Şimdi Ara

Mercedes E180 Vs Bmw 5.20i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
18.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW 5.20i 1.6LT hele bir gelsin o güçlü motoru ve hızlanmayı ben göreceğim. 17inç lastiklerle çukurdan süzülerek geçmenin keyfi tartışılmaz.
    Ah bir de elegance donanımı hazırda olaydı...mahkum etti beni avangarde'a...
  • E serisini 16" jantla alacaksın konforun dibine vurulur. Ama Mercedes standart 17" jant yerine 16" jant almak isteyenler için fark istiyor bu da ayrı bir olay tabii :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

E serisini 16" jantla alacaksın konforun dibine vurulur. Ama Mercedes standart 17" jant yerine 16" jant almak isteyenler için fark istiyor bu da ayrı bir olay tabii :)

Ama 17" ile çok daha güzel görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E serisi çok iyi ama o arabanın gitmesi için Fred Çakmaktaş gibi destek vermek gerektiğini düşünüyorum.
    Bu yüzden 520i akarr giderr..
  • İki araca da 35-40 tan sonra binme hedefi var genellikle(hatta mercedste bu 40-45 sonrası). şimdi makyajdan sonra E serisi hakikaten güzelleşti. Bmw5 serisi sportif duruş-şürüş sunuyor. ancak şahsen ben o yaşlarda alıcak olsam konfor, dayanıklılık ve prestiji seçerdim. bu yaşlarda 5serisi derdim ama onun içinde daha erken. 40 ı geçtikten sonra vücut fazla adrenalin kaldırmıyor onun için fazla gitsin, kaçsın umrumda olmaz :)
  • Up

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Kaç tane bmw yi narinliğinden dolayı pert ettiniz? KAç tane 1 milyon km yi aşan mercedesiniz oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Konfor ve arka koltukda oturacak olsam E serisini alırdım ancak öyle bir derdim olmayacağı için 520i alırım, daha az yakıyor*, daha güçlü**, daha spor ve ön konsolu daha güzel. Çok denedim Mercedes elbette aşırı kaliteli güzel güven veriyor ancak sürüş zevki konusunda BMW'den çok geride bana göre. BMW'ye göre hantal kalıyor.

*Bence

**Bence

Kullandın mı abi

• Bir önceki kasa e serisini daha çok seviyordum şimdiki kasayı canlı görmedim ama 5,20 diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

E180 test ettim, çok net gitmiyor..

bg gücü farkından dolayı 5 serisi tercih ederim..

1.6 5 serisinde basınca koltuga mı yapistırıyor.şu 2 araç arasında kalan bıri sırf 1-1.5 sn daha ıyı hızlanıyo dıye digerinı secmez.

konu basınca gitmesi değil.. sığ düşüncelerden kurtulun..

1.6 e ya da 5 alan adam basınca gitsin diye almaz! ancak daha düz yolda torku hissettirmeyen araç, ani performans ihtiyacında yarı yolda bırakır, sollamalarda vs..

artı bu e gitmiyor 5 gidiyor anlamina da gelmiyor.. ama 5'in basınca gideceği kesin ara hızlanmalarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

E180 test ettim, çok net gitmiyor..

bg gücü farkından dolayı 5 serisi tercih ederim..

• Biriside BMW`nin rahatligindan konforundan, koltugundan, kiyisindan kosesinden bahsetsin be arkadas. 0-100, surus zevki ve yakit baska cumle yok.

Su 0-100 ve surus zevkini on planda tutan arkadaslar trafikte nasil arac kullaniyorlar? yada 150 milyarlik sifir 5 serisini alip isiklarda topuklayacaklar mi? aracin dotunu basini oynatarak mi surecekler?
  • bmw'nin oyuncaklarından ben bol bol bahsettim.. satinda aldim.. arastiran bulur..

• mercedes ve diğerleri...
  • O is e46 ve e39 la bitti yani kisaca 2000den sonra bitik
    Şu anda BMW ve diğerleri var.At gözlüklerinizden kurtulun

• Bu iki arabayi alanlar aralikta benimle ayni mtv yi mi verecek simdi? Bu ulkeyi seviyorum.

Ayrica 520i.

• Bmw 5 serisinden
    Mercedes E serisinden başlar
    Seçim zor ama 5.20 olur herhalde..
  • 5.20i daha üst sınıf gibi görünüyor dışarıdan
  • Yasım gereği 5 serisi derim. Ama normal şartlarda iki aracı bu motorlarla almam.

• matematikcimm kullanıcısına yanıt
    senin kaç tane oldu ki bu yorumu yapabildin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.