Şimdi Ara

Meslek Kurası nedir Arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı ELEKTRİK MÜHENDİSİ
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA

BUna göre mesleki kuramı çıkmış oluyo acemilik 18 günmü?
    18 Günden sonra başka biyere dağıtımmı olacak?
    ve bu 18 günden sonra elektrik müh. yapılacak?
    Forumda bu sorudan çok gördüm bilen arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim..

• Arkadasim aradan süre geçmiş sende yazmamissin, bende aynı durumdayim branş:elektronik müh. sınıf: topçu yazıyor bu meslekçi oldugum ve 18 gün acemilik yapacagım anlamina mı geliyor lütfen aydınlat
  • Evet arkadaşlar biz cevap zor bulduk başkaları kolay bulsun diye yazıyorum. Ben askerliği 3 ay önce bitirdim. Ve tahmin ettiğim gibi branşında ELEKTRİK MÜHENDİSİ yani bilmem ne TAKIM KOMUTANI vs yazmaması meslek kurası demek oluyormuş. Acemilik 18 gün hatta bayramdan dolayı 14 gün olarak tüm meslek kuraları gibi Ankara/Polatlı topçu okulunda yaptım.
    Kısa dönem istemiştim ama hiç pişman olmadım meslek kurası olmaktan, %80 yatar meslek kurası eğer bi de üstünde üsteğmen yüzbaşı gibi ufak rütbelere direk bağlı olmazsa mesela benim gibi şube müdürü albaya direk bağlı olursa daha bi rahat eder.
    Herkese hayırlı görevler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calivaron

Evet arkadaşlar biz cevap zor bulduk başkaları kolay bulsun diye yazıyorum. Ben askerliği 3 ay önce bitirdim. Ve tahmin ettiğim gibi branşında ELEKTRİK MÜHENDİSİ yani bilmem ne TAKIM KOMUTANI vs yazmaması meslek kurası demek oluyormuş. Acemilik 18 gün hatta bayramdan dolayı 14 gün olarak tüm meslek kuraları gibi Ankara/Polatlı topçu okulunda yaptım.
    Kısa dönem istemiştim ama hiç pişman olmadım meslek kurası olmaktan, %80 yatar meslek kurası eğer bi de üstünde üsteğmen yüzbaşı gibi ufak rütbelere direk bağlı olmazsa mesela benim gibi şube müdürü albaya direk bağlı olursa daha bi rahat eder.
    Herkese hayırlı görevler.

Hocam duyarlı insanın hali başka oluyor. Verdiğin bilgi için teşekkürler. Büyük ihtimal aralıkta gideceğim; umarım sende olduğu gibi meslek kurası denk gelir.

• arkadaşlar benim şöyle bir durumum var benim 25-29 temmuz tarihleri arasında sülüs ü almam gerekiyorken aşkerlik şubesindeki bi sorundan dolayı alamadım ve bu sorunu şubeye bildirdiğimde kasımda gidersin dediler burda bi sorum olacak şuan bakaya kalmış bulunmaktayım şube sorun olmaz dediler ama bi siize de sormak istedim bu durumda yedek subaylık kalkar mı? meslek kurası sınıf ikmal beni aydınlatırsanız sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.