Şimdi Ara

Meşhur Tarcanlar Oto Expertiz 'de expertiz yaptırdım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
8
Favori
87.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efruz

Exper ücretini kim ödedi
    Satıcı ödedi öyle anlaşmıştık zaten. Experde birşey çıkarsa yol masrafları ve Exper sana ait demiştim tamam dedi. Boya çıkınca itiraz da etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Araç, sahibinin dediği gibi çıkmamış ekspertiz parasını sen vermedin umarım ?
    Satıcıya odettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Mevcut aracımda bayi çıkışlı boyalı ve ilk sahibi bilmiyordu.
    Evet bu durum çok yasaniyormus birde. O yüzden sıfır arac alırken de boya için expere baktirmak gerekiyor mutlaka.

• Atık sahibinden değil malesef galeriden araç bakıyorum. Hem daha araştırmaya müsait. Yok vaktim yok bilmem ne demiyorlar. İstediğim ekspere sokuyorum. Pazarlık da daha fazla oluyor hem. Sahibinden araç filan alınmaz. İş tersine döndü.
  • 45 dakika neyine bakıyor aracın. Dükkan zaten bomboş ekipman, makine filan yok ki dükkanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

45 dakika neyine bakıyor aracın. Dükkan zaten bomboş ekipman, makine filan yok ki dükkanda.
    Dyno testi , diagnostic test birde boya testi vs. En çok da sağına soluna orasına burasına bakarken vakit geçiyor.

• Otorapor da kurumsal bir firma. 2 ayrı yere yaptırdığım ekspertizde ilk firmanın bulamadığı şeyleride söyledi.

• Bu araçta dediğinden başka bişey çıkarsa expertiz parası sana ait muhabbetide baydı.
    Aracı satarken kardeş araç bu benim bildiğim,durumu bu, fiyatı bu işine geliyorsa.
    Ha arabada dediğimden fazla 2 parça boya çıkar eyvallah 500 daha kırayım ama geri kalanı senin tercihin
    İşine geliyorsa expertize sok gelmiyorsa sokma.
    İşine gelen alır gelmeyen almaz.
    Hatta çoğu satışımda expertize izin de vermiyorum. Götürüyosun insanın canını sıkıyorlar abuk, subuk şeyler söylüyorlar alıcı kaçıyor.
    Götürürsün motora şanzımana boyasına baktırırsın bitti.
    Expertiz efendi çıkıyo bunun balatası bitmiş Ulan araba 10 senelik bırakta balatası bitsin. Ben kız gibi arabayı yapıp satacaksam 50 yerine 70 isterim zaten.
    Alıcı da yamyam hemen fiyat düşüreyim falan hiç çekemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 17 Kasım 2019; 17:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

Bu araçta dediğinden başka bişey çıkarsa expertiz parası sana ait muhabbetide baydı.
    Aracı satarken kardeş araç bu benim bildiğim,durumu bu, fiyatı bu işine geliyorsa.
    Ha arabada dediğimden fazla 2 parça boya çıkar eyvallah 500 daha kırayım ama geri kalanı senin tercihin
    İşine geliyorsa expertize sok gelmiyorsa sokma.
    İşine gelen alır gelmeyen almaz.
    Hatta çoğu satışımda expertize izin de vermiyorum. Götürüyosun insanın canını sıkıyorlar abuk, subuk şeyler söylüyorlar alıcı kaçıyor.
    Götürürsün motora şanzımana boyasına baktırırsın bitti.
    Expertiz efendi çıkıyo bunun balatası bitmiş Ulan araba 10 senelik bırakta balatası bitsin. Ben kız gibi arabayı yapıp satacaksam 50 yerine 70 isterim zaten.
    Alıcı da yamyam hemen fiyat düşüreyim falan hiç çekemem
    Çok ilginç bir yorum. Araca temiz boyasız kız gibi diceksin. Sonra experde orasi burası boyalı çıkınca ben bilmiyordum deyip eksper parasını bana odeteceksin. Yanlış anlamayin ama 80 bin liraya aldığım arabayı ekspere de sokarım. O eksper parasini essek gibi de odetirim. Benim aracı almayı düşündüğüm kişi aracın ilk sahibi. Bilmiyordum diye bir şey yok kendi kendine mi boyandı bu. Kendiniz ekspere izin vermiyormussunuz madem o kadar iddaalisiniz kendiniz 80 bin liraya araba alirken de yaptirmayin o zaman inanalim. 20-30 liralik arabalardan bahsetmiyoruz.

