Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.442
Cevap
193
Favori
589.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Arkadaslar ben simdi ozel bi universitede tam burslu okuyorum okuldan nefret ediyorum o yuzden kendimi derslere veremiyorum ayni bolume tekrar baslamak bile olsa tekrar sinava girdim yeter ki su universiteden kurtuliyim diye ama gecen seneki gibi yapamadim ilk donemden dd dc olan derslerim var ikinci donemdende ff olan simdi ben gecebilirmiyim gecemezmiyim nolursa olsun okumicam bu okulda cozumu varsa anlatabilir mi biri

Hocam ilk mesajı okursanız ayrıntılı bilgi var. Girdiğiniz seneki puanınızı kullanarak geçiş yapabiliyorsunuz.
  • 2. sınıfı bitirdim geçiş yaptıgım bölümle şimdiki bölümümde bulunan ortak dersler ne olucak tekrar almam gerekir mi ?
  • askeri okullarda okuynlarda yararlanabiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekbr10

2. sınıfı bitirdim geçiş yaptıgım bölümle şimdiki bölümümde bulunan ortak dersler ne olucak tekrar almam gerekir mi ?

Geçeceğiniz üniversitede intibak yapılır, kredisine göre dersler sayılır ve almazsınız. Bölüm aynıysa da derslerin çoğunluğu saydırılır.
  • DesBurak kullanıcısına yanıt
    Sağolun okudum ama şimdi ben başka özel üniv tam burslusuna puanım yeterse yerleşebilirmiyim oraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Sağolun okudum ama şimdi ben başka özel üniv tam burslusuna puanım yeterse yerleşebilirmiyim oraya?

Özel üniversiteler konusunda biz de kesin bir şey söyleyemiyoruz ama yönetmeliğe göre geçiliyor, kesinlikle önünde engel yok. Bekliyoruz. Ha bir de Özyeğin Üniversitesi bu sene bahar döneminde burslu programlara alım yaptı bu da bir örnek olabilir o yüzden umutluyum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DesBurak kullanıcısına yanıt
    O zaman ben bi okullarla konuşayım teşekkürler
  • yök başvurular konusunda herhangi bir tarih açıkladı mı??
  • posta ile başvuru yapılan üniversiteleri nereden öğrenebilirim?
    bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu78

posta ile başvuru yapılan üniversiteleri nereden öğrenebilirim?
    bilgisi olan?

Puanınızın yettiği bütün okullar hocam tercih yapıyor gibi işte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

quote:

bilgisi olan?

anlamadınız galiba demek istediğimi. Posta yoluyla yapılanları sordum hocam. Bazı üniler sadece şahsen yapılan basvuruları kabul ediyormus ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

quote:

bilgisi olan?

anlamadınız galiba demek istediğimi. Posta yoluyla yapılanları sordum hocam. Bazı üniler sadece şahsen yapılan basvuruları kabul ediyormus ya.

Yok hocam o bu yasa için geçerli değil normal yatay geçişte o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myaser

yök başvurular konusunda herhangi bir tarih açıkladı mı??

hayır daha açıklamadılar.
  • Başvuruların ilk ay olması, yeni yerleşenlerin alışma süreci içinde olacagından onlarında basvruları olacaktır bu yonden bir endişem var. yada onlardan farklı kontenjandamı derğerlendirilecegiz? Hayatımın en heyacanlı sürecini yaşıyorum :)
  • Sende bi bak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: wasp54

Başvuruların ilk ay olması, yeni yerleşenlerin alışma süreci içinde olacagından onlarında basvruları olacaktır bu yonden bir endişem var. yada onlardan farklı kontenjandamı derğerlendirilecegiz? Hayatımın en heyacanlı sürecini yaşıyorum :)

Onlardan farklı değerlendirileceğiz hocam her sene girenler kendi içinde sıralanacak.

• quote:

Başvuruların ilk ay olması, yeni yerleşenlerin alışma süreci içinde olacagından onlarında basvruları olacaktır bu yonden bir endişem var. yada onlardan farklı kontenjandamı derğerlendirilecegiz? Hayatımın en heyacanlı sürecini yaşıyorum :)

bende hocam bende... siz nerden nereye geçmek istiyorsunuz????
  • quote:

quote:

Benim iş karışık 2. senem derslerim iyi fakat ilk geldiğimde memnun değildim bölüm olarak geçen sene hem okudum hem tekrar hazırlandım bu sene basında bırakmayı göze alamadım bölümü simdi bu sistemden haberim oldu. pc müh den elektrik müh ne.
  • quote:

quote:

quote:

Benim iş karışık 2. senem derslerim iyi fakat ilk geldiğimde memnun değildim bölüm olarak geçen sene hem okudum hem tekrar hazırlandım bu sene basında bırakmayı göze alamadım bölümü simdi bu sistemden haberim oldu. pc müh den elektrik müh ne.

klonumu buldum

• quote:

quote:

quote:

hocam hayırlısı olsun.bende elektrik elektroniğe geçecem ama benimkinin sebebi farklı.hazırlık yüzünden ve şehir yüzünden

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.