Şimdi Ara

Meşhur Tarcanlar Oto Expertiz 'de expertiz yaptırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
8
Favori
87.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ; İki hafta önce istanbuldan bir araç almak için satıcı ile anlaştım. Expertizde temiz çıkarsa almak üzere anlaştık. Satıcı ilk başta biraz neden oraya gidiyoruz uzak vs diye mırın kırın yaptı. Akşam üzeri vardık Tarcanlar expertize beş araç falan vardı önümüzde iyi dedim çok sürmez. Çünki çevremde ekspertiz yaptıran çok arkadaş oldu. Genelde sıra size geldiğinde 10-15 dakika sürüyordu. Burada araç minimum 30 dakika duruyor oda temizse. Ben sonuncu kişiydim saat 19.15 d başladılar , 20.00 da çıktık ekspertizden 45 dakika sürdü. Sona kalınca içimden dedim şimdi saat geç oldu bunlar baştan savma bakar gönderirler beni. Ama şaşırttılar beni. Benden bi önceki araç Bmw x3 idi. 450.000 Tl ye almış sahibi. Benim getirdiğim araç 82.000 e anlaşmıştık. Şunu farkettim bmw ye nasıl baktılarsa benim araca da öyle baktılar. Velhasıl satıcının dediği gibi çıkmadı araç. Tavanda kaputta boya çıktı. Araç sahibi fiyatta indirim yapmaya da yanaşmayınca almaktan vazgeçtim. 300 Tl ye bakıyorlar. Ben memnun kaldım kısacası. Birde şunu farkettim kendilerine deli gibi sıfır araç da geliyor. Sıfır araçlardan birinde lokal boya da çıktı hatta. O yüzden sıfır araç alırsam genel boya vs var mı diye baktırırım artık mutlaka. Boya çıkan araç da Ford ranger. Ha birde ekspertizin sonuna doğru , araç satıcısı yanınızda olmadan gidin exper yapan kişinin yanına. Satıcı onun yanında çok rahat konuşamıyorlar.

• Çok ilginç bir yorum. Araca temiz boyasız kız gibi diceksin. Sonra experde orasi burası boyalı çıkınca ben bilmiyordum deyip eksper parasını bana odeteceksin. Yanlış anlamayin ama 80 bin liraya aldığım arabayı ekspere de sokarım. O eksper parasini essek gibi de odetirim. Benim aracı almayı düşündüğüm kişi aracın ilk sahibi. Bilmiyordum diye bir şey yok kendi kendine mi boyandı bu. Kendiniz ekspere izin vermiyormussunuz madem o kadar iddaalisiniz kendiniz 80 bin liraya araba alirken de yaptirmayin o zaman inanalim. 20-30 liralik arabalardan bahsetmiyoruz.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Tarcanlar Oto Ekspertiz'de Memnun Kalıcı Bir Deneyim

Tarcanlar Oto Ekspertiz'de yaptırılan expertizler, otomobil sahiplerinin araçlarının sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışıp çalışmadığını belirlemelerine yardımcı olur. Konya, Ankara ve Bahçelievler gibi Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan şubeleriyle Tarcanlar, müşterilerine kapsamlı ve güvenilir expertiz hizmetleri sunar.

Müşterilerin çevrimiçi yorumları, Tarcanlar Oto Ekspertiz'in çalışmalarından genel olarak memnun kaldıklarını göstermektedir. "Tarcanlar Oto Ekspertiz Konya yorumlar" araması, müşterilerin uzman teknisyenleri, hızlı ve verimli süreci ve detaylı raporları övdüğünü ortaya koymaktadır.

"Tarcanlar Ekspertiz yorum" aramasıyla yapılan yorumlar, expertiz sürecinin şeffaf ve tarafsız olduğunu vurgulamaktadır. Müşteriler, araçlarının eksiksiz bir şekilde incelendiğini ve herhangi bir olumsuz bulgunun dürüstçe bildirildiğini belirtmektedir.

"Tarcanlar Ekspertiz Ankara yorumları"ndan anlaşıldığı üzere, Ankara şubesi de müşteriler arasında olumlu bir üne sahiptir. Yorumlar, teknik ekibin bilgisini, müşteri hizmetlerinin kalitesini ve uygun fiyatlarını övmektedir.

"Tarcanlar Bahçelievler yorumları"na bakıldığında, Bahçelievler şubesinin de müşterilere benzer şekilde olumlu bir deneyim sunduğu görülmektedir. Müşteriler, randevu almanın kolaylığını, zamanında teslimatı ve raporların anlaşılırlığını vurgulamaktadır.

Yukarıdaki yorumlar, Tarcanlar Oto Ekspertiz'in otomobil sahipleri için güvenilir ve profesyonel bir seçenek olduğunu göstermektedir. İster Konya, Ankara, Bahçelievler veya başka bir şehirde olun, güvenli ve sağlıklı bir araç sürmek için Tarcanlar Oto Ekspertiz'den expertiz hizmeti alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Exper ücretini kim ödedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yalnız adamlar deli para kazanıyor ha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavan kaput temiz 82 bin lira ise kaput boyalı 70 bin tavan da boyalı 60 bin lira eder araç.
    Satıcı sazan arıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

yalnız adamlar deli para kazanıyor ha
    Para basmak diyoruz buna

• Bu ülkede işini düzgün yapıp para kazanamayacak adam yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

yalnız adamlar deli para kazanıyor ha
    İşlerini iyi yapıyorlar, helali hoş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya Oto Expertiz
    6 yıl önce açıldı
    KURTAY OTO RENAULT ÖZEL SERVİS
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç, sahibinin dediği gibi çıkmamış ekspertiz parasını sen vermedin umarım ?

