Bildirim
Mersin tıp geliyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
gelebilir gecen sene 7400le almıs benim kafam okul puanına takıldı 84 ortalamaya nasıl 69 puan gelir ya hangi liseye gittigini sorabilr miyim? -
Mersin fen lisesi -
Tmm biz intihar edelim fen liseli adama 84 ortalamaya 69 puan geliyor kocaman bir diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: damn1518
Tmm biz intihar edelim fen liseli adama 84 ortalamaya 69 puan geliyor kocaman bir diyorum.
Okurken benim çektiğim sıkıntıları çektin mi sen ? Bizim yazılıların Allahı vardı şimdi. -
mersin fen lisesi'nde son zaten en düşük 84 falan bildiğim kadarıyla çünkü her öğrenci başarılı.
başarılı olmayan da okuldan ayrılıyor ya da atılıyor zaten.
en düşük 68 falan gelmiştir okul sonuncusuna,
puanların yüksek olması da yazılıların kolaylığı diye bir şey söz konusu değil
öğrenci başarısı
demek ki yazılılar o kadar kolaymış ki diye başlayan cümlelere iyi bir cevap olur bu
tabii ki kolaylar var ama olimpiyat gibiler de var
mersin tıp mucize olmazsa gelecektir bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skt
quote:
Orijinalden alıntı: damn1518
Tmm biz intihar edelim fen liseli adama 84 ortalamaya 69 puan geliyor kocaman bir diyorum.
Okurken benim çektiğim sıkıntıları çektin mi sen ? Bizim yazılıların Allahı vardı şimdi.
Sen yanlıs anladın arkadasım beni biliyorum fen lisesi zorlugunu benim bütün kuzenler fen lisesine gidiyor bi ben kazanamadım demek istedigim fen lisesi okul başarısı cok yüksek oluyor 84 ortalamayla 69 puan cok az geldi onu demek istedim notun düsük degil aksine fen lisesine göre baya iyi geldi bana ama okul puanları cok az gelmis
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X