Öncelikle Dikkatle okuyun lise seçicek kardeşlerim hayatınıza bir artı getirecek şeyler yazıcam. şimdi meslek liseleri denen şeylerden uzak durun hayatınızı karartır meslek lisesi üstü kapalı bir kelimedir meslek lisesi aslında ülkenin amele ihtiyacını giderme yeridir bakın ben lise 3 öğrencisiyim bilmiyorum çalışmaya başlayınca önüm açılır uni.4 senelik okumazsınız kesinlikle geleceğiniz eski televizyon kadar karanlık olucak hergün tulumların içinde saatlerce ayakta sürekli fiziksel iş yani uni4 gemi yapımı mühendisi olsan bile imza yetkin olmaz diyorlar bilmiyorum beklemeyin öyle şeyler biz 11 saat atölyede gır gır ama üniversitesini düşünen yok fizik kimya geo v.b dersler görmüyorsunuz genelde bölüm üzerine hocalar genelde ilgilenmez odalardadır genelde he birde aklınızdan kız kelimesinide çıkarmayı unutmayın meslek liselerinde hayatta kalmak bile önemlidir ayrıca 4 seneniz büyük bir şekilde heba olur 4 senede öğreneceğiniz şeyi fabrikada 2 günde öğretiyorlar yani bu kesinlikle her zaman sizin tercihinizdir Para için değil,nerede mutluysanız orada olun MESLEK LİSESİ YÜZÜNDEN HAYATI KARARAN BİR ÖĞRENCİ DAHA