Şimdi Ara

Meşhur Tarcanlar Oto Expertiz 'de expertiz yaptırdım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
8
Favori
87.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öyle diyen adamlar da aptaldır zaten o adamdan hiçbirşey alınmaz.
    Bazıları daha fena, adam ben hiçbir ustanın ayağına gitmem al ustalarını gel diyor. Boya, kaporta, motor ustasına dükkan kapattırıp beyimizin ayağına gideceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

bu mantik yuzunden park ettigi yerde arabasi cizilen adam depresyona giriyor.

gerek yok bunlara.

Alıntıları Göster
    Merhabalar benim boya takıntım yok ama boyasız tertemiz diye piyasasina gore daha fazla para ödemek için pazarlik yapmışım sonra eksperde boya çıkınca ve satıcının fiyat indirimine gitmemesi üzerine almaktan vazgeçtim. Yoksa herşeye ragmen fiyatta indirim yapsa yine almaya niyetim vardı. Yoksa sizinle aynı fikirdeyim

• En iyisini yapmışsın bu tarz ev alma araba alma olaylarında herşeyi kontrol etmeden almayacaksın. Kural ne ise onu uygulatacaksın ev alırkende aynı mevzular dönüyor devlet diyor ki alıcı satıcı ayrı ayrı öder hem vergiyi hem emlakçı parasını neymiş adet varmışta tüm masrafı alan ödermiş. Expertizi adama ödetmen çok iyi olmuş herkes bu şekilde doğru söylemeyi dürüst olmayı yasalara uymayı öğrenecek.
  • Simdi bende Hyundai Accent era var dizel 2006 model ilk sahibinden aldim. İlk sahibi benim amirimdi.
    Arabanin boyasi zamanla dokulmeye başladı ve aldigi bayi ile görüştü. Bayi hatalı boya atilmis diyip arabayi komple garanti kapsamında boyadi 2012 yilinda. Arac 2016 ya kadar servis bakimli.servis aranip plaka verildiginde garanti kapsaminda boyandigini söylüyor. Ben boyanmadan onceki halinide aonraki halinide biliyorum. Orjinal 150bin km de. Ben simdi bu arabayi ev almak için satma durumum var. Bu durumu ilanda nasil bir yol izleyerek satmam gerekir. Birde fiyati hatasız gibimi degerlendirmem lazım. Araçta hata yok yani. Siz degerli forumdaslara sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 19 Kasım 2019; 20:35:19 >
  • Keyfi bilir, araç her yerde var. Yüz vermeyeceksin. Hayatta işim olmaz. Senin araban değilse başkasınınkini alırım. Olay bu kadar açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoly

Merhabalar benim boya takıntım yok ama boyasız tertemiz diye piyasasina gore daha fazla para ödemek için pazarlik yapmışım sonra eksperde boya çıkınca ve satıcının fiyat indirimine gitmemesi üzerine almaktan vazgeçtim. Yoksa herşeye ragmen fiyatta indirim yapsa yine almaya niyetim vardı. Yoksa sizinle aynı fikirdeyim

Alıntıları Göster
    O konuda haklisiniz hocam, ancak benim tavrim boyasiz oldugu icin degerini arttirmamaktan yana olur mesela, satici sirf bu yuzden fiyata giydiriyorsa baska alici bulsun derim :) insanlarin cizik konusundaki bu hassasiyetleri ortadan kalkar ise boyasiz diye fiyatini yukseltmek isteyenler de ortadan kaybolur.

