Şimdi Ara

Mercedes CLA 220 CDI, BMW 320d, Audi A4 2.0 TDI Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
17.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auto Bild tarafından Yüzeysel olarak karşılaştırılan 3 model. Bir alt segment olmasına rağmen Yeni CLA Karşılaştırmanın en yüksek baz fiyatına sahip olmuş.

İşte Karşılaştırma.

• cla'nın burnu berbat görünüyor. tamam, motor yatay yerleştirildiği için bu şart ama yine de daha güzel bir şeyler beklerdim.

1.6 cgi 180, peynir-ekmek gibi satacaktır yine de.

bu arada sınıf olarak c'ye mi ait araç? a serisi'nin altyapısıyla, c serisi'nin boyutları birleşmiş; bakalım ne diyecekler? bence c-d arasında tek başına takılır.

zaten sportback'ler, pek sınıflara gelemiyor.
  • Marka fanatiği değilim, otomobil konusunda sizler kadar çok derin bilgilerim de yok. Ama kullandığım her üründe en çok dizayna önem veririm. Bmw 3serisi veya Audi A4 daha iyi olabilir kabul ederim yine de bu 3ü arasından Mercedes'i seçerim. Bu arada birisi Navigasyon'un neden bu kadar pahalı olduğunu açıklayabilir mi?
  • Bu fiyatla C Class'ın satışlarını baltalayabilir bu araç. Yada tam tersi şekilde C Class'la paralel fiyatlarla satıldığı için genişlik konfor gibi artılarla müşteriler C'ye yönelebilir ve CLA fazla satamaya bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Bu fiyatla C Class'ın satışlarını baltalayabilir bu araç. Yada tam tersi şekilde C Class'la paralel fiyatlarla satıldığı için genişlik konfor gibi artılarla müşteriler C'ye yönelebilir ve CLA fazla satamaya bilir.

parası olupta iki aracın içine oturan C serisi alır çıkar eminim. CLA nın kabini onun yanında oyuncak gibi kalıyor. CLA sırf tasarımı ve fiyatıyla müşteri avlayacak.
  • CLA yı bilmem ama C220 CDI kullanmış biri olarak C220 mükemmel sessizlik mükemmel gaz tepkisi yolu adeta yapışıp yutması ile süper.
  • 3 serisini alır giderim, CLA yalan olur bunun yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Audi A6 40 TDI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kiyaslama dogru mu ki? 3 ve A4 un rakibi C serisi degil mi? CLA ile kiyaslamak sacma olmus bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Bu kiyaslama dogru mu ki? 3 ve A4 un rakibi C serisi degil mi? CLA ile kiyaslamak sacma olmus bence

Dergi test editörleri garip insanlar. Zamanında Passatı bile E serisiyle karşılaştırmışlardı. Elma ile Armudu kıyaslamayı seviyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 serisi ve A4'ün yanında kötü duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

Auto Bild tarafından

Emeğinize sağlık öncelikle.
    Fanboy Paçavrası karşılaştırma yayınlamış olacaktı şu cümleniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

Auto Bild tarafından

Emeğinize sağlık öncelikle.
    Fanboy Paçavrası karşılaştırma yayınlamış olacaktı şu cümleniz.

şu fanboy saçmalıkların olmasa fena yorum yazmıyorsun da ah işte neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

her karşılaştırmada alamanları birinci seçen,vw nin ikinci yayın organı,reklamını aldığı arabayı göklere çıkaran,golfLe 1 serisi a3 v40 gibi arabaları madara etmekten bahseden bir zırvalığa söylenecek cümle paçavradır.
    Bu zırvalığı muhatap alıp da savunan da fanboydur.
    Yazdıklarımda hiç bir saçma taraf yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 24 Şubat 2013; 21:49:39 >
  • quote:

quote:

her karşılaştırmada alamanları birinci seçen,vw nin ikinci yayın organı,reklamını aldığı arabayı göklere çıkaran,golfLe 1 serisi a3 gibi arabaları madara etmekten bahseden bir zırvalığa söylenecek cümle paçavradır.
    Bu zırvalığı muhatap alıp da savunan da fanboydur.
    Yazdıklarımda hiç bir saçma taraf yok.

30 yaşın üstündeki adamın liselilerin yaptığı fanboy muhabbetlerine girmesi saçmalıktır. geçen temiz duygularla açtığım volvo konusunun içine nasıl ettiğini hatırla. artık samimiyet bekliyorum senden.

• quote:

30 yaşın üstündeki adamın liselilerin yaptığı fanboy muhabbetlerine girmesi saçmalıktır. geçen temiz duygularla açtığım volvo konusunun içine nasıl ettiğini hatırla. artık samimiyet bekliyorum senden.

