Şimdi Ara

Meşhur Tarcanlar Oto Expertiz 'de expertiz yaptırdım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
222
Cevap
8
Favori
87.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekspertiz Sami Tarcan tarafından mı yapıldı elemanları tarafından mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsuz saygısız yorum yapma bu foruma senin gibilere ihtiyaç yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bukadar boya takınsı olan varsa gidin elcometre boya makinesine alın kendiniz bakın 90 120 arası mikron boyasızdır ford ve mercedes de bazen kalın ama boyasız oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Ekspertiz Sami Tarcan tarafından mı yapıldı elemanları tarafından mı?
    Sami tarcan ve serdar tarcan yapiyor testleri. Sami bey boya kaporta işlerine bakiyor. Serdar bey aracı bilgisayara bağlayıp bakıyor. Oğuzhan diye biri daha var oda dyno testini yapıyor bu aracın motor durumy bilgisini veren test.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Anlamadığım evi boyatıyorsunuz araba boyalı olunca ne oluyor kaza yapıp pert olmadıysa avrupada vs araba değerlenir bizdede değer kaybediyor görsel zevk yok bizde.
    Usta sen alırken öyle yap boyasız temizini değil de , boyalısını al şöyle komple boyalı olsun hemde ileride boyatma derdin de olmaz. Görsel zevkin yükselsin biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bukadar boya takınsı olan varsa gidin elcometre boya makinesine alın kendiniz bakın 90 120 arası mikron boyasızdır ford ve mercedes de bazen kalın ama boyasız oluyor
    Hocam yazılanları boya takıntısı olarak yorumlamak biraz saçma olmuş. Elcometre nin normal gösterdiği fakat boyali olduğu durumların olduğunun da umarım farkındasınızdır. Sorun boya takıntısı değil , insanlarin karşısındakini aptal yerine koyuyor. Boyalı araca temiz diyor. Ona göre pazarlik yapiyorsun anlaşıyorsun gidiyorsun ekspere arac boyali çıkıyor. Bunu karşı tarafa bildirseler ona göre konuşur anlaşırız. Satıcı şunu yapıyor üç kuruşluk aklıyla. Nasıl olsa uzaktan geliyor alıcı iki boyadan birşey olmaz o kadar yolu geldiyse alır diye düşünüyor. Boyali cikinca 500 lira duseyim hadi diyor. Kimisi ugrasmayayim deyip alıyor sonra.

• ne kadar salak saçma bir cevap vermişsiniz büyükşehirde boyasız araç bulmak çok zor kazayı bırak sürtme , çizik hafif göçük kimin başına gelmiyor birkaç senede mümkün değil gelmemesi ne olacak boyadan ? Aracın şasisinde , direklerde kaza yoksa boya falan laf eden ancak cahil türk halkıdır kendi aracımda boya yok ama kapalı otoparta haftasonları kullanılıyor heran olabilir eski aracımı otoparta sürtmüştüm olabilir her insanın başınada gelebilir.2 sene önce temmuz ayında İstanbul a dolu yağdı ne yapıcaskın çöpemi atıcaksın arabayı yada boyalı diye yarı fiyatınamı vereceksin ?
  • TARCANLARı YouTube’dan takip ediyorum evet bence çok ilgililer bence işini düzgün yapıyorlar
    Bu yorumumu önüne gelen computest açtığı icin yazıyorum , arabadan anlamıyor ama elinde bir boya cihazı bıp bıp kendini bir iş yapıyorum sanıyor aracın çoğu yerinden habersiz Bilgisiz ..

İşte tamam mı tamam la iş yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Apoly

Usta sen alırken öyle yap boyasız temizini değil de , boyalısını al şöyle komple boyalı olsun hemde ileride boyatma derdin de olmaz. Görsel zevkin yükselsin biraz.

Alıntıları Göster
    Şunun verdiği cevaba bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 18 Kasım 2019; 1:12:31 >
  • 300 tl ban sebebidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamofyou

Ne diyorsuz saygısız yorum yapma bu foruma senin gibilere ihtiyaç yok
    Emredersin abi çay da verimi hehehehehee

• Adamlarin Youtube kanali acildigindan beri ben internetten dizi izlemiyorum :) Ve o adamlarin sayesinde sanayimizin, kaporta hatta boya ustalarimizin istediklerinde cok iyi is cikarabileceklerini anladim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

ne kadar salak saçma bir cevap vermişsiniz büyükşehirde boyasız araç bulmak çok zor kazayı bırak sürtme , çizik hafif göçük kimin başına gelmiyor birkaç senede mümkün değil gelmemesi ne olacak boyadan ? Aracın şasisinde , direklerde kaza yoksa boya falan laf eden ancak cahil türk halkıdır kendi aracımda boya yok ama kapalı otoparta haftasonları kullanılıyor heran olabilir eski aracımı otoparta sürtmüştüm olabilir her insanın başınada gelebilir.2 sene önce temmuz ayında İstanbul a dolu yağdı ne yapıcaskın çöpemi atıcaksın arabayı yada boyalı diye yarı fiyatınamı vereceksin ?
    Usta niye anlamıyorsunuz tek tek yazdırıyorsunuz ? Sorun boyalı olması değil sorun boyasız dediği aracın boyalı olması diyorum hala ne var boya varsa diyorsunuz.

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Belgesel tadında expertiz yapıyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 18 Kasım 2019; 8:19:53 >
  • Tarcanlara helal olsun adamlardan bişey kaçmıyor. Bir çok galerici tarcanlara götürecem diyince mırın kırın ediyormuş zaten.
    Bi aracı göstermişti önceki ekspertizde tavan orjinal demiş. Sami bey bakmış evet tavanda boya yok ama direklerden kesilip eklenmiş başka bir araca ait tavan
    Yani eline küçük bi boya makinesi olan ekspertiz açınca durum bu. Böyle güvenilir yerlere göstermek lazım.
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    80-100 bin para vereceksen 300 ne ki, açıkçası piyasada ki bu dolandırıcılar yüzünden 30 binlik bir araç bile alsam veririm o parayı ne aldığını bilmiş olursun
  • 2.el araba bakıp sıfır araç beklentisine girenler yüzünden piyasa bu hale geldi 30 liralık tenekeler 50 lira oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2020 boya takıntısı hala daha ülkenin gelişemediğinin kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 18 Kasım 2019; 9:34:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.