Şimdi Ara

mesaj paketlerindeki saçma fiyatlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sms30 paketini kullanıyordum fakat biraz yetersiz geldiği için bir üst pakete geçmek istedim. o pakette 300 mesaj olunca bu seferde çok fazla geleceği için sadece turkcellilerle olan paketlere bakayım dedim ve saçma bir fiyatlandırmaya rastladım.

sadece turkcellilerle mesajlaşabileceğim 50 mesaj için 7.5 tl istiyor
    http://www.turkcell.com.tr/c/oth/pop_up_ekominikmesaj.html

ama her yöne sms 30 paketi 3 tl ??
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/mesajlasma/faturali/ekonomikmesaj

acaba sms 50 paketini fiyatı yanlış mı yazıldı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcd -- 1 Haziran 2011; 13:59:14 >

• ah dostum ah düzeltilmeyen bir bu kaldı ya en fahiş fiyatlar Turkcell SMS paketlerinde!
  • bence 30 mesaja o kadar para vereceğine avea veya vodafone al çok daha ucuza mesajlasirsin
  • Turkcell bu fiyatlarla nereye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_eagle

bence 30 mesaja o kadar para vereceğine avea veya vodafone al çok daha ucuza mesajlasirsin

biliyorum ama şu an kamucell liyim, tarife olarak bana uygun geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcd

quote:

bence 30 mesaja o kadar para vereceğine avea veya vodafone al çok daha ucuza mesajlasirsin

Kamulular, her yöne 1000 smsi 5 liraya alabiliyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 6 Haziran 2011; 1:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Orijinalden alıntı: gcd

quote:

Kamulular, her yöne 1000 smsi 5 liraya alabiliyor artık

1000 dklığı 45 tl yapmışlar ancak ben eko paketteyim, 5 liraya nasıl alabiliyoruz bulamadım link verebilir misiniz?

EDIT: buldum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcd -- 6 Haziran 2011; 10:54:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.