Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar 15 günde dilbilgisi biter mi hedef 25-30 net arası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15 günde dilbilgisi biter mi hedef 25-30 net arası olmazsa paragrafa yoğunlaşcam ?

• 25 30 net arası istiyosan boşuna dilbilgisi kasma 4 5 soru max. Paragraf da kasma bana kalırsa bi mantığı yok anlarsan yaparsın anlamazsan çalışarak da anlamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet biter. ben 5 günde türkçe kitap bitirdim konu anlatımlı +30 yapıyorum
  • 2 gecede full bitirdim :)
  • Sadece turkce calisirsan 4 gun. Araya baska derste koyarsan benim gibi 7 gun

• ALES sorusu çöz her gün . Dil bilgisi için örnek akademi kitabını al ilk 2-3 gün pası özet çıkar bir deftere , kitabı baştan sona bitirince aç Tonguç akademi onun 2.45 saatlik videosu var onu izle yine deftere not alarak , çözümlü örnekleri vs de yapıştır deftere . Dil bilgisi bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm 2 gün max. Elbet ilkokul bilgin vardır. Sıralı-Bağlı cümle nedir vs. bakarsın, fiilimsilere bakarsın. Anlatım bozukluğuna bakarsın sıkıntın varsa. 15 gün falan ayırma git 2 gün tamamen bunlara çalış. Çok rahat bitirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben mesela 34 net arasindayim turkceden dilbigisine calissam 38 net cikarticam bu yuzden mecbur calismak zorundayim ama sen dilbigisi yerine paragraflara baakabilirsin.

Not; dil bilgisi siralamalari daha cok yukseltiyor paragrafa gore. Yani 1 dilbilgisi sorusu 2 paragraf sorusuna bedel.

• Cümle türleri aşırı zor trigonometri bile daha basit bana göre ayrıca mesele konuları bitirmek değil, iç içe çıkıyor hepsi matematik gibi. Konu öğrenmekten çok pratik lazım, eğer günde 3-4 saat sadece dil bilgisi kasarsan, kasma. Bizi geçip sıralamayı düşürme

• Eğer 0 değilsen.Dilbilgisi dedigin ders 2 saatte biter

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    hocam zaten dilbilgisine konu çalışarak yapan cok azdır :D
    sorular üzerindne öğrenilmeli bence bir ön bilgi gözden geçirilcek sorularda karşına cıkan konuyu -
    açıp bakıp o soruyu çözmek daha mantıklı bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.