Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Bölüm Değiştirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
20
Favori
63.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legnd

Evet hocam öyle.Yönetmeliğin 5. maddesinde yer alıyor.http://www.iticu.edu.tr/uploads/etkinlik/1118/yonetmelikk.pdf

işin garip tarafı hiç bir üniversitede kontejyan açıklamıyor ümitlensek bi dert, ümitlenmesek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Istanbul uni. ders icerikleri diye birsey yazmis basvuru sayfasina. ogrenci + sonuc belgeleri, transkript, kimlik fotokopisi vs tamam da bu ders icerikleri dedigi sey ne ola ki

Hocam ders içeriklerini üniversitenizin internet sitesinde bulabilirsiniz.Her dersin bütün işlenecek konularını başlıkları ile inceler.Genellikle öğrenci bilgi sistemine girerek ulaşılır.

Ders içerikleri sadece şu sayfada var, zorunlu derslerin içeriği yazıyor. Bunun çıktısını alıp mı götüreceğim ben şimdi ?

http://hist.boun.edu.tr/undergraduate_courses.php

Evet hocam her dersin tek tek içeriklerini çıkarmanız gerekiyor

• şimdi ben ygs ile yerleşmiştim halen okuyorum. ancak lys ye de girmiştim. şimdi lys puanım ile şu an diğer üniversitelere başvurabilir miyim ?

yoksa yanlış mı anladım ?
  • Marmara Üniversitesinde dersin adı Sosyoloji ama benim üniversitede gördüğüm Sosyoloji'ye Giriş. Şimdi bundan muaf mıyım hiç bilmiyorum derslerin adı farklı ama içerikleri aynı mı acaba hiçbir fikrim yok.
  • Arkadaşlar şu dilekçe örneği var mı sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

şimdi ben ygs ile yerleşmiştim halen okuyorum. ancak lys ye de girmiştim. şimdi lys puanım ile şu an diğer üniversitelere başvurabilir miyim ?

yoksa yanlış mı anladım ?

Yönetmeliğe göre evet başvurabilirsiniz hocam.
  • Evet LYS puanınla üniversiteye başvurabilirsin eğer puanın yetiyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyhun94

Marmara Üniversitesinde dersin adı Sosyoloji ama benim üniversitede gördüğüm Sosyoloji'ye Giriş. Şimdi bundan muaf mıyım hiç bilmiyorum derslerin adı farklı ama içerikleri aynı mı acaba hiçbir fikrim yok.

Hocam bazı okullar içeriğin aynı olması yeter diyor bazılarıda isminde aynı olması gerekiyor diyor.
  • Legnd kullanıcısına yanıt
    Bunu ben bi araştırıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: khlifest

Arkadaşlar şu dilekçe örneği var mı sizde?

Hocam şu işinize yarayabilir ancak hepsini okuyup kapsamlı bir düzenleme yapmanız gerekecek.
    https://skydrive.live.com/view.aspx?resid=72498FBA188CAAFF!2012&app=Word&authkey=!ACFwFNQgWXCBmgA
  • Eyvallah hocam işe yarar sanırım. Ama daha önce şu yeni ek maddeye göre düzenlemek gerekli bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer
  • sadece farklı bölümü istersek mi oluyor? mesela sene başında yerleştiğim puan ile farklı bir üniversiteye gidebiliyordum. bölümler aynı. şuan diğer üniversiteye geçiş yapabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ProtoN.

sadece farklı bölümü istersek mi oluyor? mesela sene başında yerleştiğim puan ile farklı bir üniversiteye gidebiliyordum. bölümler aynı. şuan diğer üniversiteye geçiş yapabiliyor muyum?

Başka okulada geçilebilir hocam.Zaten yatay geçiş yönetmeliği bu .
  • quote:

quote:

sadece farklı bölümü istersek mi oluyor? mesela sene başında yerleştiğim puan ile farklı bir üniversiteye gidebiliyordum. bölümler aynı. şuan diğer üniversiteye geçiş yapabiliyor muyum?

yani hocam okuduğum okuldaki bölümü şuan puanımın yettiği başka üniversiteden okumaya devam edebilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

yani hocam okuduğum okuldaki bölümü şuan puanımın yettiği başka üniversiteden okumaya devam edebilir miyim?

Tabiki hocam bahsettiğiniz merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişç 21 eylül 2013 te resmi gazetede yayınlandı.Ve bu senenin başında ilk kez uygulanmaya başlandı.Tek şart puanınızın yetmesi.

• Hocam yeni yönetmelikte sınavına girdiğin ve puanın yettiği her bölüme girebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki hocam bahsettiğiniz merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişç 21 eylül 2013 te resmi gazetede yayınlandı.Ve bu senenin başında ilk kez uygulanmaya başlandı.Tek şart puanınızın yetmesi.

Anladım hocam. yarın bi diğer okulun öğrenci işlerini arıyım ben o zaman. teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam. yarın bi diğer okulun öğrenci işlerini arıyım ben o zaman. teşekkürler

En sağlıklısı hocam ne dediklerini yazarsanız herkes haberdar olsa memnun oluruz hocam :) Ben teşekkür ederim

• Suan 1. Sinif olan birisi bolum degistirmek istiyorsa ne zamana kadar suresi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Suan 1. Sinif olan birisi bolum degistirmek istiyorsa ne zamana kadar suresi var?

Eğitim öğretim döneminin baslangicindan bir ay sonrasina kadar basvuru süresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.