Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Bölüm Değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
20
Favori
63.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşündüğümden erken açıklanmış :) Şimdi Marmara Üniversitesi öğrenci işlerine gidiyorum. Bi oradan bilgi alayım. Ona göre başvuru yapıcam.
  • Tabi en sagliklisi.Sonuclardan bizi de haberdar ederseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni geldim şimdi üniversiteden. Hala devam ediyormuş 2. dönem de geçerliymiş ve 1 ay kalmış bitmesine. Alttan dersler malesef oluyormuş :( 4 tane belge istediler.
    1- ÖSYM Sonuç Belgesi(YGS LYS puanlarınızın yazdığı belge)
    2- ÖSYM Yerleşme Belgesi(Üniversitenizin belli olduğu belge)
    3- Öğrenci Belgesi(Okuldan alabilirsiniz.)
    4- Dilekçe
    Pazartesi günü belgeleri alıp başvurucam. Mart'ın ilk haftası mı ikinci haftası mı ne belli olurmuş pek hatırlayamadım.
  • Alttan dersler oluyormuş derken hocam anlamadım ?
  • Legnd kullanıcısına yanıt
    Yani görmediğim dersleri alıcam malesef :( bu arada ben öğrenci işleriyle konuştuğum için hemen duyuru yapmışlar bugün :D
    http://oidb.marmara.edu.tr/notice/merkezi-yerlestirme-puaniyla-ogrenci-alimi-hakkinda-duyuru/
  • Koca üniversite unutmuş .Hatırlatmışsınız Alttan alınacak derslerde çok sıkıntılı olmaz
    4-5 tane alttan dersim olmuş olucak nasıl halledicem bilmiyorm.. Kendi üniversitemde hiç alttan dersim yok büte bile girmedim ortalamam 2.30du.
  • Bir şekilde verilir yine.Hangi dersleri alacaksınız ?
    Ekonometriyi seçersem : Genel Muhasebe I, İktisat I, İstatistiğe Giriş, Atatürk İlke ve İnkilapları Tarihi, Sosyoloji
    İktisat 2. öğretimi seçersem: İktisat Sosyolojisi, Genel Muhasebe I, Genel İşletme I, Atatürk İlke ve İnkilapları Tarihi
    her türlü sıkıntı hocam nasıl veririm bu dersleri :'( bu iki bölümden başka bi bölüme de geçiş yapmak istemiyorum hem dersler uyuşmuyor hem de hiç ilgi alanım değil.
  • Ekonometri mi ? Aynı şeyi düşünüyoruz sanırım :) Şu anda işletme okuyorum Edirne'de Adanalıyım Çukurova Ekonometri'ye yetiyor puanım ama yapılamayacak kadar zor mu yoksa bir şekilde halledilir mi o konuda emin değilim.Sizin düşünceniz nedir ?
  • Arkadaşlar Dumlupinar Universitesine basvurmustum. Ve kabul edildim. Şimdi yeni üniversiteye kayıt olmak için eski üniversiteden belge almam gerekiyor mu ? (Transkript,ders icerigi haricinde)
  • Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş ile mi geçtiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş ile mi geçtiniz ?

Evet efendim.
    Bu bölüm için zor diyorlar ama ben yine de ekonometriye geçiş yapıcam büyük ihtimalle. Hem okul evime yakın olmuş olucak hem de kız arkadaşım aynı okulda. Bi de iktisat ve ekonometrinin mantıkları aynı sadece ekonometri biraz daha sayısal verilere göre problemleri çözüyor hepsi bu. Matematiğine güveniyosan ve Adanalısın sen bence Çukurova Ekonometri'ye gir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

quote:

Evet efendim.

Hocam oradan öğrenci belgesi almanız lazım merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişte genelde transkript istenmez ama siz yine de bi okulunuzu arayın derim ben.
  • quote:

quote:

quote:

Evet efendim.

Hocam oradan öğrenci belgesi almanız lazım merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişte genelde transkript istenmez ama siz yine de bi okulunuzu arayın derim ben.

Öğrenci belgesini aldım. Diplomayi almama gerek varmı ki acaba ? Ben okul geciriyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyhun94

Bu bölüm için zor diyorlar ama ben yine de ekonometriye geçiş yapıcam büyük ihtimalle. Hem okul evime yakın olmuş olucak hem de kız arkadaşım aynı okulda. Bi de iktisat ve ekonometrinin mantıkları aynı sadece ekonometri biraz daha sayısal verilere göre problemleri çözüyor hepsi bu. Matematiğine güveniyosan ve Adanalısın sen bence Çukurova Ekonometri'ye gir derim.

İşte sıkıntı orda hocam matematiğim sıkıntılı işte.Ama ben yinede 1 yıl uzatmayı göze alırım.Sonuçta sehrimde okuyacagım.Siz yerimde olsanız ne yaparsınız ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet efendim.

Öğrenci belgesini aldım. Diplomayi almama gerek varmı ki acaba ? Ben okul geciriyor diye biliyorum.

Onu okullar kendi aralarında halleder hocam.

• İki bölüme birden başvurabiliyor muyuz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet efendim.

Onu okullar kendi aralarında halleder hocam.

Peki efendim.İlgilendiğiniz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.