Arkadaşlar merkür net 100 mb fiber kullanıyırum,50 tl lik fiber modem kirası 99 tl olmuş,sebebide artan maliyet Sebebiyle firma telekomum modem kirasına zam yapıyor kendince,ayrıca ben 12 ay tahahüt verdim tahahüt dönemi içinde aslında zam yapıyorlar,firmaların hepsimi böyle bşr yol izliyor acaba, Saçma ötesi durum,modem zaten benim paramla aldım,telekom kirası diye modemden kşra alıyorlar,birde ortada zam yokken kira zammı,firma artan maliyet diye zam yapıyor,birde tahahğt verdim, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Modem kira ücreti hakkında
-
-
Taahhüt içerisinde "modem kirası taahhüt boyunca 50tl olarak yansıtılacaktır" diye bir ifade yoksa, modem kirası taahhüt bedelinden hariç tutuluyorsa bu durumda isterse 249tl de yapabilir. Eğer taahhüt verdiğiniz miktar içerisine modem kirası da dahil ise zam yapamaz. Bence bunu bir sorun işletmecinize. Modem kirası taahhütten hariçtir derlerse bu durumda yapacağınız bir şey yok.
He yine de ben bu duruma itiraz edeceğim, hakkımı arayacağım derseniz
-
Teşkkür ederim cevAp için,ttkom modem kirasına zam yapmaz ve modem kşra bedelleri ttkom tarfından alınıyor iseki öyle ,merkür net modem kirası ile ilşiği yok iken sadece aracı iken modem kira bedelini almakla mükellef iken ,firma maliyet çıkarı için kira bedeli üzerinden abonelerden kendi cebi için nasıl fiber modem kira bedeli alırki bu usulsüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda itirazınız var ise
https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
Buradan kayıt açabilirsiniz
-
sonuç ne oldu
-
Konu sahibi konunun başlığını ve içeriğini silmiş idi. Lakin konuda güzel bilgiler paylaşıldığı ve geleceğe yönelik olarak insanların işine yarayacak bir mevzu olduğundan dolayı konuyu anonimleştirdim ve içeriği biraz güncelleyerek geri yükledim. İlgili forum arkadaşımız yanıt vermek isterse verebilir elbette
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X