Şimdi Ara

Mercedes CLK 200 Avantgarde Coupe 2000 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm. Büyük bir hevesle aldığım aracımı 2 ay sonra yurtdışına çıkacağım için satmak durumunda kaldım. Aldığım fiyat bakımıydı ve benzeri durumlardı çok memnun olduğum aracımın detaylı bilgisine ilandan ulaşabilirsiniz. Ciddi düşünenlerle görüşebiliriz, telefon numaram ilanda yazıyor yine isteyen arayabilir. Emsali olmayan bir araç, gelin görün isterim.

Bu tip araç bakan arkadaşlarınıza da önerirseniz sevinirim, bana yurtdışına çıktığımda destek olacak bir mebla geleceği için satılırsa güzel olur.. Onun haricinde tok satıcıyım, pazarlık sünnettir illa olur ancak öğrenci parasıyla birikimle alınmış aracımı da 10 bin lira zararla satamam kimse kusura bakmasın.. Hiç olmadı 1 sene beni garajda bekler.. Hayırlı ramazanlar.

Mercedes CLK 200

• "Almak isteyen baktırmak isteyen tamircisiyle gelir baktırır, işlerimin yoğunluğundan zamanım olmuyor. Hayırlı günler.."

Bu kısmı kaldırmanızı tavsiye ederim, çok itici duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamirci de araba almıyoruz mu ne zaman gidiyoruz diye soruyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

"Almak isteyen baktırmak isteyen tamircisiyle gelir baktırır, işlerimin yoğunluğundan zamanım olmuyor. Hayırlı günler.."

Bu kısmı kaldırmanızı tavsiye ederim, çok itici duruyor.

Tavsiyeniz için tesekkur ederim, haklisiniz bir an dalginligima gelmis sanirim. Siz soyleyince kotu durdugunu farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patooo

tamirci de araba almıyoruz mu ne zaman gidiyoruz diye soruyordu zaten

Bizim alisverislerimizde isler hep boyle yurudu
  • Şöyle düşünmek lazım, ben memur adamım tamirci tanıdığım yok, servisten birini çıkarmak imkansız tanıdık şart, normal tamirci bulsam adamı işini bırakıp araba baktırmaya götürmek zor... Bu böyle gider,

Şu ana kadar kaç araba aldıysam satıcının evine iş yerine gittim aracı gördüm tipini beğendiysem bi de servise ya da ekspere gösterelim iznin varsa dedim. Satıcı ile çıktık gittik satıcıya yakın bir yere gösterdik. Beğendiysek aldık beğenmediysek Hakk'ını helal et dedik ayrıldık.

Tamircisini alır gelir başka yere götürmem aracı diyenlere fiyatı çok uygun bile olsa gitmem çok itici geliyor bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Şöyle düşünmek lazım, ben memur adamım tamirci tanıdığım yok, servisten birini çıkarmak imkansız tanıdık şart, normal tamirci bulsam adamı işini bırakıp araba baktırmaya götürmek zor... Bu böyle gider,

Şu ana kadar kaç araba aldıysam satıcının evine iş yerine gittim aracı gördüm tipini beğendiysem bi de servise ya da ekspere gösterelim iznin varsa dedim. Satıcı ile çıktık gittik satıcıya yakın bir yere gösterdik. Beğendiysek aldık beğenmediysek Hakk'ını helal et dedik ayrıldık.

Tamircisini alır gelir başka yere götürmem aracı diyenlere fiyatı çok uygun bile olsa gitmem çok itici geliyor bence de

Hakli oldugunuz kisimlar var, ancak benim de yaz dolayisiyla islerim cok aksi durumlarda birakabiliyor beni. Bu yuzden isyerime yakin bir yerde araci gostermek isime geleceginden boyle yazmistim, nitekim duzelttim o durumu. Dun araci satiyordum bu arada, notere gittik parayi teslim aldim hatta. Ikinci donem pulunu odememisiz, internetten odeyene kadar saat gecti yetisemedik pazartesiye kaldi dedik. Arkadas fikir degistirmezse alisveris olacak artik bakalim..

• quote:

Orijinalden alıntı: nudeanchowy

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Şöyle düşünmek lazım, ben memur adamım tamirci tanıdığım yok, servisten birini çıkarmak imkansız tanıdık şart, normal tamirci bulsam adamı işini bırakıp araba baktırmaya götürmek zor... Bu böyle gider,

Hakli oldugunuz kisimlar var, ancak benim de yaz dolayisiyla islerim cok aksi durumlarda birakabiliyor beni. Bu yuzden isyerime yakin bir yerde araci gostermek isime geleceginden boyle yazmistim, nitekim duzelttim o durumu. Dun araci satiyordum bu arada, notere gittik parayi teslim aldim hatta. Ikinci donem pulunu odememisiz, internetten odeyene kadar saat gecti yetisemedik pazartesiye kaldi dedik. Arkadas fikir degistirmezse alisveris olacak artik bakalim..

Hayırlı olsun güzel araba :)

Size de yeni alacağınız araba hayırlı olur inşallah güle güle kullanın

• Tebrikler arkadaşım, ilan bu haliyle güzel olmuş. Kısa sürede satarsın umarım.

• nudeanchowy kullanıcısına yanıt
    Araban da yakıyo ama onu söyleyeyim
  • Değerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun.
  • Aracın satışı devam edecek, alacak olan arkadaş bayram dolayısıyla vazgeçti, bekleyeyim dedi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.