Şimdi Ara

Mercedes Citan Satışa sunulmuş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
0
Favori
26.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GHETTOZE

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

2.0 TDİ 140ps + DSG caddy alırım 54bin tl 6 ileri SORUNSUZ yaglı DSG ile bakarım keyfime

Mercedes A class ve Cıtan la neden bmw nin önüne geçemedigini açıkça anlattı yakışmadı yani

Cahil misiniz hey allam

neden

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.0 TDİ 140ps + DSG caddy alırım 54bin tl 6 ileri SORUNSUZ yaglı DSG ile bakarım keyfime

Mercedes A class ve Cıtan la neden bmw nin önüne geçemedigini açıkça anlattı yakışmadı yani

Cahil misiniz hey allam

neden

Hiç BMW'nin Mercedes gibi ticari arabası varmı? Minibüsü, Doblo tarzı arabası varmı BMW'nin? Komedisiniz yani. Ve Mercedes sadece A serisi ve Cİtan'dan mı ibaret?

C var, E var, S var, SLS var, SL var, SLR var, CL var, CLS var, GL var, G var, GLK var, ML var. Ama siz tutmuş A class ve Citanla BMW'nin önüne geçemediğini açıkça anlattı diyorsunuz ve destekleyen oluyor bunu birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 2 Kasım 2012; 23:33:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Yil olmus 2012 hala Mercedes binek modelleriyle ticarileri ayni kefeye koyan var.

Durun o zaman biraz daha Mercedes imajinin cizilmesine yardim ediyim. Yillardir belediye otobusu uretiyor Mercedes haberiniz yok.

Sehir ici icin yapilan aractan distronic+, deri doseme, super yumusak plastik, navigasyon, ledli bi-xenon... bekleniyordu. Hata yaptilar :)

vitoyu da mercedes üretti, o da ticari araç, mercedes olduğu belliydi, ona ne diyeceksin...
    demek ki neymiş, sallamayacakmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

quote:

quote:

quote:

Cahil misiniz hey allam

neden

Hiç BMW'nin Mercedes gibi ticari arabası varmı? Minibüsü, Doblo tarzı arabası varmı BMW'nin? Komedisiniz yani. Ve Mercedes sadece A serisi ve Cİtan'dan mı ibaret?

C var, E var, S var, SLS var, SL var, SLR var, CL var, CLS var, GL var, G var, GLK var, ML var. Ama siz tutmuş A class ve Citanla BMW'nin önüne geçemediğini açıkça anlattı diyorsunuz ve destekleyen oluyor bunu birde.

Abi bari sen yapma

Allah aşkına reno kangodan bunun ne farkı var

Mercedes'e ben bu a serisini ve citan2ı hiç yakıştıramadım hiç

Gerek yoktu ben sana söylüyorum

2000 tdı dsg cadyy şuan en alınası ticari araba

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: hicranyarası

bu işin kralı caddyyy...

bu işin kralı doblo hem ekomomik hemde parçası ucuz ve sağlam hemde gayet güzel caddy yükseltilmiş polodan başka bişeye benzemiyor

+1
    quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

babam çitan bakıyordu dedim reno motoru var o zaman salla gitsin dedi vazgeçti.

şimdi caddy bakıyoruz büyük ihtimal alıcagız, bakalım ne olucak zaten caddy daha güzel bir araç citan'dan...olmamış çitan...

Ne yani şimdi dCi motor başarısız,dandik bir motor mu.

/>

450.000 bin km'de c250 td aracımız vardı bir kere tık demeden gitti hep.

şuan 250.000 bin km'de vito var hiçbirşey demeden hala sorunsuz bir şekilde gidiyor. tek masraf çıkarmadı bize.

şimdi biz bu kadar sorunsuz motorlarla yıllarca gezdik durduk ailecek, reno'nun motorunu bilmem az yakması güzel olabilir ama önemli olan sorunsuzluk bir motorda ve güç.

mercedes'in kendi motorunda bunların hepsi vardı, reno pek başarılı değil dostum az yakmak için alınıcaksa alınır.

renault motoru yabana atılıcak bir motor değildir.
    Eğer Mercedes PSA'dan değil Ford'dan değil Renault'dan alıyorsa Mercedes kalitesine en yakın buldukları içindir.

• keske mercedes fason yaptirmak yerine kendisi, yapabildigi kadar, yapsaymış.
    bu aracın kalitesi kango ayarında ama bakım masrafları mercedes tarifesinden olacaksa hiç mantıklı olmaz bunu almak. doblodan şaşmamak lazım bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Araç da kangoo yu çağrıştıran bir şeyler var ama çözemedim

1- NaaaAlakasi var kardesim sende amma yaptın.

2- Benzetmeciler yine is basında.

3- Bagaj kapisindaki plakaligin üst çıtası benziyor.

Esas yazacağım cümle şuydu; "aa bana da çağrıştırdı kangoyu"

• mercedes ishal olmuş
  • Adı mercedes diye mercedesle alakası olmayan bir araca neden fazla para verilir? Bakımları da pahalı olur. Motoru da güçsüz. Connect varken işi zor:) iç mekan fotosunda birisi yıldızı silip dacia koysun yıldızı yetecek mi bakın:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç tasarım rezalet olmuş...dış tasarım diğer rakiplerinden kötü ama Kangoo'dan iyi,iç tasarım ise ondan bile kötü...tüm bunlar yetmezmiş gibi fiyatı da çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Yil olmus 2012 hala Mercedes binek modelleriyle ticarileri ayni kefeye koyan var.

