Şimdi Ara

MERKEZİ SİSTEME UYGUN LNB YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturduğum apartmandaki ortak kullandığımız LNB içler acısı durumda yayınlar kopuyor sinyal kalitesi vs. çok kötü durumda biz bu LNB yi değiştirmeyi düşünüyoruz kaliteli bir LNB almayı düşünüyoruz HD LNB lerde var bunlarıda öneriyorlar ama çok bilgi sahibi değiliz apartmana uyumlu ve kaliteli sonuç alabileceğimiz LNB yardımlarınızı bekliyorum

• Problemin LNB'de olduğunu nasıl tespit ettiniz?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22673982/tm.htm buradaki yorumları bir inceleyin ve alırkane db değeri nekadar düşüks o kadar iyi olur 0,3 olsun dha yukarısını almayın bu lnb nasıl.siz bunun multi olanını alacaksınız

• • Universal Siglewin 0.2dB
    • Frekans: 10.7 - 12.75 GHz
    • Çok yüksek çekiş gücü
    • Gürültü Seviyesi: 0.2 dB
    • High Gain 72 dB max.
    • Cross Polarizasyon 25 dB
    • Düşük akım çekimi (<100 mA)
    • Dijital HD ve Analog yayınlara uygundur

MERKEZİ SİSTEME UYGUN  LNB YARDIM!!!

MERKEZİ SİSTEME UYGUN  LNB YARDIM!!!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 30 Aralık 2010; 23:44:05 >

• Serkan Bey çanak anten satan bir satıcıya konuyu sormuştum biz lojmanda oturuyoruz ve herkes çalışma arkadaşım o yüzden herkesin tv sinden kanallara bakınca sinyal kalitesi %2 civarlarında dönüyor bizde ve sürekli kanallarda donma oluyor bunları söyledik LNB den kaynaklanabileceğini söyledi hem bunu değişip hemde çanak yönünü yeniden ayarlarsak düzeleceğini söyledi sizce başka ne olabilir acaba sizinle daha önce görüşmüştük ve birçok konuda yardımlarınızı istemiştim
  • Sayın sony kamera ; teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için verdiğiniz forum ve LNB yi araştıracağım sağolun
  • Sorun LNB'lerden ziyade multisviç ve kablolardadır.

Durum tespiti için spectrometre aygıtı gereklidir. İşi bilen bir uyducuya sistemi
    ölçtürünüz.

Ölçtürmekle uğraşamam diyorsanız, multisviç ve kabloları yenileyiniz,
    sorunun bittiğini göreceksiniz. LNB'lerde problem olma ihtimali çok zayıf...

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.