Bildirim
MERSİN SİLİFKEDEN ARABA ALICAM YARDIM !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ben Silifkeliyim.Büyük sanayisi var,ustada tavsiye ederim sana pm den görüşelim -
quote:
Orijinalden alıntı: eren.392
kardeşlerim sahibinden.com dan mersinde bir araba buldum.almaya gideceğim.ancak hiç bilmiyorum oraları hiç tanıdığım yok.sanayisi varmı ilçenin?
bana yardım edebilcek biri varmı ?
Hocam araba sahibinden değil ise hiç gitmeyin. Galeriler öyle yerlerde tezgahı kuruyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok kardeşim sahibinden.com daki ilanlardan birisi sahibinden satilik yani galeri falan değil.
Saol kardeşim allah razi olsun sen suan silifkede misin ?
aracın markası nedir ? Silifke yöresinde bulamazsan Mersin sanayide de çok iyi ustalar var yardımcı olurum. -
2004 fiat Marea liberty hocam Silifke merkeze kaç km
quote:
Orijinalden alıntı: eren.392
2004 fiat Marea liberty hocam Silifke merkeze kaç km
Mersin-Silifke arası 85-90km olması lazım yaklasık 1saat - 1saat 20 dk cıvarı ceker , + madem uzak yoldan geleceksınız karsı tarafla anlasın belırttıgının dısında bır şey cıkarsa aracta yol masrafını karsılasınlar hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 5 Şubat 2014; 0:30:36 > -
silifke'nin sanayisi gayet iyidir.
yarın sigortadan servisten aracı bi sorguluycam hocam dediğiniz gibi kesin karar verip de mersine gelirsem dediğiniz gibi anlaşmayı düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X