Şimdi Ara

Mercedesten soğudum -Aracı aldım-(son edit ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
23.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 85binde bu arızayi vermesi kötü olmuş garanti kapsamında neden yardımcı olmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracımı bugün aldım servisten .Yapılan son indirimlerle birlikte toplam 15.500 TL ödedim . Bu kasayı çok sevdiğim için almıştım ancak bundan sonra sıfır araç alıp garantisi bitene kadar kullanıp satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Arkadaşlar aracımı bugün aldım servisten .Yapılan son indirimlerle birlikte toplam 15.500 TL ödedim . Bu kasayı çok sevdiğim için almıştım ancak bundan sonra sıfır araç alıp garantisi bitene kadar kullanıp satarım.
    geçmiş olsun hocam. bence aracı satıp sıfır alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

reno motorlu vito sahibiyim 2 hafta önce yaptırdıklarımı söyleyim

volant - baskı balata
    sarj dinoması
    ön balatalar
    şanzuman senkromenç 1 ve 2. vites
    ısı sensörü ( mercedes orjinal 1100 tl - renault 600 tl ) bire bir aynı parçalar yıldızlı olunca fiyatı 2 ye katlıyor neredeyse . baskı balata da aynı şekilde )
    manifolt kaçağı vardı o yapıldı

araç km si 520 bin herhalde bu yaptırdıklarım bi 500 bin daha götürür

totalde 9500 tl ödedim

eğer tüm parçaları yıldızlı alıp serviste yaptırsaydım bende en az 17 binlik olurdum
    Abi biraz kazık yemissin gibime geliyor, 9.500 tl tutucak parcalar degil bunlar.

Oto yedek parca sektorunde calısıyorum dedigin gibi vitonun üzerinde 1.6 dci traffic motoru var.

Baskı balata bilya volant komple orjinal luk marka : 3500 tl tutuyor.

Alternatör 1800 TL Valeo orjinal

Ön Balatalar : 220 TL Orjinal Textar

Sanzuman Senkromencleri 300 + 300 : 600 TL Orjinal yıldız

Isı Sensörü : 80 TL Orjinal Mais Tabi dediginiz ısı sensörü kodu 226404039R buysa.

Hepsi 6.180 TL Tutuyor. 9.500 TL Cok büyük rakam. Keske Eticaret firmalarından fiyat alsaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

geçmiş olsun hocam. bence aracı satıp sıfır alın.

Alıntıları Göster
    Peki bu garantisi bitmiş arıza verecek diye satılan aracı alan kişi insan evladı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Arkadaşlar aracımı bugün aldım servisten .Yapılan son indirimlerle birlikte toplam 15.500 TL ödedim . Bu kasayı çok sevdiğim için almıştım ancak bundan sonra sıfır araç alıp garantisi bitene kadar kullanıp satarım.
    Garantisi bitmiş arıza verecek ve masraf açacak diye satılan aracı alan insan evladı değil mi?

• Oto yedekparca sektöründe calısıyorum en sevdigim müsteriler Mercedes bmw vw grubu kullanıcıları

Abi Adamlar Bindigi arabanın kıymetini biliyorlar en kaliteli parcaları alıyorlar fiyatta pazarlık dahi yapmıyorlar ve bende sıkı bi vw ciyim.

Ama renault fiat psa grubu gelince illlallah diyorum yani altındaki arabayı nasıl alıyorlar bilmiyorum.

Fiat motor listesi gelir yok der kapatırım halbuki zibilyon tane var biliyorum almayacak

renault deb seti sorar ön balata sorar 20 yerden fiyat alır gene gider sanayiden alır. Gecen 2015 Kangooya ön balata 70 tl dedim orjinal valeo off cokmus dedi kapadı teli. Anlayacagınız bunlara bedava yollasam kargosunu kim karsılayacak diye sorarlar.

Oyuzden alman grubu kullanıcılarını herzaman takdir ederim. Abimde verdigi para helal olsun yıldıza biniyor sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Peki bu garantisi bitmiş arıza verecek diye satılan aracı alan kişi insan evladı değil mi?

Alıntıları Göster
    bu adama da yazık değil mi? naapsın peki. sürekli 15500 TL mi ödesin? yav ne tuhaf insanlarsınız... gereksiz yere duyar kasmaya bayılıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 11 Nisan 2020; 12:6:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedRocco34

Oto yedekparca sektöründe calısıyorum en sevdigim müsteriler Mercedes bmw vw grubu kullanıcıları

Abi Adamlar Bindigi arabanın kıymetini biliyorlar en kaliteli parcaları alıyorlar fiyatta pazarlık dahi yapmıyorlar ve bende sıkı bi vw ciyim.

