Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Bölüm Değiştirme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
20
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim dusundugum bolum yariyilda almiyor, sene basinda aliyor , basvurular ne zaman olur tahminen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalbaz93 kullanıcısına yanıt
    E hocam varmış ya işte 2. dönem yatay geçiş. Verdiğin linkte yazıyor hepsi.
    17 Şubat -17 Mart 2014 Başvuru
    18-19 Mart 2014 Başvuruların değerlendirmesi ve değerlendirme sonuçlarının ilanı
    20-21 Mart 2014 Kayıtlar
    09-11 Nisan 2014 İlgili Bölüm Başkanlığı’ndan İntibak formunun ve şifrelerin imza karşılığı alınması
  • Bu sene hazırlık okuyorum seneye, 1. sınıfın başında yapabilir miyim bunu?Şimdi geçiceğim yerde hazırlık yoksa sıkıntı olabilir.Ayrıca hazırlık dersleride uymayabilir o yüzden bu dönem için kafam biraz karışık.

• MortingenSitranze M kullanıcısına yanıt
    Hocam geçiş yapmak istediğin üniversite mutlaka tarih verir sitelerinde duyururlar zaten. Her üniversitenin farklı ama genelde eğitim öğretim döneminin başlamasından 1 aya kadar en geç başvurular kabul ediliyor.
  • Yerinde olsaydım seneye 1. sınıfın başında yapardım. Hazırlığı bitir ondan sonra başvuru yap en sağlıklısı. Doğru diyorsun dersler uymayabilir. Bu sistem her dönem için geçerli zaten için rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyhun94

Yerinde olsaydım seneye 1. sınıfın başında yapardım. Hazırlığı bitir ondan sonra başvuru yap en sağlıklısı. Doğru diyorsun dersler uymayabilir. Bu sistem her dönem için geçerli zaten için rahat olsun.

Bende dediğiniz gibi yapmayı düşünüyordum teşekkür ederim

Yalnız hazırlık ve 1. sınıfta oluyor demi bu olay?Birde hocam benim bölüm Uluslararası Ticaret hem YGS-6 hem de TM-2 ile alıyor.Ben YGS-6 ile girdim benim seneye okuyacağım yüksekokul TM-2 ile alansa fakülte.Ben TM-2 puanım yeterse aynı bölümümün fakültesinede geçebiliyorum değil mi?

• TM-2 puanın yetiyorsa her türlü geçebilirsin :)
  • Bu kadar çok konuşuyorum ama bakalım benim başvurum kabul olacak mı Kabul edilirsem herkese benden çay
  • millet nerelere başvuruyorsunuz? :)
  • beyler kocaeliyi bu gün aradım cevap vermedi
    bahar dönemi için yeniden başvuru alınması hakkında
    yökü aradım çağrı merkezinden net cevaplar alamıyorum sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorlar konuya hakim biri olsa arıycam sorucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaslar bende bahar döneminde merkezi puanla yatay geçiş yaptım. Acaba öğrenim kredisi için kyk'ya üniversite değiştirdiğime dair dilekçe yazmama gerek var mı ?

Up.

• quote:

Arkadaslar bende bahar döneminde merkezi puanla yatay geçiş yaptım. Acaba öğrenim kredisi için kyk'ya üniversite değiştirdiğime dair dilekçe yazmama gerek var mı ?

Hocam burayı okumanızda fayda var.
    http://yataygecisnedir.blogspot.com.tr/2011/04/yatay-gecis-yaptm-bursogrenim-ve-katk.html
  • Beyler duyuru için teşekkürler ama yayılmamasında fayda var anladınız siz onu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khlifest

Beyler duyuru için teşekkürler ama yayılmamasında fayda var anladınız siz onu :)

Yanlış düşünüyorsunuz. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Insanların hayatını derinden etkiliyor. Bencil olmayın lütfen. Istediği yerde okumak herkesin hakkı. Yerlestirmedede puanlara bakiyorlar. En yuksekten baslayarak aliyorlar. Hak yenmiyor, korkunuz olmasın. 10 kişilik kontenjan varsa neden 1 kişi faydalansınki sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

quote:

http://yataygecisnedir.blogspot.com.tr/2011/04/yatay-gecis-yaptm-bursogrenim-ve-katk.html

Teşekkürler efendim.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler efendim.

Ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

beyler kocaeliyi bu gün aradım cevap vermedi
    yökü aradım çağrı merkezinden net cevaplar alamıyorum sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorlar konuya hakim biri olsa arıycam sorucam

Kesin bilgi veren çıktı mı hocam ?
  • quote:

quote:

hayır yarın sorucam inşallah hayırlı bi haber veririler
  • quote:

quote:

quote:

hayır yarın sorucam inşallah hayırlı bi haber veririler

İnşallah hoam
  • quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Geçeceğiniz bölüme bağlı olarak üniversitenin inisiyatifine kalmış bu durum. Dediğim gibi aramaktan korkmayın. Doğru kişiyi bulana kadar bırakın kişiden kişiye aktarsınlar sizi telefonda. Sorunuza en iyi cevabı üniversite verir.

Hocam sizde yatay geçiş yaptınız mı acaba bu konuda bilgilisiniz de :)

Bir de özel üniversitelerin burs imkanından yaralanamıyorsunuz demişsiniz?Bu nasıl oluyor acaba.Benim mesela kültür üniversitesi %50 inşaat mühendisliği tutuyor bu durumda ne olacak hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaycees -- 17 Şubat 2014; 3:00:29 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.