Şimdi Ara

Mercedesten soğudum -Aracı aldım-(son edit ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
23.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşımın bana çok saçma geldi. Şuanda C200D sahibiyim 2016 da aldım ilk sahibiyim. Bundan öncede 2015 E250 FL coupe sahibiydim. Mercedes kullanıcısı olarak bu yorumu yapıyorum. Mercedes diye bozulmayacak diye bir şey mi var ? Bu araçlarda zincir var. Ses gelene kadar değiştirmezsin. Ses geldiğinde ise masrafı ne ise değiştirirsin. Her araç arıza yapar. Arıza yaptı diye soğudum masrafı çok vs. vs. gibi yorumlar bana yanlış geliyor. Ön takımdan ses geliyordu topu topu 3 parça değiştirdim 2500 TL tuttu. Akü bitti 1500 TL. Bunlar zamanla yıpranan parçalar gün gelecek elbet değişecek.

Arabadan soğursun ama nasıl soğursun. Talisman 2016 1.6 dci 130 ps 30.000 km de sıfır tadında araç aldım. 14.000 km bindim bu süre zarfında garantiden 100.000 TL den fazla parçası değişti. 1 kere motor indi yan kapak vs. vs. değişi yağ kaçırıyormuş. 4 control motoru, teyp, fitilleri ön camı bir ton parçası değişti. Yav D segment 43.000 km de ki arabanın ön camı hava mı yapar ? En son turbo dağıldı. Levent den çıkmıştım. O trafikte arkamdaki herkesi dumana boğmak zorunda kaldım. Sonra araba ambaleye kalkdı akşamın köründe çekici çağır servise bırak vs. vs. servisle arkadaş olduk. Bunlar başına gelirse soğursun ama zincir bozuldu soğudum demek çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımcıAhmetD -- 7 Nisan 2020; 9:44:41 >

• 80binde servis bakımlı bir aracın böyle bi arıza çıkarması tek kelimeyle ayıptır.

"onu alıyorsan masrafını da ödersin" diyen sığır, adam isterse milyonluk arabaya biner seni ilgilendirmez. Burada sorun 80binde servis bakımlı 7 yaşında bir arabanın dökülmeye başlaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kaliteli almanlar yok. Ben de konu açmıştım bmw 5 serisindeki tahrik arızası nedeniyle. Ben 6500 lira kurtardım. Ama eski bme mercedesler yok alanlar buna göre alsın ve arkada 15-20 bin para hazır bulundursun her hangi bir sorun için. Yoksa konforlu güzel araçlar

• Gerçekten çok üzücü bir durum geçmiş olsun.
  • Otomol arıza yoksa bile arıza demiştir.

Tecrübe ile sabit. Satış odaklı bir servis orası.

Tamir kısımları başarılıydı, ona lafım yok.

Başka servise de göstermenizi tavsiye ederim.
  • adam mercedese biniyor, sonra 17 k masraf cikinca yandim anam diyor..

hem mercedese binip karizma yapcaksin, hem de masraf cikmasin falan.. yok oyle bir gezegen.. butceni aşan arabaya sirf gosteris icin binersen canin dogal olarak boyle yanar..

bakin tum basligi ozetleyen tek aciklama budur..

tayvsiye istersen de, arabani elden cikart, ekonomik olarak bas edebilecegin orta karar bir araba al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 7 Nisan 2020; 13:5:13 >
  • Yetkili servisler yakaladım mı affetmiyor.
    Özel servise gitseniz belki bu kadar tutmayabilir ama güvenilir olması lazım.
  • reno motorlu vito sahibiyim 2 hafta önce yaptırdıklarımı söyleyim

volant - baskı balata
    sarj dinoması
    ön balatalar
    şanzuman senkromenç 1 ve 2. vites
    ısı sensörü ( mercedes orjinal 1100 tl - renault 600 tl ) bire bir aynı parçalar yıldızlı olunca fiyatı 2 ye katlıyor neredeyse . baskı balata da aynı şekilde )
    manifolt kaçağı vardı o yapıldı

araç km si 520 bin herhalde bu yaptırdıklarım bi 500 bin daha götürür

totalde 9500 tl ödedim

eğer tüm parçaları yıldızlı alıp serviste yaptırsaydım bende en az 17 binlik olurdum
  • Mercedes kesinlikle eski Mercedes değil. Bu diğerleri için de geçerli.

Nereden nereye getirdiler markayı. Rezalet.

W124 gibi daha iyisini Tanrı yapar dedikleri bir aracı

W140 gibi güvenlik ve konfor konusunda örnek alınan bir aracı üretmeyi başarmış bir firmanın aracı bunları yaşatıyor. Tek kelimeyle rezalet.

Eskiden Mercedes E serisinden sonra başlar derlerdi. Şimdi S serisinden başlıyor sanırsam.
  • Servisler çığırından çıktı artık aslında bir çok şeyde böyle buna bir düzenleme bir kontrol mekanizması getirilmesi lazım adamlar istediği gibi borusunu öttürüyor. Bir araba parası istemişler bide utanmadan indirim yapmışlar yazıklar olsun.

Kendi aracım 2001 model Golf 4 kalorifer peteği su kaçırıyor servis işçiliğe indirimle 700 TL parçaya ise 1400 TL istedi. Parça dışarda yan sanayi 140, orijinal 220 TL.

Söylenecek çok şey varda neysee...
  • Bu model sağlamlık konusunda en güvenilirlerden biridir. Sahip olduğu motor uzun ömrüyle bilinir. Şaşırtıcı bir durum.
  • DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Hocam araba ambaleye kalkınca nasıl motoru stop ettiniz. ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.