Şimdi Ara

mercedes vito 115 cdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranizda vito kullanan varmı? Alacağımız arac 2006 model 6+1 sizce bu arac alinirmi ? Arac 71.000 km de .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bence o araç 71 binde değil 2006 model vito lar genel de 160-260 bin civarında ama eğer gerçekten 71 bin deyse o aracı kaçırmayın çünkü o km de vito yok piyasada
  • Aracı alırken dikkat edin Km düşürülmüş olmasın.
  • Hocam almadan önce bir teste sokun eğer sıkıntı çıkmaz ve kilometre oynanmamış ise hemen alın o yaşta o kilometre arabalar zor bulunuyor . Bende de Kangoo var 75 binde 2005 model şu an koysam millet hemen alcak ama işim gereği bekletiyorum . Eğer vergisi falan uygun olsa ben gider alırdım arabayı tabi temizse .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutsak_4772

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-2006-model-merdeces-benz-vito-115-cdi-71.000km-197967561/detay Araç bu galiba bir de genelde 111 cdi olanlar tutuluyor 2006 modellerde

Aynen hocam araç o ne dersiniz ?

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Aracı bi mercedese gidip gostericem yarın gidip bakıyorum eğer sıkıntı çıkmazsa alıcam inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes Vito
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhaokur

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-2006-model-merdeces-benz-vito-115-cdi-71.000km-197967561/detay Araç bu galiba bir de genelde 111 cdi olanlar tutuluyor 2006 modellerde

hocam araç normal görünüyor fena değil ama aracın kilometresine ve motoruna dikkat edin 115 cdi nin hem yakıt tüketimi yüksek hemde 111 cdi kadar tutulmuyor aracı almadan önce güzel bir pazarlık yapın çünkü fiyat yüksek

• quote:

quote:

quote:

hocam araç normal görünüyor fena değil ama aracın kilometresine ve motoruna dikkat edin 115 cdi nin hem yakıt tüketimi yüksek hemde 111 cdi kadar tutulmuyor aracı almadan önce güzel bir pazarlık yapın çünkü fiyat yüksek

Çok yakarsa beni üzer ozaman. Birde ben aracı seri kullanmayı seviyorum iyice sıkıntı olacak. Bu araçta sıkıntı yoksa kaçtan alırsam içim rahat eder bilemedim açıkcasi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok yakarsa beni üzer ozaman. Birde ben aracı seri kullanmayı seviyorum iyice sıkıntı olacak. Bu araçta sıkıntı yoksa kaçtan alırsam içim rahat eder bilemedim açıkcasi

hocam siz aracı mb servisine götürecekseniz ustaya sorun hangi motorun verimli olduğunu hangisinin çok yaktığını falan o size gerekli bilgiyi verir ama ben 115 cidi lerin 111 lerden daha çok yaktığını duymuştum

• 1.5 yıl 111cdi sahibi oldum, otomobil konforunda bir araç gerçekten km orjinalse alın ama bana pek orjinal gibi gelmedi.

• 111 lerin 110bg 115 lerin 150 bg olması lazım motorları onu biliyorum. Araca dikkatli bakın çokta motorun performasn sergilemediğini söylüyolardı.
  • aradan bir sene geçmiş. aldınız mı vitoyu ? Bende 2006 vito bakıyorum. Yorumlarınızı yazabilir misiniz?
  • Yok hocam babamın işler iyi gidince amarok aldık güzel araba bu arada vitoda öneririm

• Bakur72 kullanıcısına yanıt

Arkadaslar 109 cdi 111cdi ikisinin sanzumani ayni 115 cdi in sanzumani farklidir. 115 cdi da 2.500 devirde 120 la gidersiniz. 109 cdi ve 111 cdi da ise 2.500 devirde 90 la gidersiniz. Arada bariz fark var. Uzun yolda yakit tuketimi 115 cdi da daha azdir. 111 cdi ve 109 cdi 115 cdi a gore esek olusu gibi kalir. Yakit tuketimi sehir icinde kullaniminiza gore de degisir ama şunu kesinlikle biliyorum 115 cdi digerlerinden daha az yakiyor. Elimdr 111cdi da var. 115 cdi a gore daha fazla yakiyor. Bilginize. Forumlari gezdim bu konu hakkinda pek bilgi verilmemis. Bilgi verenler ise piyasada daha cok 111 cdi oldugu icin ona guvenerek cevap vermis.Bana gore 115cdi a gore 111 cdi esek olusu gibi kaliyor. Bir de siz 109 cdi kaplumbaga gibi kalir. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortçu44 -- 3 Şubat 2021; 22:50:13 >
  • Fortçu44 kullanıcısına yanıt
    Cevabın acelesi neydi 😂
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

Haha 😄😄 eskilere sormak lazim bizi bu konuda aydinlatmamislar bende yapistirdim gitti 😄

• Vito 115 cdi kisa sase offffff

Orantısız güç

7 sene kullandim ikinci sahibiyim gerçekten mercedes kalitesini hissediyorsun

Yağını suyunu koy bakımlarını yap istediğin her yere git

7 senede iki defa yolda bıraktı oda benim hatam anahtarı yere düşürdüm araba beni hırsız zannetti çalışmadı

Karda sapladim patinaj çektim orda biraktim

Günümüz şartlarında yakıtı çok fazla 11 -13 lt arası

Rutin bakımları hariç 7 senede yedibin TL masraf açmadı.parcalari gerçekten ucuz tek sorun yakit tuketimi eğer bunu onemsemiyorsan km korkma 300.000 bine kadar olanini al bin.300.000 daha götürür.ama alırken iyi bakman lazım bakımsız ticaride çalışan çok vito var.her koşula uyum sağlayan bir araç.

• Merhaba, hayırlı günler..
    Çok uygun fiyatlar ile minibüs ve kamyonetinizi (Transporter, Caravella, Vito, Viano, Combo1.3, 1.7, Corsa 1.7) otomobile dönüştürüyoruz. Ruhsat ve araç şase etiketini gönderin, uzmanlarımız onaylandığı anda işlemleri başlatalım. Otomobile dönüşen aracınızın piyasa değeri artar, trafik sigortası, kasko ve vergisi azalır, otoban hız limiti artar, muayene 2 yılda bir olur. Bizi Instagram adresimizden, serdalakcasigorta isimli internet sitemizden, sosyal medyadaki referanslarımızdan, telefon numaramızdaki WhatsApp durumlarımızdan ve Sivas'taki hemşerilerimiz, bizzat ofisimize gelerek takip edebilirsiniz.. Ayrıntılı bilgi için irtibata geçebilirsiniz. Hayırlı günler dileriz..
    Serdal AKCA
    Şube Müdürü
    Akca Danışmanlık Hizmetleri
    İnstagram:sigortakca
    Tel: (507)520 5215
    Bankalar caddesi Arı Sitesi 2. Noter yanı Sigorta Sepeti Acentesi Merkez SİVAS

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.