Şimdi Ara

mercedes & opel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm 10.000-12.000 ytl arası bi araba almayı düşünüyordum pirmera vectra gibi arabalara bakıyordum sonunda vectra almaya karar verdim ama etraftan bmw mercedes al fln dediler ee bu paraylada onların 90 modelini bile alamıyoruz sizce 96 yukarısı vectramı yoksa 85-90 arası mercedesmi 85 model bi mercedes alsamparayı hebamı ederim

• vectra kötü bi araç değil özelliklede baktığın model dış görünüşü (şahsen benim yeni çıkanlardan daha çok hoşuma gidiyor) kemikli araba

mercedes 92-94 modelleri gerçekten çok güzel ama 85 model bi mercedes için de onu karşılaştırmak olmaz

bence vectra
  • Çevreye bakma hocam sen. Mercedes tamam iyi güzel de satarken 85 Mercedes mi Yoksa 96 97 Vectra mı daha kolay satılır?
  • '85 Mercedes zor satılan bir araba gibi gözükebilir ancak Vectra'nın değer kaybı daha yüksek olur bence..

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Çevreye bakma hocam sen. Mercedes tamam iyi güzel de satarken 85 Mercedes mi Yoksa 96 97 Vectra mı daha kolay satılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mec -- 1 Haziran 2008; 1:01:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mec

'85 Mercedes zor satılan bir araba gibi gözükebilir ancak Vectra'nın değer kaybı daha yüksek olur bence..

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Çevreye bakma hocam sen. Mercedes tamam iyi güzel de satarken 85 Mercedes mi Yoksa 96 97 Vectra mı daha kolay satılır?

Sanmam. Çünkü Vectra'nın değeri bellidir. 10 - 12 bin YTL arasındadır. Araç eski olacağı için pek değer kaybı olmaz.
  • Mercedesin 80 modelleri bile satılıyor cayır cayır 10 bin ytl civarında
  • Selamlar;

Mercedes in diğer arabalarla kıyaslanması yanlış. Vectra kötü bi araba değil ama ikisi arasında kaldıysanız tabiki mercedes alınız.
    O paraya 88-89 model güzel bi mercedes alınır.

Olayın inceliği ise surda: 10 sene sonra mercedes hala güzel bi mercedes olarak kalacak fakat vectra eski model bi araba olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence düşünmeyin devir ekonomi devri vectra düşünmeden alın.Tabiki iyice araştırın içinize sinsin alacağınız araç
  • Arkadaşım sen tercihini Mercedes'ten kullan. Güzel, temiz 90 model 190 E bulursun o paralara Vectra'yı da ona katlar o araba. 96 Vectra kullandım 3 yıl boyunca. Çok çok masraflı bir araba. Astra falan bak ama Vectra'ya bulaşma derim ben...
  • ilgilendiğiniz için teşekkürler bende mercedese baya taktım geçengün 190 kullandım araba yol tutusu virajlara girişi çok güzel ama kullandıgım araba full bi arabaydı 85 model ama airbag, sunroof klima 4 cam otomatik deri döşeme fln çok hoşuma gitti benim baktıklarımda öncamlar bile otomatik değil çoğu yani tutuldum arabaya inş. böyle bişey bulurum birde araba 4 vitesti gerçi iyi kaçıyordu ama iyimidir 4 vites. saygılar.
  • Ben de geçen aylarda 190E almaya niyetlendim. Pazarda 91 model 190 E 2.0, otomatik vites, sunroof, klima (var mı yok mu emin değilim) temiz, düzgün bir arabaydı. 180.000 km deydi. 13 milyar fiyat yazmış üzerine. Pazarlıkla falan 12 ye inerdi. Ön ve arka camlar elektrikliydi. 4 silindirli motoru var. Gidişi, yol tutuşu gayet iyi. Tavsiye ederim...

4 vitesli olması bence pek bir dez avantaj değil. Uzun yolda 4 vites dezavantajlıdır. Daha çok yakıt tüketimine sebep olur. İmkanın varsa 5 vitesten yana kullan tercihini...
  • bencede..arkadaşa katılıyorum.85 model çok eski be hocam.kul yapımı illaki arza verecektir fakat ne kadar yeni ,temiz ve bakımları düzenli yapılmış bir araç olursa o kadar iyi olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

vectra kötü bi araç değil özelliklede baktığın model dış görünüşü (şahsen benim yeni çıkanlardan daha çok hoşuma gidiyor) kemikli araba

mercedes 92-94 modelleri gerçekten çok güzel ama 85 model bi mercedes için de onu karşılaştırmak olmaz

bence vectra

VeCtRa
  • tabiki vectra. sonuçta mercedes ne kadar premium sınıf araç olsada arda 10-12 yaş farkı var 2 araç arasında. bu tüm yürüyen aksam , motor km sini direkt olarak etkiler. ayrıca vectra konfor olarak(model yılı aralığı çok olduğu için vectrada daha çok özellik ve konfor vardır ayrıca yakı ekonomiside daha iydir., yoksa bende herzaman mercedes,bmw,audi taraftarıyım)
  • benden sana tawsıye mercedes alman... cun ku elınden ıstedıgın zman cıkarabılecegın bı arabaa! w124 kasa yanı 200e we e200 kasa mercedesler en cok sevınlen we en cokc tutulan bı modell opelden de bırcok parcası ucuzz ! en azından 88 model bı mercedestekı ozellıgı opel 1996 yılında yakaladıı ! .......
  • E 200 diyorum GÖKTE YILDIZ YERDE MERCEDES
  • bence de mercedesten şaşmamakta fayda var.

en azından bi ayrıcalığı var.

son olarak ÖLÜSÜ YETER BEEE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.