< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Meşhur Tarcanlar Oto Expertiz 'de expertiz yaptırdım. (11. sayfa)
-
-
tarcanlarda komple bir ekspertiz ücreti ne kadar acaba. -
400 ₺
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Elektrikçiler bi kutu dirençle milleti kandırıyor, bunu denetleyecek kurumlar da öyle seyrediyor, insan canı var ortada, bu işin kuralları artik oturmalı. Airbag ve kademeli tutan kemer hayat da kurtarır, adam da öldürür!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasanın sorunu bu zaten, fiyatlara da yansıyor.
KU-RAL-SIZ-LIK
Bu konuda ciddi bir çalışma yapılıp, ilgili yerlere şikayet etmek farz oldu, tıpkı , internet hızlarındaki artışı sağlayan arkadaşlar gibi.
Kanun, yaptırım yok mu? Yoksa neden yok? İnsan hayatı söz konusu... -
Her eksper böyle kontrol etse sorun yok hepsinde de aynı cihaz var zaten, söylenenden farklı çıkan araçların videolarını atıyor bunlar da seçme oluyor haliyle.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şimde de sıfır, kazasız, boyasız para sayma makinesi alacaklarmış.quote:
Orijinalden alıntı: labidu
Para basmak diyoruz buna
Alıntıları Göster -
Tarcanlar gibi bir firmayı, dürüstçe iş yapıp şerefsiz ve üç kağıtçı insanları ifşa ettikleri için bazı insanlar ve firmalar karalamaya kalkıyor.
Anlamıyorum, adam gözümüze sokuyor milletin yaptığı üç kağıtçılıkları buna rağmen hala tarcanları karalamaya kalkan, aşağılamaya kalkan insanlar mevcut.
Müstehak sizin gibilere perte çıkmış araçları sıfır diye satmaları..
Ben tarcanlar gibi bir işletme olacağım ve tehdit edileceğim, valla tehdit etmeye bir allahın kulu cesaret edemez... -
Olayın yaşandığı tarihe bir bak ondan sonra yorum yap istersen. Geçen sene yaşanan olaya artık baydi , reklam falan yazıyorsun. Ben o dönem nasıl bir işleyiş olduğunu ve nasıl bir yer olduğunu anlatmak için yazdım onu.quote:
Orijinalden alıntı: 34GKN1907
82 liralık ucuz araba en çok satış olan zamanda taa oraya ekspertize gidecek sahibi kabul edecek kaput tavan boya çıkacak adam indirim kabul etmeyecek ama indirim kabul etse tavanı kaputu boyalı aracı alacak olan da taa tarcanlara gidecek hikayenin hiç bir yeri elle tutulur değil valla tarcanlar reklamı artık çok baydı zaten de bilerek seçilmiş mizansen videolara hayranlık duyanlara da hayret ediyorum cihaz var teknoloji var belli zaten olay araba üretilmiyor kontrol ediliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boyalı arabalarda dalavere olmasa gider boyalı alırız. satıcılar dalavere yapıyor 1 karış boya diyor halbuki kaldırıma vurmuş alt takımı dağıtmış. altı üstü bir araba alacaz, neden gidip dalavere riski olan bir arabayı alalım. boyasız alırım kafam rahat eder. sanki satıcılar zemzemle yıkanmış, suç alıcılarda. takıntı değil bu, mecburiyet.
arabayı çarptın Allah korusun. foto çek, boyanacak, foto çek, macunmu boyamı düzeltmemi fotoyu çekki satarken göster. satıcı dürüst olsun önce. -
İstanbulda şubeleri açılmış araç alırsam muhakkak giderim. yandex.haritalarTarcanlar Tuning Oto Ekspertiz İstanbul Şubesi, otomobil ekspertizi, Esenkent Mah., Vildan Sok., No:25, Ümraniye, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalarhttps://yandex.com.tr/harita/org/tarcanlar_tuning_oto_ekspertiz_istanbul_subesi/12563093617/?ll=29.186435%2C40.996745&z=15.03
-
Bursa şubesini deneyen var mı?
-
-
Güncel ekspertiz ücreti ne kadar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenGüncel ekspertiz ücreti ne kadar?
hiç bilmiyorum ama başlangıç pakedi kesin 500'den az değildir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmihiç bilmiyorum ama başlangıç pakedi kesin 500'den az değildir.
Alıntıları GösterPaket işinin aldatmaca olduğunu söylüyorlar, dolayısı ile paket uygulaması yok.
Fiyat da en son 600 olmuştu, yeni zam geldi mi bilmiyorum.
-
ben olsam bin lira yaparım.
madem sen takıntılı bir arkadaşsın aracı göstermek için 2 saat yol gelmişsin. birde 1000 lira ver aklın başına gelsin.
o kadar videoyu senin kara kaşın için çekmedi.
helal olsun.
bu memlekette keriz kazı kazı bitmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: münzeviiPaket işinin aldatmaca olduğunu söylüyorlar, dolayısı ile paket uygulaması yok.
Fiyat da en son 600 olmuştu, yeni zam geldi mi bilmiyorum.
Alıntıları GösterExpertiz ücreti 600 tl mi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Anlamadığım evi boyatıyorsunuz araba boyalı olunca ne oluyor kaza yapıp pert olmadıysa avrupada vs araba değerlenir bizdede değer kaybediyor görsel zevk yok bizde.Avrupada ki gibi 5..6 asgari ucretle sifir araba alinabilecek kadar alim gucu olursa millet de o zaman boyaya bakmaz. Alir 10 yil biner hurdaya verir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X