Merhaba ben oyunu bırakmıştım, ancak bu aralar koxp devam ediyor mu? yeniden başlamayı düşünüyorum ancak saglam oyuncular arıyorum hala serverların durumu vahim mi yoksa düzelmeler var mı ? İonada 80 lwl itemlı asas ım var +2 rh 12 dex küpeler 9md, 8dv 7 krovaz set falan : )
eger oynanıncak gibiyse serverlar bu karakterle mage takas yapmak yada satın da alırım fark etmez ? satan olursa bana ulassın :)
(bu konuya yazarsanız bilgilerimi verebilirim)
bir de theagora clanında olup DH de takılan biri varsa onunlada konusmak isterim : )
şimdiden teşekkurler ;)
Ionia'da başlama bence adamlar +30 Dragon shell ile geziyorlar illegal restore itemleri kol geziyor. Her türlü pislik var izle:http://www.youtube.com/watch?v=yhMg76hx54c
manes falan düşün yeni diye herkes oraya yükleniyor
xigenon gel, koxp bitti, şeriflere de çatma, exp peşinde koş
Kozp pek devam etmiyor czde arada tren mageler yada oto bp pri oluyor onun dışında koxp nadir. Theagorada takılmıştım biraz şuan PustTheEnvolope Clanındayım.
en kötü sw ionıadır emın olabılırsın buna 2. kronos 3. akara beramus -xigenon şuan en temızleri gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
en kötü sw ionıadır emın olabılırsın buna 2. kronos 3. akara beramus -xigenon şuan en temızleri gibi.
tşkr kardeş
dediğim gibi xigenon süper, moradonu pek bilmem ama 1 aydır gitmedim
Bizzat Agora ile kapıştık ama bende 2 ay oluyo birakali düşünürsen elimde son mage kaldı 81 lvl human 500knpli serverde tanır herkes hala beni bu arada mabede 3gb falan para +7 elinin staff ve +7 krowaz set var alacaksan nirvana.1907@hotmail eklersin
şerif sistemi işe yarıormu bari
ilk 3 serverda humanlar adına konuşayım;
emc ve eslant tamamen temizlendi, moradon hakkında pek bilgim yok, zaten oradan ne exp gelecek
duyduğum kadarıyla sürekli gb reklamı yapanlar da bitmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme