Şimdi Ara

Merhaba, Burayla ilgisiz ama lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kulaklık almaya karar verdim ebay'dan yani yabancı ülkeden satın alacağım.

http://www.ebay.com/itm/2014-HOT-New-SteelSeries-Siberia-V2-Full-size-Stereo-Game-Headphones-Headset-/201252989744?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2edb9ceb30

Şu ürünün sıfır olduğunu veya çakma olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Lütfen bilgilendirin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: dantee12

Merhaba, kulaklık almaya karar verdim ebay'dan yani yabancı ülkeden satın alacağım.

http://www.ebay.com/itm/2014-HOT-New-SteelSeries-Siberia-V2-Full-size-Stereo-Game-Headphones-Headset-/201252989744?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2edb9ceb30

Şu ürünün sıfır olduğunu veya çakma olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Lütfen bilgilendirin ...

Item condition:New

yani ürün sıfır

Detaylı ise şöyle
    Condition:
    New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is found in a retail store, unless the item is handmade or was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details

yani açılmamış, zarar görmemiş, orjinal paketinde vs vs
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam , cevabınız için teşekkür ediyorum. Peki yani çakma değil dimi ? Onu öğrenmek istiyorum çünkü ürün sipariş ediceğim. Fiyat ucuz geldi.
  • Merhaba, Burayla ilgisiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dantee12

hocam , cevabınız için teşekkür ediyorum. Peki yani çakma değil dimi ? Onu öğrenmek istiyorum çünkü ürün sipariş ediceğim. Fiyat ucuz geldi.

İşte onu kimse garanti edemez, tek pozitif seçeneğin var, şayet ürün çakma ise ebayde de, GG deki gibi 30 gün para iade durumu var. Ürünü iade edersin paranı geri alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.