Şimdi Ara

mercekli xenon ile bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2009 model honda civic aracım var aracıma xenon var taktırmak istiyorum sizlere bir kaç sorum olacak
    1-mercekli xenonlar vizeden geçiyor mu
    2-izmirde mercekli xenon takan yer var mı önerebilceğiniz
    cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

• 2009 Civic lerde zaten xenon far var makyajlı,elegance ve premium ise.

Eğer değilse mercekli far ile birlikte far yıkama ve otomatik far ayarı olması gerekiyor.

Edit:2010lar makyajlıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 9 Mayıs 2013; 17:28:17 >
  • malesef sarı far var ondan dolayı düşünüyorum
  • Otomatik far ayarı ve far yıkama olmak zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani vizeden geçmiyor mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonta

yani vizeden geçmiyor mu arkadaşlar

Serviste taktırmıştım ilk aldığımda ben yalnız far yıkama yok. Servisteki eleman hafif kusurlu geçer dedi ama yinede muayeneden önce taktırdığım elemana söktürüp halojenleri taktırdım.Sonra geri xenonları taktı. 2 yılda bir olduğu için çok zor bir iş değil
  • vizeden geçmiyor diye biliyorum herhangi aksesuarcılar takıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

2009 Civic lerde zaten xenon far var makyajlı,elegance ve premium ise.

Eğer değilse mercekli far ile birlikte far yıkama ve otomatik far ayarı olması gerekiyor.

2009 un ikinci yarısında itibaren makyajlı kasalar var..yani makyajlı kasa 2009 model de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

quote:

2009 un ikinci yarısında itibaren makyajlı kasalar var..yani makyajlı kasa 2009 model de var

Doğru, fakat çok fazla yok 2009 makyajlı kasadan. Arkadaşın aracı da makyajsız kasadır diye düşünmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

quote:

Doğru, fakat çok fazla yok 2009 makyajlı kasadan. Arkadaşın aracı da makyajsız kasadır diye düşünmüştüm.

evet makyajsız kasa araçta sadece far yükseklik ayarı var otomatik ayar yok ama hala kimse sölememiş mercekliler vizeden geçer geçmez diye merceksiz olanlar geçmiyormuş

• Ben söylüyorum o zaman, muayene mercek ile ilgilenmez.. Otomatik yükseklik ayarı ve Far yıkama sistemin olmak zorunda.. Yoksa muayeneden kalıyorsun.. Bunları yaptırmakta zor iş, o yüzden H7 tip xenon taktıracaksın ama mercekli olsun ki karşı tarafı rahatsız etmesin, muayene zamanı H7 olan xenon ampülü sökerek halojen ampül takıp gideceksin bu kadar basit..
  • Ağır kusur geçemezsin.Otomatik ayar ve yıkama olmak zorunda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Ben söylüyorum o zaman, muayene mercek ile ilgilenmez.. Otomatik yükseklik ayarı ve Far yıkama sistemin olmak zorunda.. Yoksa muayeneden kalıyorsun.. Bunları yaptırmakta zor iş, o yüzden H7 tip xenon taktıracaksın ama mercekli olsun ki karşı tarafı rahatsız etmesin, muayene zamanı H7 olan xenon ampülü sökerek halojen ampül takıp gideceksin bu kadar basit..

öğrenmek istediğim buydu arkadaşım teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.