• 0 araç alırsan, ancak aldıktan sonra baktırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apoly

Çok ilginç bir yorum. Araca temiz boyasız kız gibi diceksin. Sonra experde orasi burası boyalı çıkınca ben bilmiyordum deyip eksper parasını bana odeteceksin. Yanlış anlamayin ama 80 bin liraya aldığım arabayı ekspere de sokarım. O eksper parasini essek gibi de odetirim. Benim aracı almayı düşündüğüm kişi aracın ilk sahibi. Bilmiyordum diye bir şey yok kendi kendine mi boyandı bu. Kendiniz ekspere izin vermiyormussunuz madem o kadar iddaalisiniz kendiniz 80 bin liraya araba alirken de yaptirmayin o zaman inanalim. 20-30 liralik arabalardan bahsetmiyoruz.

Alıntıları Göster
    Arabanın ilk sahibi olsam haklısınız ben genel olarak söyledim
    Adam geliyo 2006 model arabaya dediğin gibi çıkmazsa parasını alırım diye. Kardeş ben 5. Sahibiyim ne biliyim diyorum işine gelirse sok gelmezse sokma
    İlk sahibi olup yalan söyleyenin parasını almakla kalmam üstüne döverim.
    Ayrıca 19 araba aldım bugüne kadar hiçbirini expere sokmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Bu ülkede işini düzgün yapıp para kazanamayacak adam yok.
    Ciddi istisnaları olsa da genel olarak öyledir. Ama şu var, kusursuz iş yapsanız da işin içine haksız rekabet, siyaset ve kirli ticaret unsurları (iftira gibi) girince sizi lekelemeye çalışan ve kuyunuzu kazan çok rakip olacaktır. Bizzat yaşadığım bir gerçeklik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Kasım 2019; 19:30:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamofyou

Experleri kötülemek için söylemiyorum ama sadece boya varmı yokmu ona bakip geçiyorlar . Yahu elime cihaz alir varmi yokmu onu bende anlarim . Ne araç direğine bakiyorlar nede başka biryere. Siz siz olun gidin sanayiye bir kaporta ustasina götürün daha iyi . Valla bak . Geçen arkadaş arabayi satacakken kendisinin bilmediği bir sürü boya ve hasarla karşilaşti üstelik oda aracı alirken exper yaptirmişti. Experler benim için bitmiştir. Sanayide ustanin gözünü seveyim.
    Nick mesaj uyumu ahahahhhaha

• Olur da araç yenilersem inşallah giderim tarcanlara. Babana güvenmeyeceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki metod nasıldı? Peşin ödeme mi yapıldı yoksa iş sonunda mı heriften aldılar ücreti? Çamura yatacak adam çok memlekette.

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Peki metod nasıldı? Peşin ödeme mi yapıldı yoksa iş sonunda mı heriften aldılar ücreti? Çamura yatacak adam çok memlekette.
    Ücret en sonda rapor verilirken alınıyor. Araçta boya vs olmasaydı ben odeyecektim ve aracı alacaktım. Alıcı ile baştan bunu kesin bir dille görüşmek gerekiyor. Yoksa dediğin gibi sonradan çamura yatan okuyormuş duyduğumuz kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamofyou

Experleri kötülemek için söylemiyorum ama sadece boya varmı yokmu ona bakip geçiyorlar . Yahu elime cihaz alir varmi yokmu onu bende anlarim . Ne araç direğine bakiyorlar nede başka biryere. Siz siz olun gidin sanayiye bir kaporta ustasina götürün daha iyi . Valla bak . Geçen arkadaş arabayi satacakken kendisinin bilmediği bir sürü boya ve hasarla karşilaşti üstelik oda aracı alirken exper yaptirmişti. Experler benim için bitmiştir. Sanayide ustanin gözünü seveyim.
    Experi yapan ustalardan kaportaya bakıp boya ölçüm cihazını kullanan kişi Sami Tarcan. Kendisi boya kaporta ustası aynı zamanda. Sıfır araç alanlar direk ona geliyordu zaten. Sadece kaportaya boyaya baktiriyordu onlar.

• 3 sene once bayiden arac alcakti peder honda civic yanina boyaci arkadasini almis gitmis para vs herseyi verdiler arac bayideydi zaten nasil farkettiyse arkadasi bu araci boyamislar demis bakiyorlar halket boyali tirdan indirirken dusurmusler tampon degismis sol on camurluk duzeltilmis boyanmis aracin parasini zor bela geri aldiydik indirim yapalim diyorlar bide nasil serefsizliktir ya adam sifir araba hevesi vardi alamadi bayilerde serefsiz

Daha sonra komsu 0 egea aldi neyse 10 bin bakimina götürmüş arac liftten dusurmusler nasil becerdiler bilmiyorum cam yerden arabasini izliomus adam napti etti 15 bin lira para odediler adama arka on kapiyi degistirdiler aynayi degistirdiler diger yerlerine bisi olmamis allahtan bayidende belge aldi lifte kaldirilirken yan yattigina dair :) biraz gülünç ama basina geliyor hersey insanin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlamadığım evi boyatıyorsunuz araba boyalı olunca ne oluyor kaza yapıp pert olmadıysa avrupada vs araba değerlenir bizdede değer kaybediyor görsel zevk yok bizde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.