleştirin ama komik olmayın

travego dediğimiz araç ilk üretildiğinde koltuklarında problem vardı insanları rahat ettiremiyordu yolcular şikayetçiydi..daha sonraki modellerde koltukları değiştirildi..

birçok şey yazılabilir bunlardan başka

• kimseye zorla alin demiyolar. Sonucta arac satin almak begenmek ve butceyle alakalidir. Satin alacak butceye sahip olupta begenmeyenler 100 lerce marka ve model arasindan secim yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

mercedes bence bu sınıfa girmeyecekti.

gireceksede adam gibi girmeyecekti fransıza takılmayacaktı yoksa 53 bin çok pahalı değil mercedes için ama racın hiç bir yerinin mersedesle alakası yok burada motor teknolojiisine bakmak gerek dci mi kullanılmış yoksa motorda tamamen mercedes motoru mu kullanılmış eğer yüzde yüz mercedes motoruysa bu araç alınıp riske girilir
  • quote:

2.0 TDİ 140ps + DSG caddy alırım 54bin tl 6 ileri SORUNSUZ yaglı DSG ile bakarım keyfime

Mercedes A class ve Cıtan la neden bmw nin önüne geçemedigini açıkça anlattı yakışmadı yani

cadday 2.0 da 6 ileri ıslak kavrama mı var link verir misin? 1.6 da ne var 7 ileri kuru kavrama mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.