Arkadaşlar ben ve sınıfım bi kampanya başlatmaya çalışıyoruz. Meslek Liselerinde GIDA TEKNOLOJISI bölümünün sınavda bize Gıda Mühendisliği için puan vermeyişini protesto edıyoruz. Facebookda bir grup açtık daha yeni. Gıda Teknolojisi - Gıda Mühendisliğine puan versin!! Diye ararsanız çıkacaktır. Orada gerekli bilgiler var yeni açtıgım için osym@osym.gov.tr ye atacağımız dilekçeyi hazırlamaya çalışıyorum bilgiler bölümünde o dilekçeyi hazır bulabilir ve OSYM'ye gönderebilirsiniz.şimdilik toplanmaya calısıyoruz. Lütfen gıda teknolojısı bolumunde okuyan arkadaşlarınız varsa gruba girsinler ben yardımcı olurum grubun yöneticisi benim sorularınızı burdan da Facebook'tan da sorabilirsiniz
Meslek lisesindeki bölümler genel olarak mühendisliklere puan vermiyor. Bu kuralı tek bir mühendislik için bozacaklarını zannetmiyorum
2010 tercih klavuzunda sadece meslek liseleri için mühendislik bölümleri açıldı fakat gıda teknolojisi okuyanların bu yenilikten yararlanma hakları yok vurgulamak istediğim bu..