Şimdi Ara

Meslek Değiştirme ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıkıntımı şöyle anlatayım daha 3gün önce bu oyuna başladım şuan 1dan 3kyu yani lvl13'üm ama yanlışlıkla assasinz oldum, Normalde Hunter Olmak İstiyor.Acaba assasinzdan çıkıp Hunter olabilirmiyim.Ayrıca Forumda Aramada Yaptım Çıkmadı. Yardım ederseniz sevinirim.

• Hemen alttaki mesaja baksaydın.. Meslek değiştirme yoktur, Skill Sıfırlama vardır ama.. İyi eğlenceler..
  • ona baktım ama tam anlayamadım . Yardımların için teşekkürler.
  • meslek değiştirmek yok bence mesleğini lwl 50de alacağın 2. mesleğe göre belirle ilerde sevmessen 50 lwl lik charın way haline
  • lvl50de Hunter olurum o zaman hunter olmak istemememin sebeblerinden biri beleşe petini avlıyabiliyorsun.Bir Şey daha sormak istiyorum.lvl50de her ikisinide yapabiliyormuyuz yoksa ikinden birinimi yapmak zorundayız.
  • 2. mesleği yapıyorsun seçersen.. Bence sırf pet avlamak için hunter olma. Great tiger'lar bile 500k gibi bir fiyat.. sırf bunun için neden hunter olacaksın ki.. İstediğin mesleği ol bence..
  • hunterlar eğlenceli kendi petini avlıyorsun ama pk yaparken ki halini dusun asasinler gene sttealth basabiliyo sen 2-3 hayvan avlıcam die bosuna hunter kasma para kazanmak icinde her zaman savunduum gibi bi lvl 10 hunter yap onunla kurt yakala sat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MESLEK SEÇİMİ YAPAMIYORUM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.