Arkadaşlar dünden beri acayip derecede kötüyüm annem dünden beri ağlıyor normalde ilk 3 tercihim istanbul siyaset ve kamu yönetimiydi bunların tutmasını beklemiyordum 4.sıraya Anadolu-Basın Yayın yazmıştım ts sıralamamda normalde 42 bindi burası 30 binle kapatmıştı gelmesini beklemiyordum açıkçası ama yazdım 6.sıradada uludağ üniversitesi ekonometri bölümü vardı oraya sıralamam yetiyordu büyük ihtimal orasının gelmesini hayal ederken son dakika golüyle anadolu-basın yayın bölümü geldi ben çok üzüldüm diyemem ama annem babam ailem kahroldu neden böyle bir şey yaptılar anlamıyorum dün geceden beri hayat zehir olmaya başladı... Fakat Ösym'nin 2013 tarihinde çıkardığı bir yasa ile öğrencinin o yıl aldığı puanla başka bir üniversiteye geçebileceği yönünde bir haber duydum biraz araştırdım sanırım ama çok net bir bilgi sahibi değilim başvuru için 30 ağustos son gün diye bir şeyler yazıyor internette fakat sanırım üniversiteye kayıtlı olmamız gerekiyormuş.Bilgi sahibi olan birisi varsa yardımcı olursa çok sevineceğim,iyi günler...
Kardes o tarihe kadar kayit olamayacagin icin onumuzdeki sene gecis yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
blackks66B
kullanıcısına yanıt
peki üniversite başladıktan sonra sene bitmeden başvurabilir miyim yani ilk dönem bittiğinde falan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Valmeise
peki üniversite başladıktan sonra sene bitmeden başvurabilir miyim yani ilk dönem bittiğinde falan ?
hayır kardes onumuzdeki sene basvurabilirsin yani 2015-2016 eğitim öğretim yılında
Eğer ki yönetmelik değişmezse en erken 2015 ağustos ayında başvurabilirsiniz.