Ama renault fiat psa grubu gelince illlallah diyorum yani altındaki arabayı nasıl alıyorlar bilmiyorum.

Fiat motor listesi gelir yok der kapatırım halbuki zibilyon tane var biliyorum almayacak

renault deb seti sorar ön balata sorar 20 yerden fiyat alır gene gider sanayiden alır. Gecen 2015 Kangooya ön balata 70 tl dedim orjinal valeo off cokmus dedi kapadı teli. Anlayacagınız bunlara bedava yollasam kargosunu kim karsılayacak diye sorarlar.

Oyuzden alman grubu kullanıcılarını herzaman takdir ederim. Abimde verdigi para helal olsun yıldıza biniyor sonucta

O taktir ettigin yıldız kullanıcısı 17bini duyunca parayı çıkarıp masaya koymamış.Vermemek için uğraşmış pazarlik yapmış indirimde almış onu ne yapacaz.

Parça satanlar tabiki mercedes bmw kullanıcısını sever,parça fiyatları diğer markaların parça fiyatlarıyla aynı değil daha tuzlu çünkü

• boraycan kullanıcısına yanıt
    Yok artık, böyle gereksiz duyar kasma görmemiştim...

• Sakalımız yok ki dinleyenimiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

bu adama da yazık değil mi? naapsın peki. sürekli 15500 TL mi ödesin? yav ne tuhaf insanlarsınız... gereksiz yere duyar kasmaya bayılıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Sence duyar mı kasıyorum! Ahlâkî düşünüyorum. Empati yapıyorum. Kendimi karşımdaki insanın yerine koyuyorum. Evet haklısın empati yapmak tuhaflık:) o arabayı sana sattığını düşün bakalım ne hissedeceksin:) forumda araba aldım şöyle arıza yaptı diye konu açanların altına neler yazılıyor. Çift taraflı düşünme... Tavsiye ederim.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Sence duyar mı kasıyorum! Ahlâkî düşünüyorum. Empati yapıyorum. Kendimi karşımdaki insanın yerine koyuyorum. Evet haklısın empati yapmak tuhaflık:) o arabayı sana sattığını düşün bakalım ne hissedeceksin:) forumda araba aldım şöyle arıza yaptı diye konu açanların altına neler yazılıyor. Çift taraflı düşünme... Tavsiye ederim. Ayrıca foruma 2004 ten beri giriyorum. Görmediğin çok şey vardı bu forumda. Son 5-6 senede kimse kalmadı. Meydan trollerinn...

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Sence duyar mı kasıyorum! Ahlâkî düşünüyorum. Empati yapıyorum. Kendimi karşımdaki insanın yerine koyuyorum. Evet haklısın empati yapmak tuhaflık:) o arabayı sana sattığını düşün bakalım ne hissedeceksin:) forumda araba aldım şöyle arıza yaptı diye konu açanların altına neler yazılıyor. Çift taraflı düşünme... Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Kimseye zorla araba satmıyorum , fiyatı zaten ona göre yazıyoruz. Piyasada garantisiz araç satılmasın o zaman sizin dediğinize göre.

• boraycan kullanıcısına yanıt
    Adam sıfır araba alırım garanti bitince satarım demiş, arızalı arabayı birine itelerim dememiş

Önce okuduğunu anlayın sonra duyar kasın

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Adam sıfır araba alırım garanti bitince satarım demiş, arızalı arabayı birine itelerim dememiş

Önce okuduğunu anlayın sonra duyar kasın
    Siz demeseniz anlamamıştım:) garantisi bitince neden satıyor? Çünkü kronik bir sorun var! O sorun kendi başına patlamasın diye. Sorunun çıkacağını biliyor ve çözmeden satıyor. Aslında siz düşüncenizin etik olmadığının farkında değilsiniz.

Bu forumda herkes sanayi ustasından, galericilerden, al sat yapanlardan, distribütörlerden, yedek parça ve yağ satanlardan şikayet ediyor. Peki kim bu insanlar nerede yaşıyor. Şikayet ettiğimiz bu sorunun parçasıyız ondan bahsediyorum. Bu zihniyet değişmez biliyorum...

Bu forumda ikinci el araç aldım şöyle çıktı böyle çıktı diye konu açanlara üzülüp duyar kasanlara, o aracı satan adama edilen beddua dolu yazışmaları göstericem. Bu konuya bilerek yazdım. Yoksa aracımda şu arıza var diye konu açanlara sat gitsin diyeni çok gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 11 Nisan 2020; 15:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RedRocco34

Oto yedekparca sektöründe calısıyorum en sevdigim müsteriler Mercedes bmw vw grubu kullanıcıları

Ben hangi gruba giriyorum. Fluence,golf ve i30 var...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.