Şimdi Ara

MERHABALAR 2+1 IN BASS KISMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar bende 2+1 Creative ses sistemi var. Bunun subwoofer sanırım bass vuran kısmını çıkarıp arabaya bağlayabilir miyiz? Kullanmıyorum evde boş duruyor. Zaten ufak bir bass işimi görür. Kapılara pioneer hoparlör takicam zaten sadece bass eksik kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam olarak emin değilim ama hiçbir verim alamazsın gibime geliyor. sub kac watt
  • Revencha kullanıcısına yanıt
    17-20 Watt civarında

• odadaki ve aractaki tepkileri farklilik gosterebilir denemek lazim.

• https://www.aliexpress.com/item/Lepy-LP-838-Mini-HIFI-2-1-3-CH-Bass-Stereo-Audio-Car-Home-MP3-4/32589750784.html?spm=2114.13010208.99999999.263.8A9ad1

şu anfi + filtre ile arabaya bağladım. bana maliyeti 100 lira oldu(woofer hariç, evdeki 5+1 den söktüm) ben çok memnunum. istediğim azcık bas versin yeterdi ve amacıma ulaştım. çok güzel bir şey beklemiyorsanız denemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Snob

https://www.aliexpress.com/item/Lepy-LP-838-Mini-HIFI-2-1-3-CH-Bass-Stereo-Audio-Car-Home-MP3-4/32589750784.html?spm=2114.13010208.99999999.263.8A9ad1

şu anfi + filtre ile arabaya bağladım. bana maliyeti 100 lira oldu(woofer hariç, evdeki 5+1 den söktüm) ben çok memnunum. istediğim azcık bas versin yeterdi ve amacıma ulaştım. çok güzel bir şey beklemiyorsanız denemenizde fayda var.

Kardeşim araba 2013 punto kendi hoparlorunden daha iyi bi sistem mi aldın

• Evet hocam yazmayi unutmusum daha onceden yanlis hatirlamiyorsam 60ar liradan 2 set pioneer hoparlor takmistim kapilara. Aracim clio 3. Orijinalinden daha iyi tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.