Şimdi Ara

MesajLarda SaaT Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Saatlerin 1 saat geri alınmasının ardından iphone uma gelen mesajların saatleri telefonumun saatiyle 1 saat fark yapmakta..Bu nedenle cbat bubbles larımda bir öbekleşme söz konusu..Tam anlamıyla gelen mesaj benım telefonumun saatine göre 1 saat sonra gelmiş gozukuyor.Benım attıım cewap ise benım telimin saatiyle gittiği için telefon otomatikman gruplandırıyor mesajları ve mesajlara girdiğiniz zaman en başta hep gelen mesajlar gozukmetke..Başına gelen var mı acaba ?? Yada çözümü olan ?? Şimdiden çok teşekkurler..

Iphone 8GB 1.1.3 OTB 4.6BL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLogiCaL -- 2 Nisan 2008; 23:55:37 >

• Aynı sorunu ben de yaşadım...
    1 gün sürdü ve kendi kendine düzeldi...
    Saatlere hiç dikkat etmemişim; şimdi senin mesajının üstüne sebebini anlıyorum...
    Tabi kendi kendine değil de telefonu tekrar başlatınca da düzelmiş olabilir...
  • Bende açtım kapadım ama sorun duzelmedi...Telefondan mı yoksa operatorden mi kaynaklanıyor anlamadım valla :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: iLLogiCaL

Bende açtım kapadım ama sorun duzelmedi...Telefondan mı yoksa operatorden mi kaynaklanıyor anlamadım valla :D

1.1.3 16Gb benimki
    Turkcell bu arada hattım da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +90 ekleme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.