Şimdi Ara

Merkezi Yatay Geçiş Hakkında Bilgi Sahipleri İçeriye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şimdi ben karmakarışık bir durumun içerisindeyim. Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımını esirgememesini temenni ederim.
    -
    2015 Yılında Ege Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne girdim ve bir sene okudum. Sene sonunda (2016 )Merkezi yatay geçiş puanım ile Mersin Üniversitesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına geçtim. Ardından 2017 yılında tekrar sınavlara girerek Akdeniz Üniversitesi (MATSO) - Gastronomi ve Mutfak Sanatlarını kazandım. Mersinden kaydımı silerek Akdenize geçtim. Şimdi benim sorum şu

Ben Ege Üniversitesinden > Mersin Üniversitenize Merkezi yatay geçiş ile geçtim. Maddeler gereği geri dönüş hakkım var fakat ben Mersinden kaydımı sildirip farklı bir sınavla Antalya'ya geçtiğim için bu hakkım yanmış mıdır yoksa geri dönme hakkımı kullanabilir miyim ?

Bir diğer sorum da normalde her öğrencinin bir kere myp ile geçiş hakkı var ve dönüş hakkı var ben 2015 puanım ile myp yapmıştım 2017 de girdiğim sınav puanı ile de myp yapabilir miyim yoksa 2015 te 1 kere yaptığım için artık yandı mı ?

Not : Ege Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümüne 2.Sınıftan geri dönmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thelonious -- 6 Temmuz 2018; 6:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Bu mesaj silindi.
    Yani Merkezi Yatay Geçiş hakkım yenileniyor mu ?
  • Her yeni ösym kaydında, öğrencinin herşeyi sıfırlanır, haliyle yapabilirsin. Ama 2. Sınıftan başlamak için transkript lazım üniversiteyle görüşmen lazım o detayları araştır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yılında yatay geçiş yaptığınız okula geri dönüş hakkınız hem kaydınızı sildiğiniz için yok hem de şöyle bir durum var Hocam geri dönüşü bir dönem sonra talep edebiliyorsunuz. Ben yatay geçişi yaptım bir sene sonra dönmek istediğimde imkan vermediler.

Ancak arkadaşın dediği gibi yeni kayıt olarak kaybolduğunuz için bir kere daha yatay geçiş yapma hakkınız var

• quote:

Orijinalden alıntı: nogrican

Her yeni ösym kaydında, öğrencinin herşeyi sıfırlanır, haliyle yapabilirsin. Ama 2. Sınıftan başlamak için transkript lazım üniversiteyle görüşmen lazım o detayları araştır bence.
    Hocam yani yönerge de 1 kere hakkı vardır ibaresi girdiğimiz her yeni sınavda yenileniyor doğru mudur ? Şimdi ben transcripti alırım Egeden fakat aklımda Marmara veya İstanbula geçmekte var ama ders isimleri tutmuyor içerikler benzer olsa dahi geçebiliyor muyum ?
  • ++
  • Bildiğim kadarı ile ege halkla ilişkilere geri dönme hakkın ile geçiş yapamazsın ama şu aşamada, akdenizden ege halkla ilişkilere myp ile geçiş yapabilirsin diye düşünüyorum. Yani 2017 puanın ile eğer ki yetiyorsa ve hala akdenizde kaydın var ise. Yada en kötü sınava tekrar girip istediğin bir halkla ilişkilere yerleşip sonra transkriptten ders saydırarak 2. Sınıftan devam edebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thelonious T kullanıcısına yanıt
    O bölüme merkeziyle kesin geçersin fakat elinde transkript yoksa ve Ege’ye gitmeyeceksen gittiğin üniversitenin kurulunun Egedekilerle görüşmesi ya da senin tanıdığın biri olması gerekiyor ki senin bu dersleri aldığını bilsin. Yani işin özü eğer Ege dışında bir yere gidersen saydırman çok düşük bir ihtimal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.