Merhaba letgodan 100tl ürün verdim havale ile. kargo ücreti 360 tl çıktı. Alıcı ödemeli gönderdim te
-
-
Afrika'ya mi gönderdin de 360 lira kargo çıkmış? Yollarken sormadın mi kargo ne kadar çıkıyor diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 31 Mart 2023; 13:42:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Babamdan yolladım işlerim vardı oda bilinçsizce vermiş kargoya. Eski bozuk yazıcı 30kg filan ağırlığı. 100tl ye sattım ve 365 tl kargo çıkarmışlar. Alıcıya dedim kardeş 100 tl de sende kalsın ürünü teslim al almadı. Geri geliyor.. Ben bu ücreti vermek istemiyorum çöpe gitsin daha iyi..Ankaradan istanbula gitti ürün
-
Bu tür satışlarda dolap ve gardrops uygulamasını kullanın. Kargo ücreti çok daha makul çıkıyor.
-
almazsanız kargo şirketi sizi dava edebilir şirketi zarara uğrattığınız için
-
O ne öyle dolap uygulamasından satış yaptım 25 tl kargo ücreti çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ptt den yollayın ama 30 kg a onlar da acımaz baştan belliymiş zaten bilen hesaplar bilemeyen böyle ağlar normal.
yoldan çöp bulun 30 kg o da aynı fiyata gider
bu işin özeti
işini bilmeyen çavuşlar olayıdır
tecrube şart eğitim de yetmez.
uyanıklar birbirini uyutmuş
kargo o parayı senden alır her şekilde geri al ve ağla geçer.
herkes her şeye zam yaparsa olacağı bu
akıl şart
1500 e yazıcı satan magazalar ve 100tl ye yazıcı satamayan garibanlar hemi de bozuk alıcıya bozuk olduğunu dedin mi acaba sap mı dönmüş keser mi adalet mi....çalışsa bile bir de bunun kartuşu var
kargosu ayrı dava..hoş geldiniz kaos çağına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Mart 2023; 16:25:55 >
30 kg'lık ürün için 360 TL çıktığına dua etmelisiniz. gayet uygun çıkmış. diğer firmalardan hesapladım 400'den fazla çıkaranlar oldu.
alıcı ödemeli standart gönderimde eğer alıcı kapıda almayıp geri iade ederse, kargonun hem gidişini, hem geri geliş ücretini satıcı ödemek zorundadır.
bazı firmalar geri geliş ücretini %50 indirimli olarak hesaplar ve 360+180 TL ödersiniz.
bazı firmalar geri geliş ücretini almayabilir. firmaya göre değişir.
bende yaşadım zamanında, bende almak istemedim fakat almamak suçmuş, dava etme hakları var. kargo parasından kaçarken davalık olup uğraşabilirsiniz.
birdaha ürün gönderirken dikkatli olun. kargo ücretini alıcıdan tahsil edip, kendiniz şubede bizzat ödeyin. anlaşmalı kargoları kullanmaya çalışın.
o ürünü mecbur geri alacaksınız, hangi firma ile gönderdiniz bilmiyorum onu da bana belirtin. 100 TL kazanç için 360 TL ile 720 TL arasında bi kaybınız olacak maalesefki.
-
kargolar böyle artık arkadaşlar. biraz büyük koli veya eşyalar 250 ile 350 tl arası cıkıyor. zam yaptılar.
-
kusur sende yapacak bir şeyin yok
bu eşek ölüsü ağırlığından ki cihaz için yüskek bir kargo fiyatı çıkacağını görünüşe göre her iki taraf da akıl edememiş, "ulan bunun kargosu ederinden çok eder , astarü yüzünü geçer be " diye düşünmemişler bile.. Şincik bu gafletlerinin bedelini ödüyorlar...
-
Kargoyu almazsan birsey olmaz merak etme 6 ay bekletirler sonra depoya çekerler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X