Şimdi Ara

MESLEĞİNİZ NEDİR SEVEREK Mİ YAPIYORSUNUZ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
20.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -RAUL

yazılım , hayır
    Nedne hocam insanların yarısı yazılımcı olmak için can atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutbaba12

Elektrik mühendisiyim

Nefret ederek yapıyorum.
    Baraları kısa devre yap, tablonun önüne dikil, şalteri şakkk diye kaldır, yansın bu dünya şarkısı eşliğinde!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Maasli calismiyorum hocam. İsparta’dayim.
    ortalama bir şey söyle be reyiz kimse maaşlı çalışmıyor zaten avukatlıkta

çok sağlık sorunum var kendimi kese kese okuyorum bir işe yarayacak mı merak ediyorum lütfen yardımcı ol
  • mansurmarsak kullanıcısına yanıt
    Keşke diş yazaaydım dediğiniz oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Fizyoterapistim ve iliklerime kadar tiksiniyorum. meslegi yaparken geçirdiğim her bir dakika bi parca koparip aliyor icimden.
    Neden hocam hangi alan üzerinde fizyoterapistsiniz? Gördüğüm kadarıyla fizyoterapistler hastayla ilgileniyorlar başka zor iş yapmıyorlar

• Endustri muhendisiyim.
    Sevmiyorum.

• GARDİYAN...

• UmutSahin1 kullanıcısına yanıt
    Hocam işçi olarak çalışan avukatlar 2000 - 2500 lira para alıyormuş diyorlar ne kadar doğru acaba ve işyeri sahibi avukat size kötü davranıyor mu? Hukuk güzel bir alan fakat ülkemizde herkes abandı ve patladı çok fazla avukat var. Müvekkil bulmak zor mu hocam avukat olunca siyasi kuruluşlara girmek şart mı müvekkil bulmak için siyasetçilerin çoğu avukatta onun için sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Yarı zamanlı sözleşmeli öğretmen (özel) + satış elemanı (2.iş hafta-sonu sadece) + 2. üniversite okunuyor

Lisedeyken sorun yoktu ama bu dönem alt sınıflara verdiler. Haftada bir intihar aklıma geliyor. Bazen eve geldiğimde bir köpek havlamasına bir sinek uçmasına bile tahammülüm kalmamış oluyor. Geçen komşumu boğacaktım. İnsan görmek istemiyorum resmen. Eşin dostun telefonlarını bile açmak istemiyorum bazen.

O çocukların sesinden sonra tuvalette, boş tasa damlayan su damlası atom bombasına dönüşüyor.

Bu kadar yoğun bir mesaide, bazen kılı kılına kurtarıyor aldığım para, bazen kurtarmıyor, borç harç ayı kapatıyorum.

Az kaldı. Bir mermi 2 lira, basacağım kafama bitecek. Az çok hayatı, felsefeyi, eğitimi, gördük, okuduk, tartıştık, yorumladık. Bu şekilde köle düzeni ile hayat süremem. Ya bir kuyumcu patlatacağız yada elveda diyeceğiz.
    Bence özelde değilde meb de olsaydın mesleğini severdin.ne öğretmenisin? Senin sorunun yaptığın işe karşılık az para verilmesi bence.türkiyede şuan en rahat memurluk öğretmenlik gibi duruyor.sabah 9 öğlen 3 de çıkıyorsun.günde 3 saat 5 gün derse girsen ayda 4 bin tl para alıyorsun ek derssiz.

• 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç olmadı, bana kalırsa diş ve tıp birbirinden farklı bölümler değiller. Zaten tıbbın içinde birçok seçenek var. Dişten hoşlanan tıpta da kendine uygun bölüm bulur.
  • Psikoloğum. Severek tercih ettim ve hala öyle devam ediyorum
  • mansurmarsak kullanıcısına yanıt
    Öyle ama hocam bu sene üniye gireceğim ablam şuan dahiliye asistanı
    Bana diş yaz diyor sürekli
    Çünkü zorunlu hizmet ayda 10 nöbet ve düşük maaş baya hayattan bezdirdi ablamı o yüzden sizi görünce size de sorayım dedim.

• Avukatım, severek yapıyorum.

• Matematik öğretmeniyim.Dünyaya bir daha gelsem yine matematik öğretmeni olmak isterdim.
  • 1- Devlet mi özel üniversite mezunu musunuz?
    2- Müvekkil bulmak zor mu?
    3- Kendi büronuz mu var?
    Hocam bence ülkemizde avukat sayısı çok olduğu için mesleğin kalitesini düşürdüler. Sorduklarıma cevap verirsen sevinirim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ortalamam seni bağlamaz ki. Benim babamda avukattı, hazır bir düzenin içine girdim. Ama benim gibi 5-6 senelik avukatlar oldukça zorlanıyor ofislerini çevirmekte, onu söyleyebilirim. Bu iş çevre işi yani o da var.

Bu arada aksine şu anda yeni başlayan çoğu avukat maaşlı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Haziran 2019; 20:33:30 >
  • bankacı - yani fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Bence özelde değilde meb de olsaydın mesleğini severdin.ne öğretmenisin? Senin sorunun yaptığın işe karşılık az para verilmesi bence.türkiyede şuan en rahat memurluk öğretmenlik gibi duruyor.sabah 9 öğlen 3 de çıkıyorsun.günde 3 saat 5 gün derse girsen ayda 4 bin tl para alıyorsun ek derssiz.

Alıntıları Göster
    Öğrencilerin gürültüsü o 3 saati en az 8 saat olarak hissettirir
  • Gemi inşa mühendisliği bölümünden mezunum. Su an pilotaj eğitimi alıyorum. Kariyer konusunda su an cok mutluyum. Umarım bu kararimin pişmanlığını yaşamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan kendini nerede mutlu hissediyorsa o işi yapması lazım.
    Ama öğretmen olup atanamayınca kendi iş yerini kurup ticaretle uğraşan arkadaşım oldu bunlarda hayatın sürprizleri tabi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.