30 yaşındaki insan empati yapar,herkese hak ettiği gibi davranır bana göre.
    Bu dergi de liseli ve fanboy paçavrası olmayı hak ediyor,onu belirtiyoruz.
    Volvo konusunda adabını bozmasaydın niyetin temiz olurdu,hakaret ettiğin için niyetinin ne olduğu da ortaya çıktı zaten.
    Aynı şekilde auto bild gibi bir komedi için şurada alıntı yapıp yok fanboy diyosun yok deme bunu böyle demen de aynı şekilde temiz niyetli bir davranış değil.
  • okuyabilen var mı ? resmi kaydettim büyüttüm ama gene başarılı olamadım.
    Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

quote:

30 yaşındaki insan empati yapar,herkese hak ettiği gibi davranır bana göre.
    Bu dergi de liseli ve fanboy paçavrası olmayı hak ediyor,onu belirtiyoruz.
    Volvo konusunda adabını bozmasaydın niyetin temiz olurdu,hakaret ettiğin için niyetinin ne olduğu da ortaya çıktı zaten.
    Aynı şekilde auto bild gibi bir komedi için şurada alıntı yapıp yok fanboy diyosun yok deme bunu böyle demen de aynı şekilde temiz niyetli bir davranış değil.

bak yine aynı şeyi yapıyorsun. durup dururken o konuda bana suç yükleyen sen değilmiydin kardeşim. polemik için o konuyu açtığımı idda etmedin mi? o konuda paylaştığım her şey volvo tarafından basına dağıtılmıştı. niyetim kötü olsa fake resimler paylaşırdım. şu forumda volvoya tek olumsuz yazdığım yazı yokken bana bunu nasıl yüklüyorsun anlamadım halen. hatta olumsuz mesajımı bul kendimi banlıycam dedim daha ne diyim. anladık volvocusun da dengeli ol ya. mantıklı ol biraz. şimdi mesajlarını yazdırtma yine buraya. ya da o konuda yazdığın ilk mesajın son kısmını yazıyım. bakalım kim seviyeyi aşağıya çekmiş. adamı kimin bozduğu ortada. artık samimiyet lütfen.

quote:

Aracın kendisi ise şu anki halinden daha şık olmuş,render olan tamamen polemik çıkarma amaçlı.
    Volvo satış rekorları kırarken böyle hatalar yapacak firma değil.
    Konuyu açanın otomobil konusuna bakış açısı da düşünülürse,çok ciddiye almamak en iyisi.
    Gelsin bir makyajlı olarak o zaman görürüz.
    Arkadaşımıza da tavsiyem cetta passat falan paylaşsın,volvo aşar biraz sizi.

durduk yere laf soktuğun kişi mi haklı, yoksa sen mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 24 Şubat 2013; 22:08:41 >

• İlk bakışta CLA harbiden güzel gözükse de biraz daha detaylı bakınca arabada büyük orantısızlık var gibi geliyor. Özellikle yandan Linea'ya mı benzetiyorum tam emin değilim.

Üçü arasında tercihim 3 serisi olur tabi. 3 >C > A4 > CLA derim.

Ayrıca ben de okuyamıyorum yazıları.
  • almanda yıldızına kurban olduğumun mercedesi dışında markaya bakmam CLA yı alır çıkarım. Tipine kurban..
  • quote:

Evet ilk mesajda öyle yazdım zira paylaştığın şey aracın kendisi değil çizim.
    Bu da polemik çıkarır,ki millet yerden yere vurmuş o çizimi dikkatini çekmiştir.
    ayrıca sen otomobil konusuna bakış açını zaten CC konusunda saçmaladım diyerek ifade etmiş durumdasın.
    Ve orada son cümleme dikkat:
    Gelsin bir makyajlı olarak o zaman görürüz.
    Orada hakaretvari söylemle cevap verdiğin için mevzuat uzadı.
    Ben volvo tarafından da yayınlansa volvonun ceosu da elinde gösterse gelen kanlı canlı arabaya bakarım,çizime değil.
    Çünkü çiziminin tipi yerlerde sürünen nice araca yayınlanınca wow! tepkileri verdik burada.
    Sana orada da bunu anlatmaya çalıştık,ağzına geleni sayarak cevap verdin nedense.
    o konudaki mesajlarımı tekrar oku bence sen.
    Ayrıca volvocu değilim.
    Volvonun bir yerde failini göreyim yerin dibine sokarım örneğin.
    Ve burada açık açık söylüyorum,eğer s60 o c elysse bozması tiple gelirse en ağır eleştiriyi benden okuyacaksın.
    Ama ben öyle geleceğini,volvonun böyle bir fail durumuna imza atacağını sanmıyorum.
    Buradaki konumuz zaten volvo değil.Senin baya ağırına gitmiş bu işler anlaşılan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 24 Şubat 2013; 22:27:54 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.