Şimdi Ara

Merhaba, iPhone 6 Alacağım. Destek Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 9 Ocak 2015 Cuma günü iPhone 6 almayı düşünüyorum. Aklımda bazı sorular var. Forumları biraz araştırdım ve yardımınız gerek.

Öncelikle telefonu Media Markt'tan almayı düşünüyorum. Nedeni ise Kredi Kartlarına taksit olmadığı için kredi sistemiyle alacağım. Tabi aldığım zaman orda açacağım telefonu, iyice inceleyeceğim ve içime sindiğinde (çizik, hasar olmadığını gördüğümde) alacağım.

Telefonu aldığımda ne kadar süre şarjda kalması gerek ?
    Önerebileceğiniz şeyler var mı ? Mesela şarj uzun gitmesi için şunu yap vb.
    Apple Premium Reseller veya internetten alamıyorum dediğim gibi taksit olayı. Turkcell'den de alamıyorum. KKB puanım yetersiz. Önerdiğiniz bir elektronik market var mı yada Turkcell'den Finans Bank ile mi alayım ?

Şimdilik aklımda bunlar var, yardımcı olursanız sevinirim.

• Kullanımda extra farklı birşey gerekmiyor fakat Turkcell bile düşük KKB puanı yüzünden telefon vermiyorken aynı puanla nasıl kredi kullanabilleceksiniz?
  • Finansbank işin içine girince KKB puanını önemsemiyor. Yani ödeyeceğinize dair garanti veriyorsunuz, bankaya ödemeye başlıyorsunuz.
  • HSBC bi ara 2500 TL' ye kadar %0 faizli kredi veriyodu. Pek anlamam bu işlerden ama sadece görmüştüm halen devam ediyo mu etmiyo mu masraf filan alınır mı hiç bi bilgim yok.
    Sadece görmüştüm başlığını..
  • Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Büyük ihtimalle bir bankayla anlaşıp alacağız zaten. Fakat içimde çok kötü bir his var, teknoloji şans işi evet ama forumu araştırınca çok kötü şeyler gördüm. Acaba Media Markt'tan alsam sorun çıkar mı diye düşünüp durmaktayım. Taksit şart, o yüzden Apple Premium Reseller'lardan alamıyorum. Orda iyice enini boyunu inceleyeceğim telefonun, umarım sorun çıkmaz. Sizlerin düşünceleri nelerdir bu konuda ?
  • necipkoc12 N kullanıcısına yanıt
    Valla ben bugüne kadar i4, i5, i5c ve 5s kullandım hiç birinde sıkıntı olmadı iphone kullanan çok arkadaşım var onlarda da sıkıntı olmadı ama işte şans işi. Pek sorunlu olacağını zannetmiyorum yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler an itibari ile almış bulunmaktayım. Hiç bir sorunu yok şimdilik. Konu kapanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu başlığını okuyunca elbirliğiyle para toplayıp telefon alıcaz diye düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.