Şimdi Ara

MESLEĞİNİZ NEDİR SEVEREK Mİ YAPIYORSUNUZ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
20.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mühendisim, bi sene öncesine kadar çok stresli de olsa seviyordum işimi. 1 senedir kriz sebebiyle herkese mobbing yapıp işten atıyorlar. Bu sebeple sevmemeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelirim iyi. Ülkenin şu durumunda Halime şükrediyorum ama işimden nefret ediyorum. Hayata geç atılmanın bedeli diyelim.
  • Denizciyim 3200 dolar maaş alıyorum, 20-30 farklı ülke gördüm , nefret ediyorum, hayatınızı satiyosunuz resmen para için.

• Kasabım. Ankarada mezbahane de calasiyorum güzel iş. Sigortası var. Yan hakları da iyi. Tavsiye ederim. Müşteri memnuniyeti derdi de yok. Kes kes at.

• quote:

Orijinalden alıntı: spiegel herni

Tip okuyorum, memnun değilim. Severek yapmayacagim. Şu anda başka fakulteden insanlar var cevremde hep, fizik matematik soruları tartisiyorlar kulağım onlara kayıyor. Benimkinden daha ilgi çekici geliyor.
    Takma ad, yorum uyumluluğu.

• gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisiyim, Antalya'da yabancı bir firmada "Procurement Engineer & Lead Buyer" olarak çalışıyorum. 20 sene geçirdiğim şehirde, iyi bir firmada çalışmak güzel ama 1 sene oldu ofise geçeli 1.5 sene sahada çalıştım, bazen sahayı özlüyorum onun dışında mutluyum.
    2 kere ciddi iş kazası geçirince sahayı bıraktım
  • polis memuruyum. İşimi seviyorum ama sevdirmemek için ellerinden geleni yapanlar var. Son şans yada işsizlik gibi bir sorun yüzünden de secmedim. Kazandım mevcut isimden istifa ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Psikoloğum. Severek tercih ettim ve hala öyle devam ediyorum
    ne kadar kazanıyorsun hocam?hala aklımda kalan mesleklerdendir özelden de olsa yaz lütfen internette sağlıklı bilgi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legum Magister

Avukatım, severek yapıyorum.
    ne kadar kazanıyorsunuz hocam özelden de olsa yazın lütfen
  • İşinizde başarılar dilerim. Umarım ben de gelecek iş hayatımda sizin gibi mutlu olurum.
  • Mimarım. 4 sene yapı denetim. 3 sene ruhsat proje. Şuanda yapı bilgisi modellemesi üzerine çalışıyorum. 3 senedir yabancı firmalara danışmanlık yapıyorum. Şuanda mevcut krizden firmayı Almanya ya taşıdılar gitmedim. En son 6400 maaş alıyordum. Yakın zamanda tekrar üniversite girip elektrik elektronik okuyasım var. Mesleği sevmediğimden değil elektroniğe hobim var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay arkadas acik sozlu olman cok guzel bende sana sunu soyliyim o sabunu alanlar kandirark sattigin sabunlarla obur tarafta catir catir .....HAKKINI ALACAKTIR hic korkma

• Bilgisayar müh. Yazılım işi. Hayatta başka bir iş yapamazdim herhalde, çok seviyorum

Artıları
    +Kıyafet sakal vs. serbest (hiç gömlek giymedim, sakalimi da kesmeyeli 5 yıl olmuştur)
    +Esnek saatler ve rahat çalışma ortamı
    +Müşteri vs ugrasmama, istersen bir gün hiç konuşmadan bitirebilirsin :)
    +Evden çalışma imkanı
    +Tatminkar maas

Eksileri
    - Arada mesai dışında evden çalışma durumu oluyor ama yine de severek yapıyorum
    - Masa basi çalışmaktan gt göbeği salma durumu
    - iş yerinde cozemedigin bir sorunu evde kafanda çözmeye devam etme

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Yengen yabancı. Aslında yurtdışında yaşama planımız yoktu başta, benim burda halim vaktim yerindeydi ancak 2016'da yaşanan terör olayları sonucu taşınma kararı aldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

İnfaz Koruma Memuruyum. Yüksek güvenlikli bir cezaevinde hergün terör mahkumları ile uğraşmakla geçiyor.
    Hangi cezaevindesin?
    Bende infaz ve koruma memuruyum, işimden son derece memnunum.
    Vardiya candır gerisi heyecan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurur34

Memur olmadan önce memur olsam yeter diyordum.
    Şu an o lafımı muhteşem bir şekilde yiyorum.

Hayatımda en büyük pişmanlığım memur olmak oldu, önceki işimde (bilgi işlem) kendi halimde mutluydum. Eski işime de geri dönemiyorum.
    Adliyede memurum, umarım bir gün bir fırsat olur ve istifa dilekçemi çerçeveletip özgür bir insan olabilirim.

Adliyeye girecek arkadaşlara kesinlikle önermem başka bir iş bulun, yine gelmeyin. Pişman olursunuz.
    Katiplik mi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

1- Devlet mi özel üniversite mezunu musunuz?
    2- Müvekkil bulmak zor mu?
    3- Kendi büronuz mu var?
    Hocam bence ülkemizde avukat sayısı çok olduğu için mesleğin kalitesini düşürdüler. Sorduklarıma cevap verirsen sevinirim
    1-Devlet üniversitesi ( 2013 yılında 17 binli sıralamayla girmiştim)
    2-Girişken bir kişiyseniz (Örneğin metroda hiç tanımadığınız birisiyle iletişim kurup kartınızı verirsiniz, hemen olmasa bile muhakkak bir gün arıyorlar) sizin ya da babanızın çevresi geniş ise, iş paslayan arkadaşınız/eski patronunuz varsa müvekkil bulmak kolay
    3-Kendi bürom yok sigortalı olarak çalışıyorum ama bu durumdan henüz şikayetçi değilim.
  • normalde işimi seviyorum ancak ağır çalışma koşulları ve çok düşük maaşlar yüzünden mesleğimi değiştirmeye çabalıyorum.

normalde oto tamirci,mekanikerim.30 yaşımdayım.

iş sağlığı ve güvenliği yüksek lisans yapıyorum şuan.
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Polisliğin özlük hakları konusunda bi üstünlüğü yok hocam ama TSK o konuda herkesten üstün.

• sevip sevmediğimin daha farkında değilim galiba
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.