Şimdi Ara

Meslek liseleri lütfen baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ve sınıfım bi kampanya başlatmaya çalışıyoruz. Meslek Liselerinde GIDA TEKNOLOJISI bölümünün sınavda bize Gıda Mühendisliği için puan vermeyişini protesto edıyoruz. Facebookda bir grup açtık daha yeni. Gıda Teknolojisi - Gıda Mühendisliğine puan versin!! Diye ararsanız çıkacaktır. Orada gerekli bilgiler var yeni açtıgım için osym@osym.gov.tr ye atacağımız dilekçeyi hazırlamaya çalışıyorum bilgiler bölümünde o dilekçeyi hazır bulabilir ve OSYM'ye gönderebilirsiniz.şimdilik toplanmaya calısıyoruz. Lütfen gıda teknolojısı bolumunde okuyan arkadaşlarınız varsa gruba girsinler ben yardımcı olurum grubun yöneticisi benim sorularınızı burdan da Facebook'tan da sorabilirsiniz

• Meslek lisesindeki bölümler genel olarak mühendisliklere puan vermiyor. Bu kuralı tek bir mühendislik için bozacaklarını zannetmiyorum
  • 2010 tercih klavuzunda sadece meslek liseleri için mühendislik bölümleri açıldı fakat gıda teknolojisi okuyanların bu yenilikten yararlanma hakları yok vurgulamak istediğim bu..

Burada da yazıyor;
    http://www.haber7.com/haber/20100718/Meslek-liselilere-muhendislik-yolu-aciliyor.php
  • diğer mtok lar için de geçerli bu olay, bilgisayar vs...
  • evet gıda teknolojısı ıcın gecerlı degıl gecerlı olması ıcın cabalıyoruz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.