• 2 elde expertiz yasal zorunlu hale getirilmeli, expertiz olmayan araçların devri yapılmamalı aracı kim satıyorsa expertiz yaptırmalı ve satışa hazır etmeli, TÜVTÜRK gibi lisanslı kurumsal firmalar yapabilir,expertiz sigortası getirilmeli, expertiz boya,motor bir kaç içeriketen ziyade A-Z tüm detayları içermelidir.Araç fiyatı da expertiz belirleyici olmalı. Satıcı malının değerini koruyacak,alıcıda bütçesine göre araç alacak, tedbir,yasla düzenleme,iyi exper vsss. hepsi hikaye:
    EN ÖNEMLİSİ AHLAK OLMALIDIR.
    PİYASA AHLAKSIZLIĞIN DİBİNİ YAŞIYOR.
  • mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    serviste kayıt çıkıyorsa ve başka yerinde işlem yapılmadıysa açıklamaya bu durumu yazarak satabilirsiniz.. bence hatasız olarak değerlendirilebilir. sonuçta 2006 model zaten boyasız olması çok zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Simdi bende Hyundai Accent era var dizel 2006 model ilk sahibinden aldim. İlk sahibi benim amirimdi.
    Arabanin boyasi zamanla dokulmeye başladı ve aldigi bayi ile görüştü. Bayi hatalı boya atilmis diyip arabayi komple garanti kapsamında boyadi 2012 yilinda. Arac 2016 ya kadar servis bakimli.servis aranip plaka verildiginde garanti kapsaminda boyandigini söylüyor. Ben boyanmadan onceki halinide aonraki halinide biliyorum. Orjinal 150bin km de. Ben simdi bu arabayi ev almak için satma durumum var. Bu durumu ilanda nasil bir yol izleyerek satmam gerekir. Birde fiyati hatasız gibimi degerlendirmem lazım. Araçta hata yok yani. Siz degerli forumdaslara sormak istedim
    Hocam siz aracı alırken boyandığı için indirimli aldıysanız satarken fiyatı kırıp satarsınız, yok amirinizin üst limitten koyduğu fiyattan aldıysanız şansınızı deneyin siz de indirimsiz satın diyecektim amaa kimse yanaşmaz bu duruma. Fiyatı her halükarda kirmaniz gerek bence. Komple boyandığını duyan ön yargılı alıcı arkasına bakmadan kaçabilir. Bu devirde kimse kimseye güvenmiyor artık

• Özet: yıllar boyu bu ülkede kazalı pert araçlar hatasız diye alınmış satılmış elden ele dolaşmış kimse de buna müdahale etmemiş.
  • Ekspertiz yerine aracı yetkili servise gösterebiliyor muyuz?
  • Sıfır araç konusunda haklısın aldığım 2017 model sfır honda'nın şasi'nin yamulmuştu 1 hafta sonra expertize soktuğumuzda farkettik ama bişey yapamadık .
  • Beklenen oluyor.Tarcanlar'a tehditlerin dozajını artırmışlar.Piyasada dürüst iş yapmak gerçekten çok zor.İnşallah başlarına bir şey gelmez.(Son videosunda açıkladı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprmo -- 5 Aralık 2019; 13:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprmo

Beklenen oluyor.Tarcanlar'a tehditlerin dozajını artırmışlar.Piyasada dürüst iş yapmak gerçekten çok zor.İnşallah başlarına bir şey gelmez.(Son videosunda açıkladı).
    Son videodaki 9:22 herseyin ozeti yazik

• Meşhur Tarcanlar Oto Expertiz 'de expertiz yaptırdım. işte bunu bakın ve ne kadar şerefsiz var anlayın
  • Bir ara aracımı satayım dedim, kaza yapmış ve parçalarını serviste değiştirtmiştim.
    canım tatlıdır, hem eşimle de biniyoruz kazalı parça dayanımını yitirdiği için sattığımda da başkasının günahına girmemek adına düzelttirip boyatmak yerine değiştirmeyi tercih ederim hep ama bizim millet serviste orjinal parçayle değişmiş almaz yamuğu düzeltilmiş dayanımını yitirmiş alır...
    değişik bir ülkeyiz vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprmo

Beklenen oluyor.Tarcanlar'a tehditlerin dozajını artırmışlar.Piyasada dürüst iş yapmak gerçekten çok zor.İnşallah başlarına bir şey gelmez.(Son videosunda açıkladı).
    Hiç bir şey olmaz, adamlar dürüst iş yapıyor.

Zaten kimseden de çekindikleri yok...
  • 2017 de kocaelinde galeriden bulduğum bravoyu oraya götürmek istediğimi söyleyince galerici başta mırın kırın etti ama şansa dediği çıkmıştı sadece ve o yıl bile 130 lira ödemiştim 1 saat incelemişlerdi. dükkan küçüktü sanırım değiştirmişler yerlerini.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.