Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Bölüm Değiştirme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
20
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grejuva6

beyler aşağıdaki adreste kocaeli başvuru tarihi yayınlamış ben senenin başında başvurduğumda farklı bölüm olduğundan reddetmişlerdi ama şimdi gördüm karar değişmiş galiba başvurcam ama başvuru tarihi 1 ile 7 şubat arsı yazıyor ama yönetmelikte dönem başlamasından 1 ay diyor ne yapıcaz valla bilmiyorum

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&ved=0CHYQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.kocaeli.edu.tr%2Fdosyalar%2F9915%2Fduyurular%2F2013-2014-osym-taban%2520puan-puan-gore-yatay-gecisi.xlsx&ei=taD-Usv-BqaR7AbQg4GABA&usg=AFQjCNEgHm_RFPUOAEe0J4d3ovnB1y7mlA&sig2=ryKOrJ4NgJvei3jVX-ncEQ&bvm=bv.61535280,d.ZGU

Öğrenci işleri ile iletişime geçtiniz mi ?

Hiç önemli değil hocam.Yönetmeliğe göre puanınızın yettiği 'her' bölüme girebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Hocam çok konuyu meşgul ettim ama , mesela tıptan mühe falanda geçişvarmı ?

Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

quote:

beyler aşağıdaki adreste kocaeli başvuru tarihi yayınlamış ben senenin başında başvurduğumda farklı bölüm olduğundan reddetmişlerdi ama şimdi gördüm karar değişmiş galiba başvurcam ama başvuru tarihi 1 ile 7 şubat arsı yazıyor ama yönetmelikte dönem başlamasından 1 ay diyor ne yapıcaz valla bilmiyorum

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&ved=0CHYQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.kocaeli.edu.tr%2Fdosyalar%2F9915%2Fduyurular%2F2013-2014-osym-taban%2520puan-puan-gore-yatay-gecisi.xlsx&ei=taD-Usv-BqaR7AbQg4GABA&usg=AFQjCNEgHm_RFPUOAEe0J4d3ovnB1y7mlA&sig2=ryKOrJ4NgJvei3jVX-ncEQ&bvm=bv.61535280,d.ZGU

Hiç önemli değil hocam.Yönetmeliğe göre puanınızın yettiği 'her' bölüme girebilirsiniz.

yok zaten bu yeni değişiklikten bu akşam haberim oldu hemen kocaeliye baktım işte bulduğum dosyada başvuru tarihleri 1 ile 7 şubat yazıyor yani geçti ama
    şöyle birşey var eskişehir osmangazi ile sakaryada başvuru tarihlerini şubatın başında yapmış hatta sonuçları açıklamış fakat bu yeni değişiklik ile bu sonuçlar geçersiz olması lazım çünkü farklı bölümlerden geçişte mümkün oldu

valla işler karışık ya ve hiç doğru düzgün bilgilendiren yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

quote:

yok zaten bu yeni değişiklikten bu akşam haberim oldu hemen kocaeliye baktım işte bulduğum dosyada başvuru tarihleri 1 ile 7 şubat yazıyor yani geçti ama
    şöyle birşey var eskişehir osmangazi ile sakaryada başvuru tarihlerini şubatın başında yapmış hatta sonuçları açıklamış fakat bu yeni değişiklik ile bu sonuçlar geçersiz olması lazım çünkü farklı bölümlerden geçişte mümkün oldu

valla işler karışık ya ve hiç doğru düzgün bilgilendiren yok

Maalesef hocam son dakika değişikliği oldu sistem nasıl oturacak , yazı yök'ten üniversitelere ne zaman gönderilecek , güz döneminden kontenjan kalmışsa mı alınacak ? Cevapsız sorular çok.YÖK'ü arayıp bilgi edinmekte fayda verir.

• Legnd kullanıcısına yanıt
    arıycam üniversiteyide arıycam ama yarın cumartesi açarlarmı bilmiyorum
    assında belgeler yanımda olsa hemen gönderirim nolur nolmaz diye ama öğrenci belgem yok ve memleketteyim okula gitmiyorum zaten
  • quote:

assında belgeler yanımda olsa hemen gönderirim nolur nolmaz diye ama öğrenci belgem yok ve memleketteyim okula gitmiyorum zaten

Okula neden gitmiyorsunuz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legnd kullanıcısına yanıt
    okulu bıraktım yeniden hazırlanıyordum sınava
  • quote:

okulu bıraktım yeniden hazırlanıyordum sınava

Olsun hocam yinede öğrenci belgenizi alabilirsiniz.Acaba size fakslama ihtimalleri var mıdır ?
  • quote:

Hocam öğrenci işlerini aradıktan sonra bana da dönebilir misiniz bende kaçırmışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Var

aynı bölüm olması diye şart var,değişti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

quote:

Var

Yahu bende buna sinirleniyorum işte. Yeni konuyuda bu yüzden ben açmadım. İnsanlar okumasını bilmiyor. Aynı soruları tekrar tekrar soruyor. İlk mesajı oku be adam en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Legnd arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim onun vesilesiyle haberim oldu bu yeni durumdan haberim olmasa tekrardan sınava girecektim başvuruyu bile yapmıştım.

