|
Bildirim
|
Ona gelene kadar cep telefonumuza indirdiğimiz her uygulama takibin alasını yapıyor zaten 😏
|
Gelsin takip etsin beni ne b.. yarayacak. Sanarsın herkes mit ajanı
|
iyi de bu araçlarda zaten navigasyon yok muydu ? navigasyon varsa, takibi de yapılır.
|
Bizim milletin bizzat hoşuna gider.Ortamlarda anlatır hatta.
Kardeşim benim merco'da takip cihazı var sürekli haritadan beni takip ediyorlar.Yaşıyorum bu hayatı ya. |
Elimden geldiğince özellikle tip onayı, emisyon, mevzuat ve teknoloji konularında bilgi vermeye çalışıyorum. Bahsettiğiniz şeyin farkındayım ve aslında önemsemeden yazıyorum. Yoksa farkındayım teneke, mis gibi mazut, 3. sınıf dünya ülkesi gibi mesajlar ilgi görüyor ben de görüyorum bunu ancak elimden geldiğince yazıyorum sizin gibi birkaç üye bile dikkate alsa yeterli.
|
Bu forumu 2007'den beri takip ederim. Kalite her geçen yıl düştü. 2007'deki üyeler otomobil konusunda bugünkülere kıyasla bariz şekilde daha bilgili ve ilgiliydi. Açılan konular da daha teknik ve daha orijinaldi. Şimdi "otomobil forumunda" (özellikle tırnak içinde) 350 bine ne alırsın diye sorulduğunda ev alırım diyen üyeler var! Sanırsın ki gayrimenkul forumu. Konuların çoğu çöp, şimdiki üyelerin çoğu bilgisiz, otomobilden anlamıyorlar. Tek bildikleri leğen plastiği, yumuşak plastik, teneke vs. Paylaştığın bilgiler internette arasam bulamayacağım ya da kolayca bulamayacağım bilgiler ama maalesef bu forumda bu bilgilerin değerini anlayacak insan sayısı 2 elin parmaklarını geçmez.
Mesela karbon12 diye bir üye vardı (hala ara sıra denk geliyorum) muazzam bilgiler paylaşırdı. Belli ki sektörün içinden biriydi. Ama mesajları doğru dürüst beğeni almazdı. Çünkü onun yazdıklarının nasıl içerden ve uzman bilgisi olduğunu idrak edemeyecek kadar otomobil mefhumuna uzak üyelerle doldu taştı burası. Fakat bu seni yıldırmasın. Bilgilerine Google'layıp ulaşacak forum dışı insanlar da olacaktır. Ben de hala senin gibi bir kaç üyenin hatrına takip ediyorum, yoksa burada oyalanmak zaman israfı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|