Şimdi Ara

Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
18.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 520d mi e250cdi mi deseydin e250 derdim.ama 1.6 motorda gönlüm ve mantığım bmw diyor.gerçi makyajlı e serisi de bir başka.ama 1.6 motor da mercedese yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

E serisini E sınıfında, S serisini F sınıfında tek geçerim.

Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i

Edit; ekleme.

NOKTA.

Virgül,Elegance ise.
    NOKTAYI ŞİMDİ KOYMALIYIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

520d mi e250cdi mi deseydin e250 derdim.ama 1.6 motorda gönlüm ve mantığım bmw diyor.gerçi makyajlı e serisi de bir başka.ama 1.6 motor da mercedese yakışmıyor.

İki araçla teste çıktıysan fikrine saygı duyuyorum. Eğer sadece internetteki görüntülere ya da yolda gördüğün dış görünümüne göre değerlendiriyorsan büyük hata yapıyorsun, hemen test etmelisin diyebilirim...

İlk uzun yazıma bak. BMW'yi çok övmüştüm bir Mercedes sahibi olarak. Ama bugünkü testten sonra o kadar övdüğüme pişman oldum.
  • matematikcimm kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım matematikcimm

Araç tecrübenden dolayı sanırım soracağım sorulara diğer arkadaşlarla bilrlikte sende güzel bir cevap verebilirsin

İşin açıkçası ben işim gereği prestij olsun diye bir araba alacam.

benim alacağım araba 200.000 tl civarı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm araçlar şunlar

Mercedes çok konforlu sanırım ancak e 180 nin kasası ve göğüs yapısı çok gösterişli değil ve açıkçası hoşuma gitmedi. test sürüşüde yaptım atik bir araç değil.

5.20 d 200.000 tl civarı konforu iç yapısı çok hoşuma gitti. ancak yılda 30.000 km yapan biri olarak 150.000 verip 5.20 i alsam da ona mı binsem diyorum yani yakıt anlamında 50.000 tl baştan ödemek mantıklı mı yada ne kadar yakar bu araç. satıcı 10 lt yakar diyor. Bu arada herkezde olmasıda bir dezavanta yolda 5 arabadan biri bmw olmuş (ortalık olmuş yani )

audi a 5 kasası acayip hoşuma gidiyor çok klas ancak onunda arka koltukları sportif olması sebiyle çok basık kafası tavana değiyor arkadakinin

audi a 6 içi güzel geniş dizel 190.000 civarı ( en dolusu) onunda kasası 5.20 gibi heybetli değil

acayip bocalamadayım LÜTFEN hem prestij anlamında hemden bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak bana YORUM YAZIN ARKADAŞLAR..

Şimdiden teşekkürler dostlar

• Mercedes daha rahat bmw'ye göre. Bmw daha dinamik. Çok takılma önceliğine göre al hocam
  • kadir700 K kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben unutkan bir insanım. Hele bu aralar yoğunluktan daha çok ve çabuk unutur oldum. Tanışıklığımızı unutmuşsam affınıza sığınıyorum. Ancak benim fikirlerimi neden almak istediğinizi çözemedim. Ayrıca değer verip özellikle fikrimi aldığınız içinde çok, çok teşekkür ediyorum. Sorunuza gelecek olursak, araç sıfır olmak zorunda mı? Ayrıca nacizane 1.6 motorlu E segmenti araçlardan vaz geçmenizi tavsiye ederim. Bu araçların bir ağırlığı prestiji var. Şahsen yolda bir passat veya muadili bir araç tarafından geçilmek hiç hoşuma gitmezdi işin açıkçası. Şayet sıfır almak gibi bir önceliğiniz yoksa o bütçeye güncel kasa bir dizel X5 tavsiye ederim. Hatta X6 3.5 i bile düşünülebilir. Run flat lastikler, simit tanklı prins marka bir tüp fazlasıyla iş görür. Prestijse prestij, konforsa konfor, rahatlıksa rahatlık. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Sevgili Dostlar

Bu gün mercedes E 180 ve Bmw 5.20 i test sürüşü yaptım

yorumlarım :

Kesinlikle mercedes e 180 almayın araba gitmiyor anasını satayım. ayrıca 150.000 verdiğin araç düdük gibi iç hacmi var. spor moda alıyorsun ona rağmen çok zayıf.Kesinlikle alınmaz yani. Prestij olsun dedikte bu resmen işkence.

Bmw 5.20 i kesinlikle daha konforlu ve çok daha atik. ekran , konfor vs.. tam anlamıyla süper

yarın audi a6 ile test yapacam burdan bilgileri aktarırım.
  • Paran varsa 550d xdrive al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw 3.20d için bayiye gittim.

Daha test sürüşüne başlamadan 3 veya 5 kasa 1.6 motoru önerdiler. Yılda 30.000 km yol yapmaktayım. 3 kasada yaklaşık 35.000 tlnin cebimde kalacağı, 5 kasada ise 3 kasa dizel parasına 5 kasa konforu alacağım söylendi.

O güne kadar, özellikle 5 veya e kasada 1,6 motorun saçmalık olduğunu düşünen birisiyim. Hatta kafatascıydım bu konuda.

Sonuç; inşallah bir aksilik olmaz ise, 5 kasa 1,6 cc bir araç alacağım.

Özellikle, konfor ve iç dizayn bakımından 3 kasa ile 5 kasa arasında çok ciddi fark var. Öyle olmasaydı, gönül rahatlığıyla 3 kasa ve dizel bir araç alırdım ve kafamda en ufak bir soru işareti kalmazdı.

Aracın çekişi beni rahatsız etmedi. Aklerasyon istediğim zamanlarda sport modu kullanarak işi çözebileceğim gibi görünüyor. Elbetteki yakıt sıkıntı. Fakat o konforu hissedince, confort modda daha yavaş araba kullanmaya değer diye düşünüyor insan.

Aynı zamanda "yıldız önden, sen peşinden gideceksin" diyen birisi olarak, 5 serisinin 1,6 motorda E serisinden biraz daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu forumu okuduktan sonra, her ikisinide tekrar test etmeye karar verdim. Hayırlısı inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.