Şimdi Ara

Merhaba. İpone 4s 6.1.2 kullaniyorum facebookta resim acarken cok donuyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebookta resim acarken muthis bi donma yapiyo telefonu kirasim geliyo 1 dakikada resmi aciyo neden olabilir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sananee21

Facebookta resim acarken muthis bi donma yapiyo telefonu kirasim geliyo 1 dakikada resmi aciyo neden olabilir arkadaslar

Aynı sorun çoğu 4S kullanıcılarında var. Çok gıcık bir durum. Facebook'a bildirdim bu durumu.

• Tamamen Facebook uygulaması ile alakalı bence. Zaten bu uygulama bir türlü adam olamadı

• aynen oyle dogru biliyosunuz tum sorun facebook tan kaynakli adamlar hic mi uygulama yapamaz ya?
  • Eşimde ip5 var yağ gibi akıyor ama 4s karşılıyor,sanırım hem Facebook hem de iOS kasıtlı yapıyor bunu,yeni telefona geçmemiz için bir nevi baskı.

• kesinlikle facebook uygulamasindan kaynakli bir sorun bencede. dikkat ediyorum sanki bol begeni almis cok fotograf/resim yuklemis sayfalarda daha cok kasiyor. ipad 4 kullaniyorum durum bunda da ayni. bi ara 3.xx kusurlu bi versiyonu vardi iste duzeltti demistim, bi guncelledi iyice berbat hale geldi. iphonelarda bildirim gelmiyor ve daha bir suru sey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onceden ne guzel Apple yapardi uygulamayi simdi facebook yapiyor her tel icin uygulamasini... lan senin neyine uygulama yapmak? anten sen otur facei ni duzelt karisma Apple in isine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

kesinlikle facebook uygulamasindan kaynakli bir sorun bencede. dikkat ediyorum sanki bol begeni almis cok fotograf/resim yuklemis sayfalarda daha cok kasiyor. ipad 4 kullaniyorum durum bunda da ayni. bi ara 3.xx kusurlu bi versiyonu vardi iste duzeltti demistim, bi guncelledi iyice berbat hale geldi. iphonelarda bildirim gelmiyor ve daha bir suru sey.

evet iphonelarda bildirim de gelmiyor
  • iphone 5 de hiçbir sorun yok ana ekrana ve kilitliykende bildirim geliyor sorun yok

• Bildirimlerde sıkınti yok ama resimlerde donma ip5 kullanicisi olarak bendede var ayrica arada uygulamadanda atiyo

• aynı sorun bende de var. telefona 2-3 kez restore ettim yine de düzelmedi. sebebini bilen varsa bi el atsın.
    sürüm 6 da sorun yoktu ancak sonraki sürümlerde sorun oluştu ve geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undoubtedly -- 8 Nisan 2013; 14:56:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.