• Kısaca diyeceksin ki adama eğer dediğinden fakrli birşey çıkarsa bütün masrafı sen karsilarsin. Okey demezse yol ver gitsin boyaya çok takılma önemli olan değişen parçadır

• İyi bakıyorlar bakmasına da eğer en alt paket 300 tl ise yuh diyorum sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç satarken hiç bir ekspertiz ücretini karşılamam alırkende satıcıdan istemem her adamdan araba almam her adamada araba satmam leşci mezarcı al/satçı galerici ile hiç işim olmaz zorla araba satmıyorum bu güne kadar dediğim hariç bir şey çıkmadı bir araçta sorun yaşadım ekspertiz boyayılı parçayı bulamadı bende ekspertiz sonu burada boyalı dedim maceram başladı sanayide gezmediğimiz kaportacı kalmadı hepsi bir şey dedi en son adamın motor ustası aracı aldı gitti geldi boyalı parcaları sordu bizde sen söyle deyince boyasız iki kapıya boyalı geri kalan orijinal dedi alıcı benle pazarlığa oturdu yok araba boyalı bilmem ne
    araç alırken piyasa ortalaması araçlara bakarım ucuzana kaçmam

• Experleri kötülemek için söylemiyorum ama sadece boya varmı yokmu ona bakip geçiyorlar . Yahu elime cihaz alir varmi yokmu onu bende anlarim . Ne araç direğine bakiyorlar nede başka biryere. Siz siz olun gidin sanayiye bir kaporta ustasina götürün daha iyi . Valla bak . Geçen arkadaş arabayi satacakken kendisinin bilmediği bir sürü boya ve hasarla karşilaşti üstelik oda aracı alirken exper yaptirmişti. Experler benim için bitmiştir. Sanayide ustanin gözünü seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamofyou

Experleri kötülemek için söylemiyorum ama sadece boya varmı yokmu ona bakip geçiyorlar . Yahu elime cihaz alir varmi yokmu onu bende anlarim . Ne araç direğine bakiyorlar nede başka biryere. Siz siz olun gidin sanayiye bir kaporta ustasina götürün daha iyi . Valla bak . Geçen arkadaş arabayi satacakken kendisinin bilmediği bir sürü boya ve hasarla karşilaşti üstelik oda aracı alirken exper yaptirmişti. Experler benim için bitmiştir. Sanayide ustanin gözünü seveyim.
    eline cihaz alan anlıyor demek
    TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ KOCAELİyoutube
    BİZE “SHOW YAPIYOR DİYEN ANTALYADAKİ EKSPERTİZ ORİJİNAL ARACA KOMPLE BOYALI 4 PARÇA DEĞİŞEN ÇIKARDI
    https://www.youtube.com/watch?v=ulEQvCsJDgw

• ortalama araclar 50 bin tl varsin 300 500 olsun duzgun olsun yeter insanimiz biraz bu konuda ölücü 100 bin araca oder ama mesela 500 tl expere cok der uygun exper arar cok uyguna exper de var tabi ama sonra yarin araci aatmaya kalkinca aci gercek ortaya ciksa ne olcak fabrikasyon boya atan ustalar var

bu arada tarcanlar ile alakam yok arac alcak olsam yesil oto ve tarcanlara giderdim

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

eline cihaz alan anlıyor demekhttps://www.youtube.com/watch?v=ulEQvCsJDgw

Alıntıları Göster
    buna cok gülmüştüm tornavida ile kazımak nedir, acaba arkadasın arabasınıda o dediği eksperler tornavida ile kazısa ne yapar

• Galericileri dirençle kandıran adam Sami Tarcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamofyou

Experleri kötülemek için söylemiyorum ama sadece boya varmı yokmu ona bakip geçiyorlar . Yahu elime cihaz alir varmi yokmu onu bende anlarim . Ne araç direğine bakiyorlar nede başka biryere. Siz siz olun gidin sanayiye bir kaporta ustasina götürün daha iyi . Valla bak . Geçen arkadaş arabayi satacakken kendisinin bilmediği bir sürü boya ve hasarla karşilaşti üstelik oda aracı alirken exper yaptirmişti. Experler benim için bitmiştir. Sanayide ustanin gözünü seveyim.
    Sizi de dirençle kandırmışlar. Sanayi ustası mı?

• Mevcut aracımda bayi çıkışlı boyalı ve ilk sahibi bilmiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Kısaca diyeceksin ki adama eğer dediğinden fakrli birşey çıkarsa bütün masrafı sen karsilarsin. Okey demezse yol ver gitsin boyaya çok takılma önemli olan değişen parçadır
    Aynen hocam. Akordiyon olmuş kapıyı kaportayı değiştirmek yerine tamir ettirmek daha mantıklı

Değişeni olmasın önemli olan o

• Çok takiliyorsunuz altı üstü araba al bin işte motoruna bak kaporta olarak çürük varmı bak.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.