Şimdi Ara

Mercedes E320 mi Bmw 528 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir araç alma arefesindeyim.
    Şu an in iki araç üzerinde duruyorum.
    Biri 96 model e 320 235000 km de değişen yok parça boyaları var. Boş versiyon sanırım elegance ama elektrikli koltuklar yok dijital klima yok. İçi duruşu güzel görünüyor. Koltukları temiz. Göğüste küçük 1-2 çatlak var sahibi her bakımının yapılı olduğunu belirtiyor. Prins lpg var.

Diğeri 5.28
    Araç 145000 km de 10 yıl yatmış. Km orijinal olduğunu belirtiyor sahibi. Sonra bakımları yapılmış. Dıştan boya yapılmış. Sahibi kazası hasarı olmadığını belirtiyor. İçi temiz görünüyor.

Hangi aracı tavsiye edersiniz. İkisininde fiyatları 35000 dolaylarında. Hangi araç daha sorunsuz olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TARTIŞMASIZ BMW.SORMAN BİLE HATA HOCAM.BMW HİÇ BİR ZAMAN KALİTESİNİ BOZMADI.MERCEDES GİTTİ RENAULT'A MOTOR YAPTIRDI.DURUŞU,KOKPİTİ,ÖZELLİKLERİ,YOL TUTUŞU,SÜSPANSİYONU,YERE ÇAKILI YOLDA GİTMESİ SPOR KLASİK KENDİNE HAS KASA YAPISIYLA TARTIŞMASIZ BMW...

• Bu arada BMW ye hiç tüp takılmamış durumda. İki aracı da bilen kullanan arkadaşlardan objektif yorumlar vermesini rica ediyorum. Tabi model yılları ve araç durumlarını göz önünde bulundurarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillay190336

TARTIŞMASIZ BMW.SORMAN BİLE HATA HOCAM.BMW HİÇ BİR ZAMAN KALİTESİNİ BOZMADI.MERCEDES GİTTİ RENAULT'A MOTOR YAPTIRDI.DURUŞU,KOKPİTİ,ÖZELLİKLERİ,YOL TUTUŞU,SÜSPANSİYONU,YERE ÇAKILI YOLDA GİTMESİ SPOR KLASİK KENDİNE HAS KASA YAPISIYLA TARTIŞMASIZ BMW...

O gün için düşünürsek ne dersiniz? Yani 90`ların sonu. Belki bugün Renault ile anlaşması olabilir ama marka imajını kaybetmek isteyeceğini ve kaliteden çokta kısacağı sanki mantıksız geliyor.

• foresight F kullanıcısına yanıt
    Hocam Mercedesi almaya kafaya koymuşsan niye topic açıyorsun soruyorsun hangisi diyorsun tartışmasız BMW diyorum kalkıp hala Mercedes mi diyorsun madem Mercedeste aklın var git al Mercedesi.Bende 187.000 km'de 2005 6.45ci var,babam da 2006 model 7.30i var orjinal 129.000 km'de hiç tüp takılmamış ikisinde de darbe değişen boya yok arabalarımızı ne S350'ye ne de SLK'ya değişmeyiz NET ! BMW'den iyisi bir üst kasasıdır.Mercedes BMW'nin lastiğinin keçesi olamaz.Sordun düşüncemi söyledim madem Mercedesi alacaksın açma topic mopic git al Mercedesini.Almanya da sıralama Porsche,Bmw,Audi,Mercedes,Volkswagen,Opel diye gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillay190336 -- 23 Şubat 2017; 18:49:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    audi mi? mercedes mi? bmw mi?
    17 yıl önce açıldı
    Volvo mu Mercedes mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.