Şimdi Ara

Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
18.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Biriside BMW`nin rahatligindan konforundan, koltugundan, kiyisindan kosesinden bahsetsin be arkadas. 0-100, surus zevki ve yakit baska cumle yok.

Su 0-100 ve surus zevkini on planda tutan arkadaslar trafikte nasil arac kullaniyorlar? yada 150 milyarlik sifir 5 serisini alip isiklarda topuklayacaklar mi? aracin dotunu basini oynatarak mi surecekler?

BMW 5 serisinin konforu üst düzeydir, koltukları çok rahattır. Malzeme kalitesi çok iyidir.

Burada kıyas sadece E serisinden iyi değildir, o yüzden kimse yazmıyor.

E serisinden iyi olmayınca, bu kötü anlama denk gelmez. Mercedes E segmentinin konfor bazlı kralıdır.

eyvallah hocam

• Kişisel tercihte bitiyor olay. Bmw aktarmadaki başarısından dolayı çok daha performanslı, yol tutuşu ve sürüş hissi çok daha iyi ve makyajlı kasalarda 5 serisi daha oturaklı duruyor (bence) e serisi çok küçük görünüyor yan yana duran fotograflarında. (burnu alçak olduğu için) Ancak mercedeste daha konforludur. Ancak sanmıyorumki 5 serisinin konforu kimseye yetmesin... Yinede tercih meselesi.
  • Hiç kullanmadım ama mercedes gözümde Berlin gibi Bmw ise Bavyera gibi yani tam anlatamadım ama E serisi E serisidir hiç bir zaman eleştirecek noktasını görmedim,ve ömürlük araba gözüyle bakarım E serisine.Bence Bmw hiç bir zaman marka imajı olarak Mercedes olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a4 tdi,3.16,c180 arasında gidip geliyorum birde e180 çıktı:(
  • Mercedes daha ağır basıyor ve daha oturaklı. Daha çok konfor yönelikli bir araç.
    Bmw ise sportif yönde daha etkili.

Mercedes daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

a4 Tdi,3.16,c180 arasında gidip geliyorum birde e180 çıktı:(

E180 ne paranız yetiyorsa E180 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

E serisini 16" jantla alacaksın konforun dibine vurulur. Ama Mercedes standart 17" jant yerine 16" jant almak isteyenler için fark istiyor bu da ayrı bir olay tabii :)

16 inç jant + konforlu süspansiyon.

Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i

quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Kaç tane bmw yi narinliğinden dolayı pert ettiniz? KAç tane 1 milyon km yi aşan mercedesiniz oldu?

Almanya'da olan birkaç arkadaşım 1.000.000 km yi aşmış birçok mercedes taxi gördüğünü ama BMW görmediğini söylemişti.

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Bu iki arabayi alanlar aralikta benimle ayni mtv yi mi verecek simdi? Bu ulkeyi seviyorum.

Ayrica 520i.

Motor hacminiz aynı o zaman AYNI Ha bu arada imzamın bi tozunu alsana

• Mercedes'in yeni tasarrim anlayisini nedense ben benimseyemedim.Nerde efsane w211 hala uretiliyor olsa emin olun bir cok insan onu tercih ederdi ben de dahil.

• Şanzıman faktörü , beygir gücü farkı , sürüş keyfi ve görünüm itibariyle 5 serisini tercih ederdim.
  • 5 serisi
     Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i

• Gözümde 5 serisini segmentinde kırabilecek bir araç yok.
  • 2003 BMW 520 IA; 1 yıl kadar bindim,
    2000 Mercedes S 320 Short; 1 yıl kadar bindim,
    2005 BMW X5 3.0 IA; Kısmaet olursa 2 ay sonra 4 yıl bitecek (hala biniyorum.)
    2006 Mercedes C 180 K Sport Edition; 2,5 yıldır kullanıyorum.
    Tecrübe için yeter sayı ve süre mi?

• 1 milyon km olayını kasdettim ben. Bunların hangisiyle yaptın onu da bana soyluyorsun.

• sen birine narin diğerine dayanaklı demişsin ya tecrüben nedir sorusunu kasdettim orda. Asıl sen bu dayanıklılık ve narinlik konusundaki tecrübeni neye borçlusun? O bilgiyi bir paylaşta bizde aydınlanalım.

• Tabikide 520i

• Almanyada taksi olarak bmw mi yoksa mercedes mi çok kullanılır. Türkiyede mercedes mi yoksa bmw mi daha çok dökülüyor vs vs.

• İki aracıda alan pişman olmaz, burda önemli olan fiyat ve donanımda ne verdiği tercih sebebi olur.
  • Bır arkadasımız daha bahsetmıs muhendısler dusunmedımı yok araba basınca gıtmıyor sankı vs vs o aracın 1 tanesının ustunde 7 ılerı dıgerının ustunde 8 ılerı otm vıtes var surucusunun rampada sollarken sıkıntı yasatacagına adım gıbı emınım
  • E180'in tasarımı daha çok hoşuma gidiyor, bu yüzden E180
  • e serisini seçerdim ben olsam. görsel olarak bile daha çok hoşuma gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.