Durun o zaman biraz daha Mercedes imajinin cizilmesine yardim ediyim. Yillardir belediye otobusu uretiyor Mercedes haberiniz yok.

Sehir ici icin yapilan aractan distronic+, deri doseme, super yumusak plastik, navigasyon, ledli bi-xenon... bekleniyordu. Hata yaptilar :)

vitoyu da mercedes üretti, o da ticari araç, mercedes olduğu belliydi, ona ne diyeceksin...
    demek ki neymiş, sallamayacakmışsın

Ne sallamışım şimdi ben ?

Heralde sende süper lüks, yumuşak plastikli bir hafif ticari bekliyordun.

Ama ne yazık ki amacına uygun bir araç olmuş. Donanımları da öyle. Açın bakın. Güvenlik donanımları eksiksiz.

Vito'da amacına uygun olarak üretilmiş, donanımları da ona göre ayarlanmış bir araç. Citan'dan farklı olarak hız sabitleme, ipod bağlantısı gibi birkaç lüks donanımı vardır o kadar. Onun arkasına deri koltuk koyup Vip yapan bizleriz.

S,E,CLS,SL,SLS gibi modelleri Citan'la aynı kefeye koymak art niyetten başka birşey değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Araç da kangoo yu çağrıştıran bir şeyler var ama çözemedim

1- NaaaAlakasi var kardesim sende amma yaptın.

2- Benzetmeciler yine is basında.

3- Bagaj kapisindaki plakaligin üst çıtası benziyor.

Esas yazacağım cümle şuydu; "aa bana da çağrıştırdı kangoyu"

Aslında şöyle bir şey var. Araçların ortak platformda üretilmesi , aynı motorları kullanmaları müşteri için daha iyidir. Maliyet son kullanıcıya yansımaktadır.
    Ama konu bu değil. Daha doğrusu şahsım adına konu bu değil.

Konu Mercedes'in bu aracı bu fiyata satmasının bir albenisi olması gerekiyor. Dışı geçtik.
    Mesela iç mekan.
    Multimedya ekran, fonksiyonlu direksiyon, dijital klima vs. olsun bu kadar paraya değsin.
    Caddy'den Doblo'dan Kangoo'dan farkı olsun.

Ha fark yoksa bu kadar fiyat farkı da olmasın.

Ben bu aracın bakım maliyetlerini merak ediyorum. Madem dCi motor var, bakalım nasıl bir servis maliyeti olacak.

İyi günler.

• yıldızı bile eğreti duruyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

quote:

quote:

quote:

Cahil misiniz hey allam

neden

Bmw hergecen gun kendini gelistiriyor bakiniz 1 serisi ile A serisini kiyaslayin anlarsiniz. Ama mercedes gercekten kalitesini sarsiyor. Ve bu yuzdendirki saris rakamlarinda bmw ike aralarinda az birsey fark kaldi bmw nin ticari tiri kamyonu minibusu otobusu olmadigi halde bu noktadaysa sorgulayin bi..

Benim işim ticari kimse kalkip bana bu araclari ogretmeye calismasin..

• baştan aşağı fiyasko. mercedes için böyle yorum yapacağım aklımın ucundan geçmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

mercedes bence bu sınıfa girmeyecekti.

Ayni düsuncedeyim

• Evet arkadaşlar. Konuyu renklendirelim biraz.
    DH de yapılan kamuoyu yoklaması sonucu istenilen Citan'ın iç mekanı.
    Elimden bu kadarı geldi.

Mercedes Citan Satışa sunulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 3 Kasım 2012; 3:37:07 >
  • Mercedes bmw olayinda omrum boyu yildizdan yana oldum..ama su son yillarda premium dan yana oyum artik bmw nin dir..ne ticarisi ne hafif ticarisi ne otobusu ne kamyonu var..adamlarin avantaji sadece yaptiklari ise odaklanmak..butun premium algim degisti dusundukce...sanki dini imani para olunca ruhunu kaybediyor gibi geldi mercedes in..bmw ise o yollara hic girmeyip isine bakiyor..30 yillik yasamimin kayda deger 20 yilinda daha cok begendigim marka imaji payesini bmw ye veriyorum..

ayrica peleci degil maradonaci,ronaldocu degil messici,yamahaci degil suzukici,xbox cu degil ps3 cu,fifaci degil pesciyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Mercedes bmw olayinda omrum boyu yildizdan yana oldum..ama su son yillarda premium dan yana oyum artik bmw nin dir..ne ticarisi ne hafif ticarisi ne otobusu ne kamyonu var..adamlarin avantaji sadece yaptiklari ise odaklanmak..butun premium algim degisti dusundukce...sanki dini imani para olunca ruhunu kaybediyor gibi geldi mercedes in..bmw ise o yollara hic girmeyip isine bakiyor..30 yillik yasamimin kayda deger 20 yilinda daha cok begendigim marka imaji payesini bmw ye veriyorum..

Budur.
  • Hiç Mercedes'e yakışıyor mu şu hareketler ya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.