|
Bildirim
Mercedes’i olan akp’lilerden aynı duyarlılığı bekliyorum. Satmak yok ama |
simdi mercedes urunlerini hurdaya cikarip protesto edin. var mi delikanli?
|
Müslüman adam Mercedes binmez bundan sonra.
Ali Erbaş ve Diyanet'i Mercedes makam araçlarını satmaya davet ediyoruz :) |
mercedesi olan dikkat etsin bugün elalemin masasındaki kahveyi alıp yere döken yarın arabanı sokakta yakar bile
|
Cahillikle ne alakası var. Eğer boykotcu ve protest hassasiyetiniz varsa şuanda gidip kartları troy yaptırılabiliyorsa, mercedesleride başka araba yapabilirsiniz
|
Mercedes e İslami Molotof kokteyli ataçak gruplar önnplana çıksın
|
Malum kesimin uğramadığı başlıklar |
Simdi bunlar mercedesi maybach ile degisir bizim millet alkislar
|
Forzada ki bütün mercedeslerimi sattım umarım bu tepkim yeterli olur.
|
Mercedes’i olan akp’lilerden aynı duyarlılığı bekliyorum. Satmak yok ama |
|
|
İnanmayın böyle asparagas haberlere < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 14 Kasım 2023; 20:13:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 14 Kasım 2023; 20:42:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya için çok ironik. Mercedes, Adolf Hitler zamanında büyüdü ve Adolf Hitlerin de favori aracıydı. Hatta, döneminde Mercedes, Hitler'i reklam amacı ile bile kullanmıştı. Şimdi, nerden nereyece, Führer bu günlerin olacağını bilseydi, Mercedes'i çoktan mahvetmişti:)) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 15 Kasım 2023; 7:53:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 14 Kasım 2023; 23:33:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Malum kesimin uğramadığı başlıklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 14 Kasım 2023; 23:6:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|