3 sayfayıda okudum yalnız aklıma bir şey takıldı başka bir bölüme geçerken mesela ben şuan mf4 puanı ile girdiğim bir bölümde öğrenciyim şimdi mf3 ile alan bir bölüme geçmek istediğimde ham puan mı geçerli yoksa diğer puan mı geçerli?(adı her ne ise 4 yıl önce girmiştim sınava unuttum adlarını falan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: besir99

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

quote:

Var

Yahu bende buna sinirleniyorum işte. Yeni konuyuda bu yüzden ben açmadım. İnsanlar okumasını bilmiyor. Aynı soruları tekrar tekrar soruyor. İlk mesajı oku be adam en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 15 Şubat 2014; 16:24:44 >

• Hayalbaz93 kullanıcısına yanıt
    Ben boşuna sizler için Marmara Üniversitesi öğrenci işlerine gittim konuştum di mi? Gerçekten böyle bi durum var mı yok mu diye gittim ve evet var dediler.
    AL KANIT :http://dosya.marmara.edu.tr/oidb/merkezi_yerlestirme_puani_ocak_2014_ilan_v02.pdf
  • toplam kontenjanin en az %10'u ayrilmam zorunda degil mi? baska bir sart varmi kontenjan konusunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende bahar döneminde merkezi puanla yatay geçiş yaptım. Acaba öğrenim kredisi için kyk'ya üniversite değiştirdiğime dair dilekçe yazmama gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 15 Şubat 2014; 17:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyhun94

Ben boşuna sizler için Marmara Üniversitesi öğrenci işlerine gittim konuştum di mi? Gerçekten böyle bi durum var mı yok mu diye gittim ve evet var dediler.
    AL KANIT :http://dosya.marmara.edu.tr/oidb/merkezi_yerlestirme_puani_ocak_2014_ilan_v02.pdf

üniversiteler farklı yapıyor ya o sıkıntı işte

• Hayalbaz93 kullanıcısına yanıt
    Evet doğru ama sorduğunuz sorunun cevabı bütün üniversiteler için geçerli. Bölüm değiştirilebiliyor bütün üniversitelerde. Sadece başvuru zamanları farklı o kadar. Güz yarıyılında bölüm değişikliği olmuyordu hatta öyle başvuranların başvuruları geçersiz oldu çünkü böyle bi madde yoktu şimdi madde yenilenince artık bölüm değiştirilebiliyor. Ben de bu konuyu görünce şaşırdım ve baya bi sevindim. Legnd arkadaşımız olmasa ben hala eski sistemin devam ettiğini sanıp 2. sınıfın 1. döneminde geçiş yapacaktım.
  • MortingenSitranze M kullanıcısına yanıt
    Hocam %10 kontenjan ayırmak zorundalar bu merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş için. Mesela bölümün kontenjanı 200 ise 20 kişi alacaklar demektir. 5 kişi güz yarıyılında girdiyse o zaman ikinci dönemde 15 kişi kontenjan kalır. Tabiki başvurulara bağlı belki de çok az başvuru yapan olucak kontenjanlar dolmayabilir. Bu YÖK tarafından bütün üniversitelerde olması gereken kontenjan. Bunun dışında kontenjan konusunda şart yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyhun94

Evet doğru ama sorduğunuz sorunun cevabı bütün üniversiteler için geçerli. Bölüm değiştirilebiliyor bütün üniversitelerde. Sadece başvuru zamanları farklı o kadar. Güz yarıyılında bölüm değişikliği olmuyordu hatta öyle başvuranların başvuruları geçersiz oldu çünkü böyle bi madde yoktu şimdi madde yenilenince artık bölüm değiştirilebiliyor. Ben de bu konuyu görünce şaşırdım ve baya bi sevindim. Legnd arkadaşımız olmasa ben hala eski sistemin devam ettiğini sanıp 2. sınıfın 1. döneminde geçiş yapacaktım.

geçerli olması gerekir.yıldız teknikte degil.pamukkale de degil.daha bir cok üniversitede degil.2.dönem acmayanlar bile var.evet haklısın üniler yapabilir.ama her üni yapmıyor.yıldız teknik yapsa ben gececem ama yapmamıs
    http://www.yildiz.edu.tr/duyurular/Merkezi-Yerle%C5%9Ftirme-Puan%C4%B1na-G%C3%B6re-Yatay-Ge%C3%A7i%C5%9F-%C4%B0%C5%9Flemleri-(2013-2014-Bahar-)/3990

en iyisi üniye sormak.1 üni yapabilir ama öbür üni yapmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.